- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hahahh nasıl heves ettik şimdi ya
tmm demedim kızma ballımsın kaymaklımsın pamuk şekerimsin:26:
vaaayy çakalll para alıyo demekkk biizi burda komalara sokuyoo
napıyon moriii morrrr![]()
napimmmm forum takipte dolandım takılıp kalmışım konulara......
canım sıkıldı yaaaaaaaaaaa![]()
hımmm bende evrakları toparladımmm , sorma bende sıkıldım yaa![]()
dün nekedar hızlı geçmişti
bugün bitmedi gitti yaaaaaaaaaaaaaa.. tükeğğğğğndim bugün![]()
Morinciiiiiim![]()
Morinciiiiiim![]()
Olur mu hiç öyle şey bebik bak bunlarda senin içinevet ama bugunde öğlen çabul oldu öğleden sonra geçmedii , bende tükeğğğnnnndimmmm böğünnn
lunna ya bak bana hiç bir tık atmıyoo![]()
canımmmmmmmmmmmmm.
şimdi sana çok daha fazla bişiler yazasım varda o sevmediğim lafı dersin diye yazamıyorum
ayyyyyyyyyyy bizim burada bir abla var instgramda benimkiyle benim fotolarımızı görmüş
gelmiş diyorki çok yakışıklı sevgilin var maşallah vs dedim sağol aplaaaaaaaaaaaaa
sonra birdaha geldi diyorki sakın kaçırma bu çocuğu. git beeee didim o beni kaçırmasın asıl
sonra az önce birdaha geldi sevgilin buralara gelirse tanıştır bizi tanışmayı çok istedim dedi.
hönkkkkoldum... he canım he dedim en sonunda yane
:26:
![]()
evet ama bugunde öğlen çabul oldu öğleden sonra geçmedii , bende tükeğğğnnnndimmmm böğünnn
lunna ya bak bana hiç bir tık atmıyoo![]()
Olur mu hiç öyle şey bebik bak bunlarda senin için![]()
Afedersin ama yuhh ne bu kadar övgüler aman sen uzak dur o kadından sevgilini de uzak tut. Hiç bişey olmasa nazarı değer![]()
wuhuuu ne güzell onlarrr teşekkür ettim tatlımm bunlar da senin için o zamannnOlur mu hiç öyle şey bebik bak bunlarda senin için![]()
Afedersin ama yuhh ne bu kadar övgüler aman sen uzak dur o kadından sevgilini de uzak tut. Hiç bişey olmasa nazarı değer![]()
bugun hava kapaılı ondan mı acaba:26:
lunna yazmış ya kız sana![]()
gızlaaaa gızlaaa gelem miii
Bak bu sefer yeni kalktım kızabilirsiniz![]()
uykucusun işte uykucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bakalım okullar açılınca ne yapacaksın çok merak ediyirim![]()
Kııız sabah 7de yattım bildiğin uykusuzluk hastalığına yakalandım gerçi uykumda gelmiyor ya hoş o saate kadar :44:
![]()
alalalla bu nasıl bişey canım bak cidden çok zarralı yaşıyorsun hee sağlığınıdüşün birazzzzzzzzzzzzzz.. hoş diyene bak 3 haftadır hastalık görüyorum bende daaaaa gitmedim doktora :18:
ama git sen yinede kuzum bitkisel uyku ilaçları var yada onlardan al en azından![]()
Gel gel kollarıma gelgızlaaaa gızlaaa gelem miii
Bak bu sefer yeni kalktım kızabilirsiniz![]()
Kaç yaşında bu kadın evli mi bekar mı samimi misiniz?ya hadi övgüye bişi demedikte
beni tanıştır ne oluyo kardişim yaa![]()
Çooook tatlı bunlar çok beğendim teşekkür ederim balım
wuhuuu ne güzell onlarrr teşekkür ettim tatlımm bunlar da senin için o zamannn
Eki Görüntüle 806839
gördüm şimdi cınımmmm![]()