Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Tospiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Amaaa amaaa amaa az önce baktın nereye gittin yaa

kız evli kadın modundayım sabahtan beri temizlikti mutfak alışverişi yemek derken akşam oldu anca geldim ayhh ne guzel bı haftadır kocamla dip dibeydim bugün işe gönderirken ardından gidesim geldi

kız evli kadın modundayım sabahtan beri temizlikti mutfak alışverişi yemek derken akşam oldu anca geldim ayhh ne guzel bı haftadır kocamla dip dibeydim bugün işe gönderirken ardından gidesim geldi

Bizde sizi hala balayındasınız diye knuştuk
Gelmiştir valla koymuştur sabah kalkıp ona da gitmesi :26:

Artık ev gacısı oldun heee

Bizde seni özlediiik bugün çekiştirdik seni yoksa kulakların çınladı da ondan mı geldin kız

sabahtan aklımdaydınız yavrum ama evlendiğimin farkına bugün vardım bi haftadır sevgili modunda takılıyodum ta ki sabah kocam işe gidene kadar sonra gelsin bulaşıklar gelsin toz almalar silmeler süpürmeler anca gelebildim siz napıyosunuz bakıyım var mı bi değişiklik önemli gelişmeler? çok yazmışsınızdır sımdı oku oku bitmez

Ayy evet okuma boşver
Eylülün ilişkisi bitti tamamen bi bu var başka bnmde aklıma gelmiyo değişiklik

Kııız ayakkabının altındaki isimler silindi mi
Çok merak ettik bugün

Bizde sizi hala balayındasınız diye knuştuk
Gelmiştir valla koymuştur sabah kalkıp ona da gitmesi :26:

Artık ev gacısı oldun heee

kız o da gitmek istemedi zaten ama mecbur ev gacısından çok uykucu oldum çıktım sabh kalkmak bilmiyorum gece yatmak bilmiyorum ama düzene sokmak lazım yazık adam işe gidiyo

kız o da gitmek istemedi zaten ama mecbur ev gacısından çok uykucu oldum çıktım sabh kalkmak bilmiyorum gece yatmak bilmiyorum ama düzene sokmak lazım yazık adam işe gidiyo

İyice benim gibi oldun yani
Eee sen başlıcak mısın işe falan sende ne var ne yok anlat bakalım
Nasıl geçti kına düğün neler yaptınız ?

Ayy evet okuma boşver
Eylülün ilişkisi bitti tamamen bi bu var başka bnmde aklıma gelmiyo değişiklik

Kııız ayakkabının altındaki isimler silindi mi
Çok merak ettik bugün
eylül için üzüldüm o çok seviyodu ama o çocuğa çok bile katlandı yetmişti onu üzdüğü hayırlısı olsun ne diyelim.
ladymmmmmm kız hiçbirinizin ismi silinmedi kız eve geldim ertesi gün aklıma geldi bakıyım dedim silinmemiş olduğu gibi duruyo foto çekiminde çamlıcaya gittik orda kullanmadım ayakkabıyı aslında kullanmıs olsaydım kesin silinirdi çok yürüdük dolandık diye babetlerimle foto çekildim zaten görünmüyo gelinliğin altında pembiş geldi mi onunkinden silinmiş olsa bari

İyice benim gibi oldun yani
Eee sen başlıcak mısın işe falan sende ne var ne yok anlat bakalım
Nasıl geçti kına düğün neler yaptınız ?
yok kuzum şimdilik çalışmam söz konusu değil benimki istemiyo pek evimin hemen arkasında bi spor merkezi var oranın havuzuna kayıt yapıcam evde otur otur kilo almıyım mazallah
her şey güzeldi tatlım aksilikler peşimi bırakmasa da güzeldi. annem düğün öncesi düştü ayağını kırdı allahtan havaalanında sıkıntı yaşamadık uçaga binmesi için kolaylıklar varmış şükür ki. düğün günü kuaförümü öldürebilirdim defalarca sildirdim makyajı dıştan güzel lüks bi yere benziyo ama icraat sıfırmış. onun dışında her şey güzeldi kavustum sevdiğime rabbim herkese nasip etsin hala sanki sevgiliymişiz gibi geliyo ama güzelmiş evlenmek en azından şimdilik
fotoları alsın sevgilim bi albüm yapıcam bende

yemeğe daldım yavrum kocam geliyo yuppiiiiiiiii

Nasıl silinmez yaaa
Hayyy allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Çalışma amaan biraz evin tadını çıkar bişi olmaz kilo falan almazsın merak etme alsam ben alırdım dobişko gibi olurdum
Ayy geçmiş olsun yabrum ya nasl becerdi düğün önü annen
Amiiin inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz tatlım
Eee daha 9 gün olmuş dur bi kaç ay geçsin

şiiişşşttt nasıldııı

ay balayıda bitmiş yaaaaaaaaaaaa

hani resimlerrrr hani albümmmmmmmmmmm

isimlerimiz silindimiiiii

hani havadislerrr

bu arada benımkı dun aksam aradı söyle sizinkilere perşembe akşamı geliyoruz dedi.!!!!

bende oooooldu ben evde yokken gelin gidin dedim. ben ogün izinliyim diyor

beni ilgilendirmez haftasonu izin al ozaman işten ben haftasonu izinliyim dedim. arıycam tekrar dyip kapattı dahada aramadı. benım arayıp nedennn aramadınnn dememi bekledi galiba bende aramadım.!!!

iyice havalara girdi anlamıyorum bunun altından ne cıkacak...

Günaydın canımmm

izin alsan perşembe?

demekki ailesiyle konuşmuş, ayy çok sevindim morincim, sende nişanlanıyosuuunnn

delisiniz siz var ya böyle öenmli anlarda küs duruyosunuz

Tosbağam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Okudum yazdıklarını bebeğim, hadi gel detayları ver

biz senden bi, sayfa yazı bekliyoduuukk , bizi yanılttın

Lunna izinli, eylül de bugün yok, diğer kızlar zaten gelemiyor bu ara.

Lady desen okuldadır ( yani uyuyup kalmadıysa )

o yüzdeeeeeeeeeeeeeen bugün ikimiziz morincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…