Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarısına kadar falan izledimmm ebru gündeş i çok severim güzel olmuşşama gökhan uymadı oraya ne alaka yaa mustafa sandal kalsaydı iyiydii
![]()
Ben sonuna kadar olmasa da bayağı izledim. Gökhan çok abes olmuş bence hiç uymamış bi de Hadiseye gıcık oluyorum![]()
izlediiiiiiiiiiiim çok eğlendim
ama gökhan oraya hiç yakışmamış onu sevmedim :26:
Benim için günün en keyifli saati kahve saati![]()
ben geldimm
beni özledin mi bakiyimmm![]()
silemem kızz nerden göreeem yoksaabak hala ihtimal veriyor
watsabı sil sen bence![]()
hımm patron sert bir şekilde mi konuştu pekii , seni kontrol etmek için de arayabilir demek ki ama sen açıklamışsın yani yalan attığıı düşünecek değil sonuçta telsiz falan varsa yanına al süreklihadi lem papucumun mafyasııı
Çelişkiye bakhh biliyorum ne oldu diii
Canım dün saat 10 gibi patronum aradı büroyu biliyormusun..
Ben sabah 8 de açıyorum onun geliş saati belli olmuyo
Ben bakamadım lavodaydım sonra 10 dak. sonra geri aradı
Neyse niye bakmadın sevdi dedi bende abi lavodaydım k. bkma dedim evrak götrdüm.
Bugün saat 8 25 de aradı 2 kere çaldı telefon.
Bktım ses kesildi ses gelmedi ya da telefon kapandı bilmiyorum onu.
Bende geri aramadım salak gibi abi sen mi aradın diye.
Sonra 8. 50 de yine aradi niye bakmadın abim telefona dedi bende abi baktım ben ama ses kesildi gelmedi ki dedim o da alla alla aradım aradım açmadın dedi bende abi yok dedim açtım öyle oldu ya ses kesildi ya da telefon kapandı dedim Tamam neyse ben bugu şehir dışındayım sunları yap dedi para var çekmecede yemeğini yersin dedi kapattı.
:// iki gün üst üste böyle olunca acaba patronum benim büroyu geç açtığımı felan mı düşündü hani nasıl olsa o geç geliyo bende geç aaçarım dediğimi mi düşndü eylül![]()
![]()
ya kıyamam
çok daha iyilerini bulur aslında ama işte :/
gel kız seni bnm arkidişime alayım. sen bırak o çocuğu oda seni kaybettiğine yansın dursun eylüüüüğğğğl![]()
silemem kızz nerden göreeem yoksaadaha on dk önce girmiş
hımm patron sert bir şekilde mi konuştu pekii , seni kontrol etmek için de arayabilir demek ki ama sen açıklamışsın yani yalan attığıı düşünecek değil sonuçta telsiz falan varsa yanına al sürekli
hahahahyokk kızzz istemem başkalarını felann uzak olsunnn , tabiki daha iyilerini bulurum ama iştee ahh şu gönülll
![]()
silemem kızz nerden göreeem yoksaadaha on dk önce girmiş
hımm patron sert bir şekilde mi konuştu pekii , seni kontrol etmek için de arayabilir demek ki ama sen açıklamışsın yani yalan attığıı düşünecek değil sonuçta telsiz falan varsa yanına al sürekli
hahahahyokk kızzz istemem başkalarını felann uzak olsunnn , tabiki daha iyilerini bulurum ama iştee ahh şu gönülll
![]()
dün sabahtan geldmLousum çtırım .
Nerelerdesin sen, dün gözükmedin hiç
ben geldimm
dün sabahtan geldm
sonra işim vardı çıktım
napıyorsun bakalımm
anmmm benim bebişim gelmiş ya lahoşgeldin prenses özlemez olurmuym nerelerdeydin sen hesap ver
![]()
banada yappp laOjelerimi getirdim, french yapmak için. üşeniyorum şuan
![]()
evet öyle olabilir bakalımmmO zaman engelle , arada bi bakıp tekrar engellersin![]()
yok bebegm ya sert konuşmadı ama su kelimelerden kuruntu yaptım ben alla alla aradım aradım açmadın dedi halibsem iki ker çaldı bende yok abi öyle oldu ses gelmedi yada kapandı dedim tamam neyse dedi sert değildi amatelsiz yokki yaf
![]()
banada yappp la
ben beceremiyorum![]()
uykum vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
benimdeee
Ben 9da açıyorum kuzum ama evet kötü bi durum olmuş patronun geç açtığını düşünmüş olabilir:18:benim için de nescafe taham mııı
Gızam patronla ilgili birşey yazdım birde sen oku yaf sen büroyu kaçta açıyon![]()
Arkandayım İncimmm Morincimmm Eylüle yeni ısmetler bulalaım el birliğiylenapim bebeğim gaza getiriirm yeni kısmetler bulurum kutlarım parti yaparım yiterki kurtulsun şu çocuktan![]()
Hoşgeldin tatlım naberben geldimm
aynen bebegım benım ıcınde
skyp de karşılıklı kahve içelim birgün yine![]()
hoşbuldumm
Ne güzel bir karşılama buuu
Dün arkadaşa gittim
yemek yaptı bana onu yedim![]()
evet öyle olabilir bakalımmm
hımm o zaman bir şey olmaz yaa anlamıştır o da hatlarda sorun olduğunu takma kafana bencee , telsiz alsın sana madem öylee kontrol ediyor bir de çakall![]()
benimde ne kadan tesadüf dimi