Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben dedim ki benden saklamasadın arkanda dururdum sen bana söylemedin dedim.. ben engeledim dedi üzülme diye söylemedim dedi artık cok geç biranlık sinir nelere mal oldu

ben dedim ki benden saklamasadın arkanda dururdum sen bana söylemedin dedim.. ben engeledim dedi üzülme diye söylemedim dedi artık cok geç biranlık sinir nelere mal oldu

Meleğim inş sevgilin doğru söylüyodur. Ama şunu bilki ayırmak isteyen kız sana ayrıldınız mı oh amacıma ulaştım demez

Bilmiyorum çok saçma geldi bana. Eğer sevgiline ilgisi varsa elde etmeye çalışıyorsa kızın böyle bişey yazması için çok aptal olması lazım. Ama çeşit çeşitte insan var tabi bilemezsin:26:

canm ben gördüm gözlerimle..
ki zaten erkek arkadaşım hiç bir şekilde ona cevap vermemiş kızın yazdından anlaşılıyo benim kızdım tek neydi bana ilk selam yazdıgında söylememesi di..

napacagımı bilmiyorum canım
çok zor karar vermek
umarım en doğru kararı verirsin canım
ama madem gördüm diyorsun aklında şüphe kalmasın bi şans daha verebilrsin
açıkca konuş ben beni aldattın diye değil dürüst olmadın diye kızdım de

söyledim canım dediki görmedim o yazdını dedi bugunkü yani.. doğru görmedi ilk ben gördüm
ama en başında slm yazdını söylemelidi.. tek hatası bu oldu ve maffett bizi of of

söyledim canım dediki görmedim o yazdını dedi bugunkü yani.. doğru görmedi ilk ben gördüm
ama en başında slm yazdını söylemelidi.. tek hatası bu oldu ve maffett bizi of of
ama aynı zamanda senden sakladı tanımıyorum dedi ilk okul arkadaşım dedi
o da var

ben inanmadım :26:

sen daha iyi bilirsin melek :26:

herkesin başına bir yada iki kez böyle olaylar gelir ama sürekli olması benide düşündürüyor açıkcası

canım diğerlerinide anlatım mı..
bi kız var ismi canan bununla 2 hafta çıkıp ayrılmışlar bu kız faceden buna mesajlar yazmış.. ama bu terslemiş cevap vermemiş bırak peşimi su bu demiş. tabi ben bunu kendim gördüm bu bana söylenmedi.. ortada yanlış birşey yok ama söylenmedi..
sonra o kızla cıkacak biri tekrar buna mesaj atar.
buda o kıza mesaj atar işte kız sözlendim su bu der
o kim bilmiyorum der konuşurlar. mutluluklar dilerler. ben bunu telefonunu eline alınca gördüm yine söylenmedi..tabi numarayı vermedi..
sinemada otururken işten yeni cıktım sn diye bir mesaj geldi tanımadığını söyledi..
ve en son bu işte

mesela bu tür olaylar bir yılda hiç benim başıma gelmedi telefonu yanımızda durur hep açıktır aynı şekilde benim telefonumda ortadadır
nazarında en fazla bir iki defa gelmiştir
sürekli sizin başınıza gelmesi düşündürücü diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…