çok yemedim gerçi
ne tarz elbise arysun bebişim
valla kız kadınalrın tepsisine bakıyorum maşallh her şeyden almışlar bende bir tabak: o kadarda yiyolar
selam kızlar nasılsınız topiğinize hemen daldım ama sakıncası varmı
BİR KERE DAHA BÖYLE OLMUŞTU HATIRLIYONUZ NMUUU ATMAMIŞtı atmamıştı sonra ben sorunca ayrılmak istiyorum deyip sonr a pişman olmuştu yine öyle olsun istemiyorummmmne diyim sana eylül....:26:
aynen o sebepten indim zaten yemekhaneye ama yemekhanede az bile yesem bana çok geliyor yağındanmı suyundanmı hemen şişiyorum yaaaa
afern evladımm sen az ye bende 1 tel etliekmeği götürdüm valla amma cok deeel ki demiii
BİR KERE DAHA BÖYLE OLMUŞTU HATIRLIYONUZ NMUUU ATMAMIŞtı atmamıştı sonra ben sorunca ayrılmak istiyorum deyip sonr apişman olmuştu yine öyle olsun istemiyorummmm
nerden buldun etli ekmek1 ekmek mii evet çok değilmişş
selam kızlar nasılsınız topiğinize hemen daldım ama sakıncası varmı
BİR KERE DAHA BÖYLE OLMUŞTU HATIRLIYONUZ NMUUU ATMAMIŞtı atmamıştı sonra ben sorunca ayrılmak istiyorum deyip sonr a pişman olmuştu yine öyle olsun istemiyorummmm
nerden buldun etli ekmek1 ekmek mii evet çok değilmişş
yani 1 tek demek istedimmmnerden mi buldum olumm sen manyakmısın la yoksa cidden dalga mı geçiyon benimlennn
nasıl olsun istiyorsun
heee tamam o zamann çok yemeeekızz sen demedin mi bilmiyorum yapmayı diyee daha kim yaptı anlamadım ki bennn :26:
bakıyım valla mal gızam sen manyakmısın bizim burda yemekleri lokantadan sipariş ediyoruz ordan geliyo ulen eylül beni varya burda sesli sesli güldürdün allah seni napması emi saftirikkkkk
merhaba iyi diyelim iyi olsun sen nasılsınnn
ufff morincimmm şu basilico soslu makarnaya bakkk
yani bunların hiç biri olsun istemiyorum ki güzel giden bir hayatımız varken zorlaştırmak nedenn
nerdensin yaş kaç neler yapıyosunnnsağol canım bende iyiyim
belki sevgi eksikliği vardır.....
ay ben çok tokum şuanda hiçbirşeye bakasım yok
mall mııııheee anladım çalışıyosunn demiiii unuttum kızzz kafa 1 milyon bendee
ne biliyimm evdesin annen yaptı felan sandımmm
belki sevgi eksikliği vardır.....
ay ben çok tokum şuanda hiçbirşeye bakasım yok
hey allah seni npmasın emi eylülgel gel affettm hadi Madem eskisi gibi sevgi yok gızam ayrıl gitsin şu cocuktan senin kide sevgi değil sadece bağımlılık takıntı bence
bugun erkek arkadaşım özür amaçlı iş yerime kalpli kutu içinde birsürü çikolata şeker getirmiş
Ben şimdik onları yiyom çikolata komasına girecemmm
allah hayırlısını versin bana :degel bakıyım çakk ortakk :13::13:
benimki sevgi canımm tüm hayallerimi onun üstüne kurdum ben herşeyimi ona adadımmm çok ağır geliyor böyle olmasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?