- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
telefon rehberinde olan kişilerin whatsapp ı varsa onlarla konuşabiliyosunbunu yükleyince kimlerle konuşabiliyorsun ya bi açıklayın lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefon rehberinde olan kişilerin whatsapp ı varsa onlarla konuşabiliyosunbunu yükleyince kimlerle konuşabiliyorsun ya bi açıklayın lütfen![]()
yok onun jeton geç düşüyor![]()
yükle sende telefonunabenim erkek arkadaşımın telefonunda yüklü olup olmadığnı nasıl öğrenebilirim ?
whatsapı olan ve telefonda numarası kayıtlı olan herkesle![]()
benim erkek arkadaşımın telefonunda yüklü olup olmadığnı nasıl öğrenebilirim ?
yükle sende telefonuna
whatsappı varsa görürsün zaten listende çıkar
hmm
kendine yükle oradan bak cınım
telefonun android mi ?
telefonda kayıtlı olmayanlarla da konuşabilir mi.. of bi acaip oldum ben ya. ya benimkinin telefounnda da varsa böyle birşey
hmm
kendine yükle oradan bak cınım
telefonun android mi ?
nasıl yani sevgilisi böyle biri mi eylülün![]()
senin erkek arkadaşınla sorunların var galiba cnm ya![]()
arada böyle sorunlar yaşıyoruz malesef cnaımbunu engelleyince ne oluyo bana da söyleyin![]()
yok eğer engellediyse oda seni göremez
öyle demeyinn yaaa ne yapayım gönül işteeevet böyle biriama eylül birtürlü vazgeçmiyor ondan
![]()
açılmıyo iş yerinden site ; bende ona tıklayınca son görülme tarıhı 2 gun öncesi yazıyo o zamandan beri hiç girmedi mi gerçekten analamadımmmeğer engellediyse last seen(son görülme) diye birşey çıkmıyormuş sende
ordan anlayabilrsn engelleyip engellemediğini
hayır değil
ben telefonunu kurcalasam ögrenemezmym
yalan söylemeyeceğine yüzde yüz inanıyorsan kendisine sorbenim telefonum nokıa 2700 yüklemez ki
bu whatsapp kötü birşey mi kızlar ya offbirde şimdi bu çıktı ha
arada böyle sorunlar yaşıyoruz malesef cnaım
öyle demeyinn yaaa ne yapayım gönül iştee
açılmıyo iş yerinden site ; bende ona tıklayınca son görülme tarıhı 2 gun öncesi yazıyo o zamandan beri hiç girmedi mi gerçekten analamadımmm
iyi birşey mi kötü birşey mi kimse birşey diyemez amabu whatsapp kötü birşey mi kızlar ya offbirde şimdi bu çıktı ha
konuşma mesajlaşma programı işte online. cep te kullanılıyor %95bu whatsapp ne ye birininz açıklarmı artık![]()
hadi ya.. peki bunları yükleyince kimlerle konuşabiliyorsun![]()
ah o senin gönlünü dövecem bennnnnnnnnnnnnnnnnn
canım söyle kuzenine o bir baksın madem
ama seni engelleyen onuda engellemiştir ki . ufs![]()
ay ne alemsindur bakalım sordum ne diyecek..
bugün bir arkadaşı da face de sormuş var mı diye cevap vermemiş.
inşallah yoktur kafasını kırarım
başımıza yeni adetler cıkarmasın![]()