• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yarısına kadar falan izledimmm ebru gündeş i çok severim güzel olmuşş :16: ama gökhan uymadı oraya ne alaka yaa mustafa sandal kalsaydı iyiydii :24::24::24:

Ben sonuna kadar olmasa da bayağı izledim. Gökhan çok abes olmuş bence hiç uymamış bi de Hadiseye gıcık oluyorum:47:

izlediiiiiiiiiiiim çok eğlendim

ama gökhan oraya hiç yakışmamış onu sevmedim :26:

Bencedeeee:45:

Ebru'yu bende seviyorum, yakıştı ama bence Hülya da götürüyordu işi. Keşke değişmeseydi jüri.

Murat beni koparıyoa ya:12: :27:

bak hala ihtimal veriyor :22:

watsabı sil sen bence :1::1:
silemem kızz nerden göreeem yoksaa :1: daha on dk önce girmiş :30:

hadi lem papucumun mafyasııı:33::33::33:
Çelişkiye bakhh biliyorum ne oldu diii:27::27::27::27::27:
Canım dün saat 10 gibi patronum aradı büroyu biliyormusun..
Ben sabah 8 de açıyorum onun geliş saati belli olmuyo
Ben bakamadım lavodaydım sonra 10 dak. sonra geri aradı
Neyse niye bakmadın sevdi dedi bende abi lavodaydım k. bkma dedim evrak götrdüm.
Bugün saat 8 25 de aradı 2 kere çaldı telefon.
Bktım ses kesildi ses gelmedi ya da telefon kapandı bilmiyorum onu.
Bende geri aramadım salak gibi abi sen mi aradın diye.
Sonra 8. 50 de yine aradi niye bakmadın abim telefona dedi bende abi baktım ben ama ses kesildi gelmedi ki dedim o da alla alla aradım aradım açmadın dedi bende abi yok dedim açtım öyle oldu ya ses kesildi ya da telefon kapandı dedim Tamam neyse ben bugu şehir dışındayım sunları yap dedi para var çekmecede yemeğini yersin dedi kapattı.
:// iki gün üst üste böyle olunca acaba patronum benim büroyu geç açtığımı felan mı düşündü hani nasıl olsa o geç geliyo bende geç aaçarım dediğimi mi düşndü eylül :14::14::14: :14:
hımm patron sert bir şekilde mi konuştu pekii , seni kontrol etmek için de arayabilir demek ki ama sen açıklamışsın yani yalan attığıı düşünecek değil sonuçta telsiz falan varsa yanına al sürekli :31::31:
ya kıyamam :50:
çok daha iyilerini bulur aslında ama işte :/
gel kız seni bnm arkidişime alayım. sen bırak o çocuğu oda seni kaybettiğine yansın dursun eylüüüüğğğğl :1::1::27::27:

hahahah :1: yokk kızzz istemem başkalarını felann uzak olsunnn , tabiki daha iyilerini bulurum ama iştee ahh şu gönülll :30::30:

hımm patron sert bir şekilde mi konuştu pekii , seni kontrol etmek için de arayabilir demek ki ama sen açıklamışsın yani yalan attığıı düşünecek değil sonuçta telsiz falan varsa yanına al sürekli :31::31:

hahahah :1: yokk kızzz istemem başkalarını felann uzak olsunnn , tabiki daha iyilerini bulurum ama iştee ahh şu gönülll :30::30:

O zaman engelle , arada bi bakıp tekrar engellersin :33:

yok bebegm ya sert konuşmadı ama su kelimelerden kuruntu yaptım ben alla alla aradım aradım açmadın dedi halibsem iki ker çaldı bende yok abi öyle oldu ses gelmedi yada kapandı dedim tamam neyse dedi sert değildi ama:31::31: telsiz yokki yaf:31:

O zaman engelle , arada bi bakıp tekrar engellersin :33:
evet öyle olabilir bakalımmm :31::31:
yok bebegm ya sert konuşmadı ama su kelimelerden kuruntu yaptım ben alla alla aradım aradım açmadın dedi halibsem iki ker çaldı bende yok abi öyle oldu ses gelmedi yada kapandı dedim tamam neyse dedi sert değildi ama:31::31: telsiz yokki yaf:31:

hımm o zaman bir şey olmaz yaa anlamıştır o da hatlarda sorun olduğunu takma kafana bencee , telsiz alsın sana madem öylee kontrol ediyor bir de çakall :1:

benim için de nescafe taham mııı:47::47::47::27::27::27:
Gızam patronla ilgili birşey yazdım birde sen oku yaf sen büroyu kaçta açıyon:31:
Ben 9da açıyorum kuzum ama evet kötü bi durum olmuş patronun geç açtığını düşünmüş olabilir:18:
napim bebeğim gaza getiriirm yeni kısmetler bulurum kutlarım parti yaparım yiterki kurtulsun şu çocuktan :27::52:
Arkandayım İncimmm Morincimmm Eylüle yeni ısmetler bulalaım el birliğiyle:1:
ben geldimm :3:
beni özledin mi bakiyimmm :27:
Hoşgeldin tatlım naber
aynen bebegım benım ıcınde

skyp de karşılıklı kahve içelim birgün yine:16::16::16:

Evet ya biz niye yapmıyoruz bunu:19: En kısa zmnda bebekim:54:

hoşbuldumm :16:
Ne güzel bir karşılama buuu :52:
Dün arkadaşa gittim
yemek yaptı bana onu yedim :27:

güzel karşılama demii dur dur hain planlarım var da onun başlangıcı bunlar:27::27::27::27::27:
ne yemek yaptı hı bensiz yersin dmek püh saha:22::22::22::22:

evet öyle olabilir bakalımmm :31::31:

hımm o zaman bir şey olmaz yaa anlamıştır o da hatlarda sorun olduğunu takma kafana bencee , telsiz alsın sana madem öylee kontrol ediyor bir de çakall :1:

he ya çakallllll:27::27::27: aman ne düşnürse düşünsün madem öyle gelsin kontrol etsin sabah dimi:9::9::9::9:
:68::68::68:

uykum vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
benimde ne kadan tesadüf dimi:27::27::27:

Back
X