işte geldim burdayım ben bu topiği özledimmmmmmmmmmmmmm
Tospiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Amaaa amaaa amaa az önce baktın nereye gittin yaa
kız evli kadın modundayım sabahtan beritemizlikti mutfak alışverişi yemek derken akşam oldu anca geldim ayhh ne guzel bı haftadır kocamla dip dibeydim bugün işe gönderirken ardından gidesim geldi
Bizde seni özlediiik bugün çekiştirdik seniyoksa kulakların çınladı da ondan mı geldin kız
sabahtan aklımdaydınız yavrum ama evlendiğimin farkına bugün vardım bi haftadır sevgili modunda takılıyodumta ki sabah kocam işe gidene kadar sonra gelsin bulaşıklar gelsin toz almalar silmeler süpürmeler anca gelebildim siz napıyosunuz bakıyım var mı bi değişiklik önemli gelişmeler? çok yazmışsınızdır sımdı oku oku bitmez
Bizde sizi hala balayındasınız diye knuştuk
Gelmiştir valla koymuştur sabah kalkıp ona da gitmesi :26:
Artık ev gacısı oldun heee
kız o da gitmek istemedi zaten ama mecburev gacısından çok uykucu oldum çıktım sab h kalkmak bilmiyorum gece yatmak bilmiyorum ama düzene sokmak lazım yazık adam işe gidiyo
eylül için üzüldüm o çok seviyoduAyy evet okuma boşver
Eylülün ilişkisi bitti tamamen bi bu var başka bnmde aklıma gelmiyo değişiklik
Kııız ayakkabının altındaki isimler silindi mi
Çok merak ettik bugün
yok kuzum şimdilik çalışmam söz konusu değil benimki istemiyo pek evimin hemen arkasında bi spor merkezi var oranın havuzuna kayıt yapıcam evde otur otur kilo almıyım mazallahİyice benim gibi oldun yani
Eee sen başlıcak mısın işe falan sende ne var ne yok anlat bakalım
Nasıl geçti kına düğün neler yaptınız ?
eylül için üzüldüm o çok seviyoduama o çocuğa çok bile katlandı yetmişti onu üzdüğü hayırlısı olsun ne diyelim.
ladymmmmmm kız hiçbirinizin ismi silinmedi kız eve geldim ertesi gün aklıma geldi bakıyım dedim silinmemiş olduğu gibi duruyo foto çekiminde çamlıcaya gittik orda kullanmadım ayakkabıyı aslında kullanmıs olsaydım kesin silinirdi çok yürüdük dolandık diye babetlerimle foto çekildim zaten görünmüyo gelinliğin altındapembiş geldi mi onunkinden silinmiş olsa bari
yok kuzum şimdilik çalışmam söz konusu değil benimki istemiyo pek evimin hemen arkasında bi spor merkezi var oranın havuzuna kayıt yapıcam evde otur otur kilo almıyım mazallah
her şey güzeldi tatlım aksilikler peşimi bırakmasa da güzeldi. annem düğün öncesi düştü ayağını kırdı allahtan havaalanında sıkıntı yaşamadık uçaga binmesi için kolaylıklar varmış şükür ki. düğün günü kuaförümü öldürebilirdimdefalarca sildirdim makyajı dıştan güzel lüks bi yere benziyo ama icraat sıfırmış. onun dışında her şey güzeldi kavustum sevdiğime rabbim herkese nasip etsin hala sanki sevgiliymişiz gibi geliyo ama güzelmiş evlenmek en azından şimdilik
fotoları alsın sevgilim bi albüm yapıcam bende
yemeğe daldım yavrum kocam geliyo yuppiiiiiiiii
Çoook özeniyoruuum çooookkk :26:
Nolcaaaz böyle inciiiiimmmmmmm
işte geldim burdayım ben bu topiği özledimmmmmmmmmmmmmm
sabahtan aklımdaydınız yavrum ama evlendiğimin farkına bugün vardım bi haftadır sevgili modunda takılıyodumta ki sabah kocam işe gidene kadar sonra gelsin bulaşıklar gelsin toz almalar silmeler süpürmeler anca gelebildim siz napıyosunuz bakıyım var mı bi değişiklik önemli gelişmeler? çok yazmışsınızdır sımdı oku oku bitmez
Nasıl silinmez yaaa
Hayyy allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Çalışma amaan biraz evin tadını çıkar bişi olmaz kilo falan almazsın merak etme alsam ben alırdım dobişko gibi olurdum
Ayy geçmiş olsun yabrum ya nasl becerdi düğün önü annen
Amiiin inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz tatlım
Eee daha 9 gün olmuş dur bi kaç ay geçsin
şiiişşştttnasıldııı
bu arada benımkı dun aksam aradı söyle sizinkilere perşembe akşamı geliyoruz dedi.!!!!
bende oooooldu ben evde yokken gelin gidin dedim. ben ogün izinliyim diyor
beni ilgilendirmez haftasonu izin al ozaman işten ben haftasonu izinliyim dedim. arıycam tekrar dyip kapattı dahada aramadı. benım arayıp nedennn aramadınnn dememi bekledi galiba bende aramadım.!!!
iyice havalara girdi anlamıyorum bunun altından ne cıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?