- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam,anne ve babama kızardım belkide konuşmazdım.
tamam onun yapısı öyle olblr fakat sznkilerde yüz vermiş,baştan tavrını koysalardı kız bunlara cesaret edemezdi...
ilişiği kesseniz iyi olur.sayelerinde aile içi huzurunuz kaçacak![]()
annesi neyine bozuluyor ya
yok ben arada lafı sokuyorum ama bir gün çok kötü bozucam bişey deyince savunmaya geçiyo hemen annesi de hemen bozuluyo sanki çok marifet ya , dolapları açıp mesela kuruyemiş vardı sanki kendi evi açtı aldı yiyor bir de çeşitlerini beğenmedi kraliçe bu ne yaa bana şundan alın falan diyo bu kadar şımarıklık olmaz kendimi yiyorum![]()
yapısı değil canım iyice kaldırmış ailesi bunu , aman annesi yere bastırmıycak gece yarılarına kadar sokakta kadın bizim yanımızda arıyo suratına kapatyo bağırıp yemeği kafasına atacak nerdeyse , annem şikayetçi değil ki normalmiş gbi bişey demiyor ki anlamıyorum bende çağırma şunları eve diyorum yok kadın gelse tamam da kızı gelince tutamıyorum kendmi ama artık çok fena olucak![]()
ayy ben olsam saçından tutup duvardan duvara çarpasım gelirdi![]()
benimde bir arkadaşım var evde annesine salak manyak gerizekalı a.q koca karı falan diyor anneside gülüyor çok iyi birşey söylüyormuş gibiyapısı değil canım iyice kaldırmış ailesi bunu , aman annesi yere bastırmıycak gece yarılarına kadar sokakta kadın bizim yanımızda arıyo suratına kapatyo bağırıp yemeği kafasına atacak nerdeyse , annem şikayetçi değil ki normalmiş gbi bişey demiyor ki anlamıyorum bende çağırma şunları eve diyorum yok kadın gelse tamam da kızı gelince tutamıyorum kendmi ama artık çok fena olucak![]()
laf söyletemezzz lak lak lak gülerr yaptıklarınaannesi neyine bozuluyor ya
burası amerika almanya cart curt olsa anlarımda burası türkiye yani
kalkıp saygısızca konuşamaz kmseyle
gıcık bi durum ama bence iş annende bitiyor![]()
eskişehirdeyim canım benlousum,sen nereliydin:26:
laf söyletemezzz lak lak lak gülerr yaptıklarına
anlatamıyorum ki işte ben öyle bir yapıda olmağım için annemi n hoşuna mi gidiyo anlamadımanneme xx sigar ver bana der mesela ahhh
![]()
benimde bir arkadaşım var evde annesine salak manyak gerizekalı a.q koca karı falan diyor anneside gülüyor çok iyi birşey söylüyormuş gibi![]()
eskişehirdeyim canım ben
sen?
herkese çemkirirsen öyle olurulan insan bi arkamdan güle güle derdi be hç bişi yazmamışlar püh
Bi bakım dedim napıyonus![]()
ivetthh ing öğretmenliği ikinci sınıfes-ess
izmitliyim kuşum.
ing.mi okuyordun sen
ulan insan bi arkamdan güle güle derdi be hç bişi yazmamışlar püh
Bi bakım dedim napıyonus![]()
kızım hep seni mi buluyor böyle şeyler nedir, sinir oluyorum başına gelenlere![]()
ivetthh ing öğretmenliği ikinci sınıf
yolun düşerse beklerimm canım![]()