çokk yemeee
barıştınız mıı en son konuna baktım daa
bugun erkek arkadaşım özür amaçlı iş yerime kalpli kutu içinde birsürü çikolata şeker getirmiş
Ben şimdik onları yiyom çikolata komasına girecemmm
allah hayırlısını versin ne diyimmmtövbe tövbe benide kendine benzettinn
çaktmm ortakkk:13::13:
peki neden hala mesaj atmıyormuş nedenini açıkladımı sana amacını söyleseymiş baribir zahmet beyfendi
afiyet olsun.... affet bari ozaman
ee şöyle güzeeeellll
bilmiyoruz işte bir sebep olsa sebep var derimm en son haftsnu düğüne gitmiştim ondan sess yokkilk gün düğüne gittim diye trip sandım ama kaç gün oldu ne mesaj ne bir şey whatsapa giriyor ama anlamıyorummm
tutamıyorum kendimi laa biri beni durdursun
Evet bebeğim barıştık.. o konu tamamen yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu.. erkek arkadaşımın tek hatası ise en başından bana söylememesi nedeni ise öyle insanlar için huzurumuzu kaçırmamak istememesi ve benim böyle yapacamı bilmesi imiş biraz düşündüm de hak verdim ona.. morincim ilede konuştuk bu konuyu.. aslında haklı ben biraz haksızlık yaptım.. dediğim gibi tek hatası bana söylememek olmuş inşallah bir daha böyle birşey olmaz şimdi dşünüyorum da eski çıktım bana mesaj atsa bende söylemezdim laa
affettim de ayak yapıyom işte
alla alla ama eylülcüm böyle olmaz ki yani neyse derdi söylemesi gerekir cocuk oyuncagımı bu iş sen ara konuş açmıyor mu telefonunu
aynen bende söylemezdimgüzel o zaman sorunlar çözülmüş canım inşallah bundan sonra mutlu olursunuz bende benzer olay yaşamıştım anlayabiliyorum , huzurunuzu bozmaya değmezzz ,
sakla akşama da yersinnnn ben kıyamazdım hepsni yemeyee
söylemiyor işte bıktım bu çocukça hareketlerdenkaç gündür insan neden atmaz ki bir anlam veremiyorum görüyor mesajlarımı , öyle telefonda konuşmayız ki bizz :2: arasam da açmaz aramamı engellemişti zaten whtasapta her dk insna bir şey yazarrr taş olsa çatlardııı
aynen bebegim cok doğru diyorsuninşallah sizde düzeltirsinz ya sizin ki biraz zor gibi
demi akşama da kalsın la ben kıyıyom valla can evimden vurdu beni çikolataya asla karşı koyamammmpatronum olacak çakall gelsedi onada verecektimm
aramanı engellemişmiydi neden ki
kız insan hiç telefonda konuşmazmı sevgilisi le asıl doğru olan mesaj değil arayıp konuşmak bence.
eylül sen hata yapıyrsunbırak allahaşkına bundan sana sevgili felan olmaz artık sende arama sorma ya bu cocuk da var birşeyler bak sevgi dediydi diyeceksinn .!
evet bizimki hep zorrr keşke diyorum keşke ilk olayda en baştan bitseydiiii
bana da haribo alınca hiç kıyamazdım kızzzboşverr o çakala ne gerek varrr
Bu anlattıkların aldatan erkeğin yaptıkları eylül bak sevgi dediydi diyeceksin banayaa önceden geç cevap verince çağrı atıyordum o da atamıyım diye engellemişti açmamış halayokk son bir yıldır telefonda konuşmaktan sıkıldı , mesajlara da geç cevap verir herkes var bir şey diyorda onda olan şey çocukluk bence olgunlaşmadı dahaa napıyım çok zorrr :85:
peki böyle böyle nereye kadar gidecek eylül
Bu anlattıkların aldatan erkeğin yaptıkları eylül bak sevgi dediydi diyeceksin bana
sen böyle biri ile sonunu görebiliyormusun
İnsan hiç sevgilisini engeller mi ben ilk defa duyuyorumben onun sesini bir gün duymasam yapamamm olmaz yani
Siz hiç görüşmüyormusunuz ?
selammselammmmmmmm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?