• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

O kadar da imrenilecek bişey yok 123454754554268 kez ayrıldık :27:

uzadıkça araya sorunlar giriyor. ha avantajı vaar eyvallah ama dezavantajı da yok değil :31:

şikayetçi miyim asla ama 2-3 yıl beraber olup evlenmekte isterdim tabi :16:

ah biz kızlar hep elimizde olmayana mı imreniyoruz ne :27::27::27:

tabi o 15745457534 defa ayrılma olayı tek dezavantajı bence..... ama ne bileyim işte beraber büyümüş olmak çok güzel birşeydir. kırmızıda öyleydi beraber büyümüşlerdi onada imrenirdim :1:

ama tabi bikaçyıl tanıyıp evlenmekte güzeldir biz bile diyoruz şimdi artık çok uzadı evlenme vakti geldi falan diye:24::27:

ah biz kızlar hep elimizde olmayana mı imreniyoruz ne :27::27::27:

tabi o 15745457534 defa ayrılma olayı tek dezavantajı bence..... ama ne bileyim işte beraber büyümüş olmak çok güzel birşeydir. kırmızıda öyleydi beraber büyümüşlerdi onada imrenirdim :1:

ama tabi bikaçyıl tanıyıp evlenmekte güzeldir biz bile diyoruz şimdi artık çok uzadı evlenme vakti geldi falan diye:24::27:

bak siz 3 yıla çok uzadı diyosunuz,ya biz ya bizzzzz:5:

kırmızınında mı çocuklukluk aşkitiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:30:

bak siz 3 yıla çok uzadı diyosunuz,ya biz ya bizzzzz:5:

kırmızınında mı çocuklukluk aşkitiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:30:

ivettt kırmızının teyzesinin oğlu yaaaa söylemiştiiiiiiiii
beraber büyümüşler çok çok güzel yaaaaa :16:

hmm evet bencede haklısın çok uzayıncada insan bunalıyo evlilik istiyor şartlarda uymayında ooohhhfff neyse iyimiş böyle :27::1::1:

ivettt kırmızının teyzesinin oğlu yaaaa söylemiştiiiiiiiii
beraber büyümüşler çok çok güzel yaaaaa :16:

hmm evet bencede haklısın çok uzayıncada insan bunalıyo evlilik istiyor şartlarda uymayında ooohhhfff neyse iyimiş böyle :27::1::1:

bilmiyordum yada unutmuşum:17:

keyfi nasıl kiiiii:16:

Bu topikte sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar:16::16::16:
cok sıcak iyi bir sohbetiniz var teşekkür ederim benimlede konuştunuz sohbet ettiniz:16::16::16:Artık bu topiğe girmem uygun olmaz bazı şeyler var hoşçakalın sizinle konuşmak güzeldi:16::16:

Sen hala okuyorsun üni de hemde sevdiceğinle sen sus :35:

ıııı oldu o zaman yarın 9 da görüşürüz :27:

nörüyon sen :27:

:27::27::27::27::27::27:

Bu topikte sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar:16::16::16:
cok sıcak iyi bir sohbetiniz var teşekkür ederim benimlede konuştunuz sohbet ettiniz:16::16::16:Artık bu topiğe girmem uygun olmaz bazı şeyler var hoşçakalın sizinle konuşmak güzeldi:16::16:

Nedenki :26:

Evet kuzum güzelmiş renkler uyumlu hoş görünüyo ama ben dolgu topuk pek sevmiyorum galiba ya:106:

bende pek sevmiyordum aslında ama bu ayakkabıya çok bayıldım. çok çok hoşuma gitti ama hiçbirşey yazmamışlar nereden buulunur acaba :26:

Back
X