ayyyyyyyyyyyyyynen
birde diyorumkş hey allam vardı işte neden bulamıyoruuuummmmmmmmmmm
ya evet yaa onlarda bizden çekiyorlar diiiiiiiiğğğğilmi
tek çeken biz değiliz diiiğilmi
ohhh canıma değsin hep bizmi çekicez
ben seni bıyıklı seviyordummm aşkıııııııımmmmmmm didim, niye kestinn didim, defol git ayrılıyorum didim..
ama çok inceydi göze batmıyordu kesince gözüme battı ahahah
canından bezdiriyorum zaten hala da öyle ama aşıkıızzzzz kiii
İ
n
ş
A
l
l
a
h
bugün pek sorgulayıcı gördüm seni
wuhuuuu uçtun kızzzbende maillerle uğraşıyorum bu firmalar beni deli edecekkk
çok hainn planlarım var kızlarr
dur bakalım aklımda var bişeyler bu devran hep böyle gitmez sonuçtaaanee planı laynnnnnnnnnnnnn
bursalıyım.üni mezunu işsizlerdenim.evdeyim bütün gün.sevgilimden yeni ayrıldım depresyondayım.sürekli ev işi ve el işleri yapıp kendimi oyalamaya çalışıyorum.bi arkadaşımın önerisi üzerine siteye üye oldum
wuhuuuu uçtun kızzzbende maillerle uğraşıyorum bu firmalar beni deli edecekkk
çok hainn planlarım var kızlarr
bursalıyım.üni mezunu işsizlerdenim.evdeyim bütün gün.sevgilimden yeni ayrıldım depresyondayım.sürekli ev işi ve el işleri yapıp kendimi oyalamaya çalışıyorum.bi arkadaşımın önerisi üzerine siteye üye oldum
dur bakalım aklımda var bişeyler bu devran hep böyle gitmez sonuçtaaa
iyi yapmışsın bence de site çok güzell hele ki bu topikk :13: hımm bende istnbuldayım çalışıyorum 22 yaşındayım sen , öyle mi hakkında hayırlısı olsun canımm
hangi devran olummmm erkek arkadaşınla mı ilgili bu pLan
Ohhh canımıza değsin
kk'yla bozduk kafayı. ben eve gidince tel.den giriyorum bdv yi okuyorum sadece yazmıyorum , yazmak zor geliyor
evett cınımmm onla ilgili , daHA on dk önce whtsapa girmiş ama hala mesaj yok
evet evde bazen sıkılnca bende telden bdvye giriyorum okuyorum sadece
hayır bişey değil yok yere paronayak oluyorum bdv yüzünden
birkaçtane konu var
kızın sevgilisi kızın en yakın ark ile aldatmış vs
birtanede kızın arkadaşı kızın sevgilisini ayartmış ulen bunları okuyorum bu sefer kıllanıyorum falan ondan sonrada kendimden utanıyorum falan resmen psikolojimi bozuyor bdv benim ama inat gibide okuyorum
napıyım kızz can sıkıntısıısiz ne kaynatıyonuz nazarl laaa
bence buraya üye olmakla cok cok iyi yapmısınhangi bölümü bitrdin..
Bu günlerinde yalnız kalma cık dolaş evde oturma canm bence
ben sizi anlıyamadım gitti o yüzden yorum yapmıxamm
Birde cocuk sana sürekli mesaj mı atacaj yaf
dur bakalım aklımda var bişeyler bu devran hep böyle gitmez sonuçtaaa
iyi yapmışsın bence de site çok güzell hele ki bu topikk :13: hımm bende istnbuldayım çalışıyorum 22 yaşındayım sen , öyle mi hakkında hayırlısı olsun canımm
ben sana birşey söyleyim mi..uluslararası ilşkiler.25 yaşındayım.canım hiç dışarı çıkmak istemiyo ki?ev kızı oldum çıktım.işte bulamıyorum bi türlü hiç tecrübemm olmadığı için
atacak tabii kime atacak başkaaa
6 da 7 de miben geldiiiiiimmmmmmmmmm
Sonunda denk gelebildik bu sıralar çok fenayım kızlar gece 6da 7de zor uyuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?