Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar da imrenilecek bişey yok 123454754554268 kez ayrıldık
uzadıkça araya sorunlar giriyor. ha avantajı vaar eyvallah ama dezavantajı da yok değil
şikayetçi miyim asla ama 2-3 yıl beraber olup evlenmekte isterdim tabi![]()
ah biz kızlar hep elimizde olmayana mı imreniyoruz ne
tabi o 15745457534 defa ayrılma olayı tek dezavantajı bence..... ama ne bileyim işte beraber büyümüş olmak çok güzel birşeydir. kırmızıda öyleydi beraber büyümüşlerdi onada imrenirdim
ama tabi bikaçyıl tanıyıp evlenmekte güzeldir biz bile diyoruz şimdi artık çok uzadı evlenme vakti geldi falan diye![]()
bu arada topiğimizin 1000. sayfasına az kalmış![]()
bak siz 3 yıla çok uzadı diyosunuz,ya biz ya bizzzzz
kırmızınında mı çocuklukluk aşkitiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
ivettt kırmızının teyzesinin oğlu yaaaa söylemiştiiiiiiiii
beraber büyümüşler çok çok güzel yaaaaa
hmm evet bencede haklısın çok uzayıncada insan bunalıyo evlilik istiyor şartlarda uymayında ooohhhfff neyse iyimiş böyle![]()
Sen hala okuyorsun üni de hemde sevdiceğinle sen sus
ıııı oldu o zaman yarın 9 da görüşürüz
nörüyon sen![]()
Bu topikte sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar
cok sıcak iyi bir sohbetiniz var teşekkür ederim benimlede konuştunuz sohbet ettinizArtık bu topiğe girmem uygun olmaz bazı şeyler var hoşçakalın sizinle konuşmak güzeldi
![]()
çalışsın parmaklar![]()
bilmiyordum yada unutmuşum
keyfi nasıl kiiiii![]()
Bu topikte sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar
cok sıcak iyi bir sohbetiniz var teşekkür ederim benimlede konuştunuz sohbet ettinizArtık bu topiğe girmem uygun olmaz bazı şeyler var hoşçakalın sizinle konuşmak güzeldi
![]()
Ben kaçtım kızlar ananeme gidiciiimmm
Görüşürüzzzzzzzzzzzzz![]()
Evet kuzum güzelmiş renkler uyumlu hoş görünüyo ama ben dolgu topuk pek sevmiyorum galiba ya:106:
bende pek sevmiyordum aslında ama bu ayakkabıya çok bayıldım. çok çok hoşuma gitti ama hiçbirşey yazmamışlar nereden buulunur acaba :26: