Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet ya merak ettim bu akşam bende bulursam alacağım bir deneyelim bakalım

yoooğğk ben bilezik isterimmmm hemde dirseğime kadar doldurmaları lazım yoksa küserim :33

ama takmam

ama yinede isterim ben bileziğe çok özeniyorum evde takarım

ahahaha

evet evde kocana takarsın doğru , değişik bi fantezi

bende künye delsiyim, 2-3 tane bi yere takarım, yeni gelinim nasıl olsa kırıtırım ohh sefam olsun

ahahaha

evet evde kocana takarsın doğru , değişik bi fantezi

bende künye delsiyim, 2-3 tane bi yere takarım, yeni gelinim nasıl olsa kırıtırım ohh sefam olsun

yok kendime takarım hevesimi alarım

künye dediğin ne ya bileklikler mi.. kğnye deyinde bebelere takılan maşallah yazısı geliyor aklıma niyeyse :26:

bende yaniii

o tip ne laaa
çok komik suratı ama uzak kaldı belli olmadı, başka avatar arıyorum
ya benım kaş ortası çok sorunlu hiçbiryerimde kıl yok oranın maşallahı var recep ivedikle yarışıyorum

hee anladım

tamam işte ağırlık bebelere takılan maşallah künyesi tarzı şeyler

ay o kelepçeleride seviyorum ben yaaa onnarda çokzel
ciddi misin. esmerde değilsin ama :26:

bende çok seviyorum, takıp takıştırrız

çok komik suratı ama uzak kaldı belli olmadı, başka avatar arıyorum

ciddi misin. esmerde değilsin ama :26:

bende çok seviyorum, takıp takıştırrız

evet yaaaaa epilasyona gittiğim doktorda çok şaşırdı ilkdefa böyle birşey görüyorum hem tüysüzsün hem beyaz tenlisin hemde maşallah kaşa bak diyor :26:

gerçeklik payı nedir bilmem ama annemin görümcesi bu kadının çocukları çok tatlı oluyor sinir oluyorum demiş ilk doğduğum gün eline minik bir kömür parçası alıp kaş kısmımı boydan boya boyayıp kapkara yapmış orayı inşallah koca gür kaşlı olur demiş
hatta annem sinirinden ağlamış babama çatmış bayağı babamda ne takıyorsun mümkünmü böyle birşey saçmalama demiş benım annemle babamda tüysüz

ama sonuç ortada işte

sebep omu değilmi bilmem ama ilk doğduğu gün bebeğin tenine asla birşey sürmemek lazımmış yoksa o ya iz yada kıl olarak kalırmış tende derler....

benım ünvden bir akadaşımında ilk doğduğu gün teyzesi çilek yerken elini bunun yanağına dokundurmu elindeede çilek lekesi suyu varmış o arkadaşımında yanağında minik kırmızı bi çilek şekli var mesela :26:
böyle şeyler var hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…