Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ayak yapmış sana değiştircem diyerek.

Bir gün gelcek sana Eylül, ama sakıın dönme, sakın :26:

Canın niye ÇOK sıkkıın?:44:

biz cuma kavga etmiştik ya hala kavgalıyız. hatta galiba ayrıyız. eylülde ailesi tanışmaya gelecekti öyle karar almıştık. adam inkar ediyor ocaktaydı o diyor. eylülde tanışıp ocakta nişan yapacaktık.yok tanışma diyor. bu tanışma olmazsa babam birdaha asla onaylamaz. hiçbirşey demedim bende. kavga ettik 3 gündür hiç konuşmadık.. :105:

deli mi ne. ocağa niye sarkıtıyo, ne güzel eylül de tanışma olacak işte. seninkini senden dolayı tanımasam istemiyo diycm

niye böyle bi tepki vrdi ki, şaşırdım

deli mi ne. ocağa niye sarkıtıyo, ne güzel eylül de tanışma olacak işte. seninkini senden dolayı tanımasam istemiyo diycm

ya aslında baya uzun
cuma günü malum biliyrsun biz kavga ettik ben kavga esnasında söyledim

bizim kararımız şuydu

biliyorsun biz ocak ayında allah izin verirse onların oturduğu semte taşınacağız

biz eylülde tanışma olsun biz taşınıncada yeni ve büyüüük evimizde güzel güzel söz nişan yaparız demiştik.. en azından tanışma olsunki babamın vazgeçme ihtimali olmasın iş azda olsa viddiyete binsin demiştik çok net hatırlıyorum böyle konuştuk..
ben kavga sırasında zaten eylül bitecek ses seda yok ille benımmı iteklemem gerekiyor hala gelmedinz vs dedim. bana ne eylülü ocak diye konuştuk dior. bende inan hiç anlamadım derdi ne ama keyfi bilir. ne ararım ne sorarım bu saatten sonra.babam bana sorarsa neden gelmediler diye
baba bitti bu iş derim.
ondan sonrada ister ölsün ister gebersin aşkından yine babam vermez o saatten sonra..
keyfi bilir o böyle yaparsa bende siler atarım içim yana yana
yazıklar olsun resmen konuştuğunu inkar ediyor

Ayak yapmış sana değiştircem diyerek.

Bir gün gelcek sana Eylül, ama sakıın dönme, sakın :26:

Canın niye ÇOK sıkkıın?:44:
döneceğini bende biliyorum cnaım hatta eminimm ama evett olmaz artıkk
unuttum demekle unutulmuyor cnm

boşver sen üzme kendini... sen ozaman onun gibi lafta değil gerçekten unut

evet lafta tabiii bin pişman olacakkk

Son düzenleyen: Moderatör:

Trip için yapıyo olmasın incim ?

bu erkekler bi acayip

dengesizzzzzzzzzz bunlar

cidden dengesizzzzzzzz........ o dengesizse ben ondan dengesiz olurum onun karşısında morinci var.
ağlayıp sızlayıp gel bak babam kızar diye ona yalvaramam.... yolu açık olsun :105:

zaten farketmedinmi facede önce faceyi dondurdum bu gitmiş geri açmış bende şifreyi değiştirmek yerine akr listesini sıfırladım şuan ark listesinde kimse yok senide sildim..

tek başına ne halt ederse etsin listede tepe tepe kullansın :105:
arkadaşlarının yalvaran sevgililerini gördükçe onlara özeniyor... istiyorki peşinden koşayım adama bak resmen inkar ediyor... allahım deliricemmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn
uyanıksınnnnnnnnnnnnnnnnnn... şaşırdııığğğmm

12de uyandım canım ama girmedim

cnm trip içinde olsa çocuk oyuncağı değilki bu benım ailem bekliyor ben ne derim babam.. trip içinse bile bu ikimizede bedeli ağır olacak .!!!

Öyle tabiki dur bakalım aranız bi sakinleşsin adam akıllı konuş neymiş derdi öğrenirsin

hoşgeldiiiiiiin
millet hemen gelmek ister senin paşa uzatıyo resmen

4 ay daha bekliceksniz yani.

farketmedim canım.

arayana kadar arama tabi ki. hayır amaç ne anlamadım.

mutlu huzurlu yaşayıp gidiyodunz niye bi anda ara açıyoki. daha sevinmesi gerekirdi eylül diye:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…