Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ne zaman foruma baksam bu topiğin adını yes makarna yes gırgır okuyorum acıkıyorum

Günaydın canımmm

izin alsan perşembe?

demekki ailesiyle konuşmuş, ayy çok sevindim morincim, sende nişanlanıyosuuunnn

delisiniz siz var ya böyle öenmli anlarda küs duruyosunuz

canım izin alırım almasınada zaten akşam gelecek cumartesi günü 7de çıkmak yerine izin alıp 5te çıksa akşama gelebilir yani öyle daha mantıklı değil mi....

hem ben hiç sevinemedim sanki benım zorumla geliyormuş gibi hissediyorum :26:
ya ailesi ile zaten çoktaaan konuşmuş olması gerekirdi

hatta o karraı aldığımız günün ertesi günü ben bunu aramıştım ben ailemle konuştum eylülde geleceğinizi söyledim onayladılar dedim oda bana bende konuştum aşkım bizimkilerde tamam dedi eylülde geleceğiz demişti.
şimdi böyle yapması çok zoruma gitti birtürlü içimden sevinmek gelmiyor bile :26:

o artık bir ev hanımı.. çok yoğun

birde isimlerimizin hiçbiri silinmemiş okudun mu

evde kaldık :26::26:

Lunna izinli, eylül de bugün yok, diğer kızlar zaten gelemiyor bu ara.

Lady desen okuldadır ( yani uyuyup kalmadıysa )

o yüzdeeeeeeeeeeeeeen bugün ikimiziz morincim

lunna bugun nişanlısına çok güzel bir doğum günü sürprizi hazırlayacakkk

bugun nişanlısının doğum günüüü

aaaa bugun eylülde izinliydi değilmi

bugün demirbaşız desene

evet sana göre cumartesi daha mantıklı fakat şöyle bi durum var bebeğim , kız görmeye veyahut istemeye perşembe ya da pazar akşamı gidilir :26:
o artık bir ev hanımı.. çok yoğun

birde isimlerimizin hiçbiri silinmemiş okudun mu

evde kaldık :26::26:
hiç bu kadarını bekliyorduk, benim adım zaten hiç silinmiyor kiiii böhüüü

kocayı gönderince gelir diye düşünüyorduummm

ayy bugün müydü ki d.günüsüüüü

İyi ki doğmuş iyiki lunnamızın nişanlısı olmuuuşşşşş

evet ıyıkıı ıyıkıııııııı

Mübarek günler ya. Perşembe ve pazar akşamı.

Biz öyle biliyoruz canım :26:

hatta özellikle perşembe akşamı gelmişlerdi bize.

oldu da bitti maşallah
bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haniii havadislerrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavrum neler duyuyorummmmmmmm yakınlarda nişan var demek hayırlı olsun bebeğim. kız isimler silinmedi sinir oldum oysa gelin arabasında giderken bile sürttüm durdum ayağımı düğüne gidiyorum aklımda ayakkabı fotoları daha almadı kocam kız adam işe bile gitmek istemiyo artık o derece gelin odasında beklerken çekilmiş fotolarımız var biraz ama bekliyorum komple şöyle bi lbüm yapıyım hem kızlar toplansın ya da hiç burdan uğraşmayıp face açıyım diyorum eklerim sizi gelen geldiği zaman görür

yavrummmmmm özledim çok özledim vallahi ama bildiğin uykucu oldum bu sıra kocamın kahvaltısını hazırlıyorum 7 de uyanıp, işe gönderiyorum vuruyom kafayı yatıyorum yeni kalktım bulaşıkları evi toparla derken bu saat oldu. dün çok yoğundum bi sürü iş yaptım hamaratım bu sıra yazcak hiç zamanım olmadı:26: ama anlatıcam her seyi
kına öyle çok abartılı bi şey olmadı benim sülaleyi hiç istemediğim için seçmece yaptım gittik bi restaurantta yemek yedik eğlendik sonra eve geldik kına faslına geçtik kız bi de o gün sümüklü smüklü dolaştım kırmızı örtüyü başıma koydular alttan hem ağlamaktan hem gripten burnum akıyo imdadıma kocam yetişiyodu burnumu sildi durdu düğün fotoları çekilirken de yine sümüklüydüm silemiyorum da burnumu makyaj bozulacak diye fotoğrafçı tanıdıktı diyo ki sen dert etme sümüğünü ben silerim fotolardan aslında fethi paşaya gidecektik fotolar için ama geç oldu diye çamlıcaya gittk. kuaför tam bi rezaletti. uzak mesafenin en kötü yanı oldu benim için prova yapıcak zamanım olmadı kuaförün dış görünüşüne aldandım güzel görünüyordu gitik ama makyaj 3 defa silindi beğenmedim ablam kuaför normalde onu devreye soktum düğüne gelemedi ya telden kuaförle konustu anlattı şöyle yapıcaksın da böyle gölgelendirme yapıcaksın anlata anlata bi şeyler yapmaya çalıştı mal kadın. sonra bi kuşak bağlama gelini evden çıkarma şeyi oldu resmen sövüşlediler kocamı kv de diyo ki ev sizin ev istediğiniz gibi zorlayın
düğün nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım sanki bi girdik hemen çıktık gibi çok çabuk geçti yalnız o foto çektirmeler yok mu mimiklerim bozuldu poz vere vere düğünden sonra bi yerlere gidip eğlenelim dedi kocamın kuzenleri falan bizimki hiç yanaşmadı eve gitmek istedi işime geldi açıkçası tanımadığım bi sürü insanla yeterince vakit geçirdim o gün sonra işte düğünden iki sonra annemler memlekete döndü şehir dışına balayına gidemedik istanbuldaydık ama benim için iyi oldu zaten istanbula yabancıydım özellikle avrupa yakası çok güzelmiş 3 gün ordaydık gezdik dolaştık istanbul çok güzel bi şehirmiş gerçekten daha sonraki günler evdeydik sevgili tadında geçti her şey bna kahvaltılar hazırlaması yemekleri beraber yapmamız sonra sonracığımaaaa güzeldi işte allah hepinize nasip etsin inşallah sevdiğiyle evlenmeyi. aralıkta yapıcaz gerçek balayımızı uludağa gitmek istiyoruz daha çok çıkar anlatacaklarım da yavaş yavaş çıkıyo

aaaaaaaa tosbaaaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiiiii

bebeğimmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

tam beklediğim gibi. tosbaaa destan yazdııı. ve ben onu okuyorum şuan bekleyin

senin anlatışını yerim ben güzelliiiikkkkk

yemin ederim gözümde canlandı. face aç . buraya foto koyma bence.

ayy resmen evlisin yaa nişanlım sevdiceğim derken kocam diyorsun artıııııııııııııııııııkkkkkkkkk maaşallaah allah nazarlardan saklasıın bitanem.

cok sevindim herşeyin güzel geçmesine, fotoooooo istyrzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…