• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

dün nekedar hızlı geçmişti

bugün bitmedi gitti yaaaaaaaaaaaaaa.. tükeğğğğğndim bugün :23::23:

evet ama bugunde öğlen çabul oldu öğleden sonra geçmedii , bende tükeğğğnnnndimmmm böğünnn :52::52:

lunna ya bak bana hiç bir tık atmıyoo :19:

canımmmmmmmmmmmmm.
şimdi sana çok daha fazla bişiler yazasım varda o sevmediğim lafı dersin diye yazamıyorum :33::33::33::33::33::33::33:

ayyyyyyyyyyy bizim burada bir abla var instgramda benimkiyle benim fotolarımızı görmüş

gelmiş diyorki çok yakışıklı sevgilin var maşallah vs dedim sağol aplaaaaaaaaaaaaa
sonra birdaha geldi diyorki sakın kaçırma bu çocuğu. git beeee didim o beni kaçırmasın asıl :63:
sonra az önce birdaha geldi sevgilin buralara gelirse tanıştır bizi tanışmayı çok istedim dedi.
hönkkkk:53: oldum... he canım he dedim en sonunda yane :53::26::52::52:

evet ama bugunde öğlen çabul oldu öğleden sonra geçmedii , bende tükeğğğnnnndimmmm böğünnn :52::52:

lunna ya bak bana hiç bir tık atmıyoo :19:
Olur mu hiç öyle şey bebik bak bunlarda senin için
images

canımmmmmmmmmmmmm.
şimdi sana çok daha fazla bişiler yazasım varda o sevmediğim lafı dersin diye yazamıyorum :33::33::33::33::33::33::33:

ayyyyyyyyyyy bizim burada bir abla var instgramda benimkiyle benim fotolarımızı görmüş

gelmiş diyorki çok yakışıklı sevgilin var maşallah vs dedim sağol aplaaaaaaaaaaaaa
sonra birdaha geldi diyorki sakın kaçırma bu çocuğu. git beeee didim o beni kaçırmasın asıl :63:
sonra az önce birdaha geldi sevgilin buralara gelirse tanıştır bizi tanışmayı çok istedim dedi.
hönkkkk:53: oldum... he canım he dedim en sonunda yane :53::26::52::52:

Afedersin ama yuhh ne bu kadar övgüler aman sen uzak dur o kadından sevgilini de uzak tut. Hiç bişey olmasa nazarı değer:nazar:

images

Afedersin ama yuhh ne bu kadar övgüler aman sen uzak dur o kadından sevgilini de uzak tut. Hiç bişey olmasa nazarı değer:nazar:

ya hadi övgüye bişi demedikte

beni tanıştır ne oluyo kardişim yaa:53::23:

images

wuhuuu ne güzell onlarrr teşekkür ettim tatlımm bunlar da senin için o zamannn :16::16:
$hediyelik_urunler4852.webp

bugun hava kapaılı ondan mı acaba:26:

lunna yazmış ya kız sana :27:

gördüm şimdi cınımmmm :21:

Kııız sabah 7de yattım bildiğin uykusuzluk hastalığına yakalandım gerçi uykumda gelmiyor ya hoş o saate kadar :44:

:27::27::27::27:

alalalla bu nasıl bişey canım bak cidden çok zarralı yaşıyorsun hee sağlığınıdüşün birazzzzzzzzzzzzzz.. hoş diyene bak 3 haftadır hastalık görüyorum bende daaaaa gitmedim doktora :18::37:
ama git sen yinede kuzum bitkisel uyku ilaçları var yada onlardan al en azından :27:

alalalla bu nasıl bişey canım bak cidden çok zarralı yaşıyorsun hee sağlığınıdüşün birazzzzzzzzzzzzzz.. hoş diyene bak 3 haftadır hastalık görüyorum bende daaaaa gitmedim doktora :18::37:
ama git sen yinede kuzum bitkisel uyku ilaçları var yada onlardan al en azından :27:

Bugün hiç uyumamayı düşünüyorum en azından yarın erkenden uykum gelir
Böyle diyorum diyorum yapıyorum ama akşam 5-6 gibi çok uykm geliyo yatıyım biraz diyorum yine dönüyo düzen :27::27::27::27:
Nolcaaak böyle bilmiyorumm

Kııız siz skypede mi knuşuyosunz lunnayla flan bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bende istiyorum :19:

gızlaaaa gızlaaa gelem miii :27::27::27::27:

Bak bu sefer yeni kalktım kızabilirsiniz :17::17::27::27::27::27::27:
Gel gel kollarıma gel :1: Bi sarılayım öpeyim özledim:29:
ya hadi övgüye bişi demedikte

beni tanıştır ne oluyo kardişim yaa:53::23:
Kaç yaşında bu kadın evli mi bekar mı samimi misiniz?

wuhuuu ne güzell onlarrr teşekkür ettim tatlımm bunlar da senin için o zamannn :16::16:
Eki Görüntüle 806839

gördüm şimdi cınımmmm :21:
Çooook tatlı bunlar çok beğendim teşekkür ederim balım:29:

Okudummm hee sen niye yasmin masmin içiyosun :20:
Bilmediğin şeyler kullanma kuzum ya ordaki çocukta ne bilsin seni biliyo sanmıştır garibim sanki hepimiz doğum kontrol hap isimlerini bilmek zorundayız :19:

Back
X