Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olum sabah sabah bana bakh şeker neyin dime kafanı kırarım ha
sen niye erkencisin gız sende mi çalışıyonn

Tabiki çalışıyorum ama haftaya bugün izinli olacağım bütün gün yatıcam siz çalışın ameleler
Morincimmmm bitanem napıyosun haftaya izinliyim ben

Eylülüm naber dükkanın anahtarı sende tabi erken geliceksin sonra bize kapıyı açıcaksın ki içeri girelim
hakikaten yaaa en erken ben işe geldiğim için hep dükkanı ben açıyorum hıhh
napıyosunn lunnommm iyiyim sen nasılsınnn
olum napımmm layn büroyu 8 de açıyorum dosya kağıt kürek toparlıyorum cay koyuyorum davaları düzenliyorum anca olummm gitme bir daha

açtım işte kapıyı açık bıraktım hava almaya gitmiştim geldimmm

ben sana bir hava aldıracam görürsün o zamannnnaptınız kuzu su whatsapp mı nedir hallettiniz mi onu ya ?

hakikaten yaaa en erken ben işe geldiğim için hep dükkanı ben açıyorum hıhh
napıyosunn lunnommm iyiyim sen nasılsınnn

açtım işte kapıyı açık bıraktım hava almaya gitmiştim geldimmm

Bende iyiyim bebeğim. Ruh halim çok iyi ama fiziken kötüyüm. Yeni ayakkabı almıştım dün onları giydim ayaklarım bütün su topladı kanadı bugün zor yürüyorum

ben sana bir hava aldıracam görürsün o zamannnnaptınız kuzu su whatsapp mı nedir hallettiniz mi onu ya ?

kızz seni görünce aklıma nazarın dediği sevgi melesi geliyooo

aldım ben havamıı dün de düğüne gittim açık havaydıı yeter bana baya bir zaman başlamış tekrar whatsapa girmeleree dün düğüne gittim diye triplerdeydi yinee bekledim mesaj atmasını atmadı bende uyudu sandım 11 gibi uyudum sabah baktımm gece 1 lerde girmiş whatsapaa

Tabiki çalışıyorum ama haftaya bugün izinli olacağım bütün gün yatıcam siz çalışın ameleler
Morincimmmm bitanem napıyosun haftaya izinliyim ben

bebeğimmmmmmmmmmmmm napam ayılmaya çaışıyorummm sen napıyorsun.....

aaa hafta boyunca mı izinlisin birgün mü? ve neden biryere mi gideceksin acep

Bende iyiyim bebeğim. Ruh halim çok iyi ama fiziken kötüyüm. Yeni ayakkabı almıştım dün onları giydim ayaklarım bütün su topladı kanadı bugün zor yürüyorum

anladım kuzum geçmiş olsunnn , bende dün topuklu giydim aynı durumdayım şu ann nasıl gidiyor nişanlııı

manyakkk yaa sensin mele olummmmmmm
Hayırlısı eylülcüm valla bu erkekleri anlamak cok zor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…