• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaa kıyamam ama annenide düşün kuzum hem maddi hem manevi :26:

hem bencede okadar acele etmeyin bi toparlasın kendini evliliğe yakın yapın nişanı

hiç sevmem nişanlılık dönemini
çevremdeki nişanlılar hep sorunlu olmuştur:/... evliliğe nekadar yakın yaparsan nişanı okadar iyi :27:

bizde çok fazla nişanlı kalmak istemiyoruz açıkçası 6-7 ay yeterli. :27:

sonuçta nişanlılık evresi birbirlerini daha yakından tanımak için değil midir? biz yeterince tanıdık zate:23::27::27:

ama 2015 e düğün olacağı kesin. en kötü ihtimal 2014 kasım aralık nişan olur. o da en kötü.

bilemedim :36:

Öhöööömmmmm öhömmmmmmm:ssz:

heh işte ben onu çok severdimm :16: deee tablet e yüklenir mi çok mu kyavaşlar diye soracaktım dün marketten indirdim bir tane ama açmadı hata verdii :51:
yüklenmez bence
tabi tabletler için versiyonlar varsa bilemem
benim evde masaüstüne yüklemiştim
o bile çok kasıyordu

yüklenmez bence
tabi tabletler için versiyonlar varsa bilemem
benim evde masaüstüne yüklemiştim
o bile çok kasıyordu
evet yaa tühh dün yükledim ama açılmadı marketten indiriğim , ne çok severdimmm :2:

değil mi
hem hafif hemde sıcak bi kokusu varr :10:
Hemde kalıcı:21:
biliyorum ama kullanmadım nedense.

değişiklik iyidir. :12:

ay bende oje topiğindeyim, iyice sardı, çıkamıyorum :27:

Canım inşallah ya.:16:

Sen başladın mı çeyize?
Benim çeyiz kendimi bildim bileli var kuzum:9: Bi modası geçecek şeyleri almadım. Yemek tk, çb tk, kahvaltı seti o kadar. Günlük yemek tk, tencere tava seti, tost makinesi vs. onlar var
ay evet yaaaaaaa bian önce gelin zamanda düğündaş olalımmmm:16::16::16:

Olalım olalım olalıııım süper:16::16:

Hemde kalıcı:21:

Benim çeyiz kendimi bildim bileli var kuzum:9: Bi modası geçecek şeyleri almadım. Yemek tk, çb tk, kahvaltı seti o kadar. Günlük yemek tk, tencere tava seti, tost makinesi vs. onlar var

Olalım olalım olalıııım süper:16::16:

yeter, sen evlenebilirsin o vakit :27:

hadi gelinlik bakalım :27::27:

Back
X