• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben olsam,anne ve babama kızardım belkide konuşmazdım.

tamam onun yapısı öyle olblr fakat sznkilerde yüz vermiş,baştan tavrını koysalardı kız bunlara cesaret edemezdi...

ilişiği kesseniz iyi olur.sayelerinde aile içi huzurunuz kaçacak:31:

yapısı değil canım iyice kaldırmış ailesi bunu , aman annesi yere bastırmıycak gece yarılarına kadar sokakta kadın bizim yanımızda arıyo suratına kapatyo bağırıp yemeği kafasına atacak nerdeyse , annem şikayetçi değil ki normalmiş gbi bişey demiyor ki anlamıyorum bende çağırma şunları eve diyorum yok kadın gelse tamam da kızı gelince tutamıyorum kendmi ama artık çok fena olucak :47:

yok ben arada lafı sokuyorum ama bir gün çok kötü bozucam bişey deyince savunmaya geçiyo hemen annesi de hemen bozuluyo sanki çok marifet ya , dolapları açıp mesela kuruyemiş vardı sanki kendi evi açtı aldı yiyor bir de çeşitlerini beğenmedi kraliçe bu ne yaa bana şundan alın falan diyo bu kadar şımarıklık olmaz kendimi yiyorum :ssz::ssz::ssz:
annesi neyine bozuluyor ya
burası amerika almanya cart curt olsa anlarımda burası türkiye yani
kalkıp saygısızca konuşamaz kmseyle

yapısı değil canım iyice kaldırmış ailesi bunu , aman annesi yere bastırmıycak gece yarılarına kadar sokakta kadın bizim yanımızda arıyo suratına kapatyo bağırıp yemeği kafasına atacak nerdeyse , annem şikayetçi değil ki normalmiş gbi bişey demiyor ki anlamıyorum bende çağırma şunları eve diyorum yok kadın gelse tamam da kızı gelince tutamıyorum kendmi ama artık çok fena olucak :47:

gıcık bi durum ama bence iş annende bitiyor:31:

ayy ben olsam saçından tutup duvardan duvara çarpasım gelirdi :47:

geliyo zaten annem hep bişey deme diyo , gecenin bir vakti anneme mesaj atar xx napıyosun gel bize falan , benle öyle bir diyaloğa giremiyo tabi evin kızı gibi davranmaya kalkınca zatennn :47:

benimde bir arkadaşım var evde annesine salak manyak gerizekalı a.q koca karı falan diyor anneside gülüyor çok iyi birşey söylüyormuş gibi :53::53:

annesi neyine bozuluyor ya
burası amerika almanya cart curt olsa anlarımda burası türkiye yani
kalkıp saygısızca konuşamaz kmseyle
laf söyletemezzz lak lak lak gülerr yaptıklarına
gıcık bi durum ama bence iş annende bitiyor:31:

anlatamıyorum ki işte ben öyle bir yapıda olmağım için annemi n hoşuna mi gidiyo anlamadım :25: anneme xx sigar ver bana der mesela ahhh :41:

laf söyletemezzz lak lak lak gülerr yaptıklarına

anlatamıyorum ki işte ben öyle bir yapıda olmağım için annemi n hoşuna mi gidiyo anlamadım :25: anneme xx sigar ver bana der mesela ahhh :41:

kızım hep seni mi buluyor böyle şeyler nedir, sinir oluyorum başına gelenlere:ssz:

Back
X