• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

telefonda kayıtlı olmayanlarla da konuşabilir mi.. of bi acaip oldum ben ya. ya benimkinin telefounnda da varsa böyle birşey
telefon numarası olmadan konuşması mümkün değil. oradan birilerini arayıp bulamıyor yani. ama we chat var onun içinde. 100m-2km arasında yakındaki tüm kişileri bulabiliyor. fotoda yükleyebiliyorsun istediğin kadr.

yok numaraları yok ki onda akşam eve gdince bakıcam canım son görülme yazar mıydı engellesee :31:

bende döveceemmm ama olmiyi iştee , bir de başka bir şehirden kuzenim geldi bu akşam diğer kuzenlerin oraya gidecek haliyle bende gitmem lazım toplaşıcaz yaarın iş yok diye ama dışarı çıkarsak ne yapıcam bilmiyorumm gerildimmm :ssz::ssz:

olsun sen whatsapı olan herahangi birinin telefonuna numarayı kaydet
bak
ondan sonra geri sil canım
en azından öğrenmiş olursun

hmmmm son görülme yazarmıydı bilmiyorum canım okadar cok bende bilmiyorum yaaa nazar olaydı o biraz daha iyi biliyor sanırım :26:

olsun sen whatsapı olan herahangi birinin telefonuna numarayı kaydet
bak
ondan sonra geri sil canım
en azından öğrenmiş olursun

hmmmm son görülme yazarmıydı bilmiyorum canım okadar cok bende bilmiyorum yaaa nazar olaydı o biraz daha iyi biliyor sanırım :26:

kimse yok burda şimdi mecbur akşam bakıcam canım :15:

uff içimi bir hüzün kapladı daraldım , kendimi kötü hissettim :ssz::ssz:

​
zaten bu çocuk sana hep kendini kötü hissettiriyor :26:
kendisine sor engelledinmi beni diye

akşama bakarsın ozaman cnm

sormam akşam bakarım artıkk :ssz: Bi dinleyin benii komşuyla ilgili bişey anlatıcam sorucammm :28::28:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde canım sıkıldı ya tadım kaçtıı:ssz::ssz::ssz::ssz: biraz gideym bari ne güzsel geyik yapıyoduk ulan ne garibizx he:27::27::27:

of saçmalama yaaaa:27: neye canın sıkılıyor daha varmı yokmu bilmiyorsun bile
hem olsa ne olacak telefon rehberindeki insanlarla whatsap olmasada konuşabilirki zaten...
önemli olan rehberinde kimler ekli :)
öyle sakıncalı birşey değil yani vhatsap :34: yani bence :32:

bebegim bir kaç işim var şimdi adliyeden gelecek patronum da yine gelebilrsem gelirim mesaim bitmedin bak morinci var yalnz değilsiniz ki brn şimdilik kaçar:54::54:

Back
X