• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hee baban sana pc almış dimi, hadi hayırlı olsun :21:

eve gidince pc açasım gelmiyor, zaten tüm gün başındayım, telefondan takip ediyorum :40:

sağol kuzum :16: dün bir de faceme girdim mail adresim kaldı mı orda silinmedi dee kimse görmeden silmem lazım :ssz:

gerçi öyle oluyor evet güzel bir oyun bulmalıyım ki oynıyım sürekli :27::55::55:

kızlar 3 yada 6 ay oldu ya kütüphaneden kitap almıştım ve teslim etmemiştim zamanında şimdi geri götürsem herhangi bir ceza yada farklı bişey olur mu ya kurallar hakkında bilgim yookkkk...
napsam ya ?
:2:

kızlar 3 yada 6 ay oldu ya kütüphaneden kitap almıştım ve teslim etmemiştim zamanında şimdi geri götürsem herhangi bir ceza yada farklı bişey olur mu ya kurallar hakkında bilgim yookkkk...
napsam ya ?
:2:

Sanmam. Sonuçta götürmüşsün , götürmesen daha mı iyi :ssz:

Kütüphaneden hiç kitap almadım bu zamana kadar yorum ne haddimeyse :27::27:

senin face in bende yok.

kız giydirme oyna :27::27:

evet benimki sağolsun /( sadece kız arkdşlaırım ekli olmasına rağmen ) çoğunu silmiş rezil oluyorum insanlara ekliyorum tekrar yine siliyo :44: amacı ne bilmiyorum :ssz:

şöyle işletme oyunu falan yükliyimm :27:

napsam ya ?:2:
evet ceza olur
brşey anlatcam size
çok ayıp ama ne yapalımm
arkadaşım kütüphaneden kitap aldı 2 ay oldu götürmedi
kütüphanede de aksi huysuz bir adam var
şimdi götürsek herkesin içinde bize bagırıp çağıracak
ne yapalım diye düşündük
sonra arkadaşımın aklına bir fikir geldi
kitabı götürdük dedik ki biz bu kitabı okulda bulduk
üstünde il halk kütüphanesinin yazıyordu bizde kaybolmadan getirelim dedik
adam bize teşekkür etti :27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet benimki sağolsun /( sadece kız arkdşlaırım ekli olmasına rağmen ) çoğunu silmiş rezil oluyorum insanlara ekliyorum tekrar yine siliyo :44: amacı ne bilmiyorum :ssz:

şöyle işletme oyunu falan yükliyimm :27:

Tahmin ettim zaten, şuursuz herif :22:

Patttiiimmmm, kimden selam gönderdin bebişim. :26:

Bende seni özledim, hatta elinle ayağınla dalga gecmeyi özledim pampişim :52:

ya ben nasıl sözlendiğini falan cok merak edioruuummmm

ben sözlülük depresynuna girdim sanrım. sözüm nişan gibi oldu ama ben kendimi neden bu kadar mutsuz hissediyorum bilmiyom:25: kendimi toparlıcam ama iyice saldım kendimi

Tahmin ettim zaten, şuursuz herif :22:

Patttiiimmmm, kimden selam gönderdin bebişim. :26:

sorma yaaa elinden gelse kuznelerimi de silicekte akraba diye bişey yapamıyo akıllı mı akıllı kuzenlerin demişti ya dün ne alakaysa :22:

çiftlik oyunu yükliyim ben :1:

ben sözlülük depresynuna girdim sanrım. sözüm nişan gibi oldu ama ben kendimi neden bu kadar mutsuz hissediyorum bilmiyom:25: kendimi toparlıcam ama iyice saldım kendimi
Kızım sen bu çocuğu sevmiyor musun :26:

niye saçma sapan bi ruh halindesin kiiii :30:

sorma yaaa elinden gelse kuznelerimi de silicekte akraba diye bişey yapamıyo akıllı mı akıllı kuzenlerin demişti ya dün ne alakaysa :22:

çiftlik oyunu yükliyim ben :1:

Şifreni değiştir artık :27:

evet ceza olur
brşey anlatcam size
çok ayıp ama ne yapalımm
arkadaşım kütüphaneden kitap aldı 2 ay oldu götürmedi
kütüphanede de aksi huysuz bir adam var
şimdi götürsek herkesin içinde bize bagırıp çağıracak
ne yapalım diye düşündük
sonra arkadaşımın aklına bir fikir geldi
kitabı götürdük dedik ki biz bu kitabı okulda bulduk
üstünde il halk kütüphanesinin yazıyordu bizde kaybolmadan getirelim dedik