Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sevgicim ankaradayım sanırım ablanızım kabul ederseniz arada tornumlayım ama rahatsızım devamlı burdayım sen nerdensin neler yapıyorsun

çokk yemeee

barıştınız mıı en son konuna baktım daa

tutamıyorum kendimi laa biri beni durdursun
Evet bebeğim barıştık.. o konu tamamen yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu.. erkek arkadaşımın tek hatası ise en başından bana söylememesi nedeni ise öyle insanlar için huzurumuzu kaçırmamak istememesi ve benim böyle yapacamı bilmesi imiş biraz düşündüm de hak verdim ona.. morincim ilede konuştuk bu konuyu.. aslında haklı ben biraz haksızlık yaptım.. dediğim gibi tek hatası bana söylememek olmuş inşallah bir daha böyle birşey olmaz şimdi dşünüyorum da eski çıktım bana mesaj atsa bende söylemezdim laa

ee şöyle güzeeeellll

bilmiyoruz işte bir sebep olsa sebep var derimm en son haftsnu düğüne gitmiştim ondan sess yokk ilk gün düğüne gittim diye trip sandım ama kaç gün oldu ne mesaj ne bir şey whatsapa giriyor ama anlamıyorummm

afiyet olsun.... affet bari ozaman

affettim de ayak yapıyom işte

alla alla ama eylülcüm böyle olmaz ki yani neyse derdi söylemesi gerekir cocuk oyuncagımı bu iş sen ara konuş açmıyor mu telefonunu

aynen bende söylemezdim güzel o zaman sorunlar çözülmüş canım inşallah bundan sonra mutlu olursunuz bende benzer olay yaşamıştım anlayabiliyorum , huzurunuzu bozmaya değmezzz ,
sakla akşama da yersinnnn ben kıyamazdım hepsni yemeyee

affettim de ayak yapıyom işte

alla alla ama eylülcüm böyle olmaz ki yani neyse derdi söylemesi gerekir cocuk oyuncagımı bu iş sen ara konuş açmıyor mu telefonunu

söylemiyor işte bıktım bu çocukça hareketlerden kaç gündür insan neden atmaz ki bir anlam veremiyorum görüyor mesajlarımı , öyle telefonda konuşmayız ki bizz :2: arasam da açmaz aramamı engellemişti zaten whtasapta her dk insna bir şey yazarrr taş olsa çatlardııı

aynen bebegim cok doğru diyorsun inşallah sizde düzeltirsinz ya sizin ki biraz zor gibi
demi akşama da kalsın la ben kıyıyom valla can evimden vurdu beni çikolataya asla karşı koyamammm patronum olacak çakall gelsedi onada verecektimm

aramanı engellemişmiydi neden ki
kız insan hiç telefonda konuşmazmı sevgilisi le asıl doğru olan mesaj değil arayıp konuşmak bence.
eylül sen hata yapıyrsun bırak allahaşkına bundan sana sevgili felan olmaz artık sende arama sorma ya bu cocuk da var birşeyler bak sevgi dediydi diyeceksinn .!

evet bizimki hep zorrr keşke diyorum keşke ilk olayda en baştan bitseydiiii

bana da haribo alınca hiç kıyamazdım kızzz boşverr o çakala ne gerek varrr

yaa önceden geç cevap verince çağrı atıyordum o da atamıyım diye engellemişti açmamış hala yokk son bir yıldır telefonda konuşmaktan sıkıldı , mesajlara da geç cevap verir herkes var bir şey diyorda onda olan şey çocukluk bence olgunlaşmadı dahaa napıyım çok zorrr :85:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anlattıkların aldatan erkeğin yaptıkları eylül bak sevgi dediydi diyeceksin bana
sen böyle biri ile sonunu görebiliyormusun
İnsan hiç sevgilisini engeller mi ben ilk defa duyuyorum ben onun sesini bir gün duymasam yapamamm olmaz yani
Siz hiç görüşmüyormusunuz ?

peki böyle böyle nereye kadar gidecek eylül

aldattığına ihtimal bile veremiyorum ki bir şekilde ortaya çıkardı çünkü , ailesi de biliyr neden böyle bişey yapsın kı , daha önce aldatılmış bunu yaşayan biri olarak bana yaşatabilir mi

ilk zamanlar bizde öyleydik ben çom istiyorum sesini duymak ama yok aramıyo haftada bir oda çok sorun çıkartırsam ben demesem hiç aramaz sevmiyomuşş görüşüyoruz ama sık değil okuldayken 1-2 ayda bir evindeyken 2 haftada bir

anaaamm pc de değildim beni hatırla yapmıştım hiç atmamış beni site hakaten

nerelerdesiniz huu

bılmıyorum valla bende dun uye oldum sıteye uyelıgım bugun açıldı bende topık topık geziyorum muhabbet edıcek bırılerını bulmak ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…