Günaydın canımmm
izin alsan perşembe?
demekki ailesiyle konuşmuş, ayy çok sevindim morincim, sende nişanlanıyosuuunnn
delisiniz siz var ya böyle öenmli anlarda küs duruyosunuz
Tosbağam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Okudum yazdıklarını bebeğim, hadi gel detayları ver
biz senden bi, sayfa yazı bekliyoduuukk , bizi yanılttın
Lunna izinli, eylül de bugün yok, diğer kızlar zaten gelemiyor bu ara.
Lady desen okuldadır ( yani uyuyup kalmadıysa)
o yüzdeeeeeeeeeeeeeen bugün ikimiziz morincim
ne zaman foruma baksam bu topiğin adını yes makarna yes gırgır okuyorum acıkıyorum
ne zaman foruma baksam bu topiğin adını yes makarna yes gırgır okuyorum acıkıyorum
evet sana göre cumartesi daha mantıklı fakat şöyle bi durum var bebeğim , kız görmeye veyahut istemeye perşembe ya da pazar akşamı gidilir :26:canım izin alırım almasınada zaten akşam gelecek cumartesi günü 7de çıkmak yerine izin alıp 5te çıksa akşama gelebilir yani öyle daha mantıklı değil mi....
hem ben hiç sevinemedim sanki benım zorumla geliyormuş gibi hissediyorum :26:
ya ailesi ile zaten çoktaaan konuşmuş olması gerekirdi
hatta o karraı aldığımız günün ertesi günü ben bunu aramıştım ben ailemle konuştum eylülde geleceğinizi söyledim onayladılar dedim oda bana bende konuştum aşkım bizimkilerde tamam dedi eylülde geleceğiz demişti.
şimdi böyle yapması çok zoruma gitti birtürlü içimden sevinmek gelmiyor bile:26:
hiç bu kadarını bekliyorduk, benim adım zaten hiç silinmiyor kiiii böhüüüo artık bir ev hanımı.. çok yoğun
birde isimlerimizin hiçbiri silinmemiş okudun mu
evde kaldık :26::26:
ayy bugün müydü ki d.günüsüüüülunna bugun nişanlısına çok güzel bir doğum günü sürprizi hazırlayacakkk
bugun nişanlısının doğum günüüü
aaaa bugun eylülde izinliydi değilmi
bugün demirbaşız desene
evet sana göre cumartesi daha mantıklı fakat şöyle bi durum var bebeğim , kız görmeye veyahut istemeye perşembe ya da pazar akşamı gidilir :26:
aaaa gerçekten miiii
hiç duymadım neden öyle kiii :26:
hiç bu kadarını bekliyorduk, benim adım zaten hiç silinmiyor kiiii böhüüü
kocayı gönderince gelir diye düşünüyorduummm
evet ya cok uzuldum ama foto cekımınde gıymemıs ondan bence
ayy bugün müydü ki d.günüsüüüü
İyi ki doğmuş iyiki lunnamızın nişanlısı olmuuuşşşşş
evet ıyıkıı ıyıkıııııııı
Mübarek günler ya. Perşembe ve pazar akşamı.
Biz öyle biliyoruz canım :26:
hatta özellikle perşembe akşamı gelmişlerdi bize.
hmm ben onu bılmıyordum....
ondanmı perşembe dedi acaba .. hay allah ya:26:
Nasıl silinmez yaaa
Hayyy allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Çalışma amaan biraz evin tadını çıkar bişi olmaz kilo falan almazsın merak etme alsam ben alırdım dobişko gibi olurdum
Ayy geçmiş olsun yabrum ya nasl becerdi düğün önü annen
Amiiin inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz tatlım
Eee daha 9 gün olmuş dur bi kaç ay geçsin
şiiişşştttnasıldııı
yavrum neler duyuyorummmmmmmmbebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haniii havadislerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tosbağam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Okudum yazdıklarını bebeğim, hadi gel detayları ver
biz senden bi, sayfa yazı bekliyoduuukk , bizi yanılttın
Bilmem ki.
Ailesi perşmbe gidelim demiş olabilir bence .
tam beklediğim gibi. tosbaaa destan yazdııı. ve ben onu okuyorum şuanbekleyin
oldu da bitti maşallah
yavrum neler duyuyorummmmmmmmyakınlarda nişan var demek hayırlı olsun bebeğim. kız isimler silinmedi sinir oldum oysa gelin arabasında giderken bile sürttüm durdum ayağımı düğüne gidiyorum aklımda ayakkabı fotoları daha almadı kocam kız adam işe bile gitmek istemiyo artık o derece gelin odasında beklerken çekilmiş fotolarımız var biraz ama bekliyorum komple şöyle bi lbüm yapıyım hem kızlar toplansın ya da hiç burdan uğraşmayıp face açıyım diyorum eklerim sizi gelen geldiği zaman görür
yavrummmmmm özledim çok özledim vallahiama bildiğin uykucu oldum bu sıra kocamın kahvaltısını hazırlıyorum 7 de uyanıp, işe gönderiyorum vuruyom kafayı yatıyorum yeni kalktım bulaşıkları evi toparla derken bu saat oldu. dün çok yoğundum bi sürü iş yaptım hamaratım bu sıra yazcak hiç zamanım olmadı:26: ama anlatıcam her seyi
kına öyle çok abartılı bi şey olmadı benim sülaleyi hiç istemediğim için seçmece yaptım gittik bi restaurantta yemek yedik eğlendik sonra eve geldik kına faslına geçtik kız bi de o gün sümüklü smüklü dolaştımkırmızı örtüyü başıma koydular alttan hem ağlamaktan hem gripten burnum akıyo imdadıma kocam yetişiyodu burnumu sildi durdu düğün fotoları çekilirken de yine sümüklüydüm silemiyorum da burnumu makyaj bozulacak diye fotoğrafçı tanıdıktı diyo ki sen dert etme sümüğünü ben silerim fotolardan aslında fethi paşaya gidecektik fotolar için ama geç oldu diye çamlıcaya gittk. kuaför tam bi rezaletti. uzak mesafenin en kötü yanı oldu benim için prova yapıcak zamanım olmadı kuaförün dış görünüşüne aldandım güzel görünüyordu gitik ama makyaj 3 defa silindi beğenmedim ablam kuaför normalde onu devreye soktum düğüne gelemedi ya telden kuaförle konustu anlattı şöyle yapıcaksın da böyle gölgelendirme yapıcaksın anlata anlata bi şeyler yapmaya çalıştı mal kadın. sonra bi kuşak bağlama gelini evden çıkarma şeyi oldu resmen sövüşlediler kocamı kv de diyo ki ev sizin ev istediğiniz gibi zorlayın
düğün nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım sanki bi girdik hemen çıktık gibi çok çabuk geçti yalnız o foto çektirmeler yok mumimiklerim bozuldu poz vere vere düğünden sonra bi yerlere gidip eğlenelim dedi kocamın kuzenleri falan bizimki hiç yanaşmadı eve gitmek istedi işime geldi açıkçası tanımadığım bi sürü insanla yeterince vakit geçirdim o gün sonra işte düğünden iki sonra annemler memlekete döndü şehir dışına balayına gidemedik istanbuldaydık ama benim için iyi oldu zaten istanbula yabancıydım özellikle avrupa yakası çok güzelmiş 3 gün ordaydık gezdik dolaştık istanbul çok güzel bi şehirmiş gerçekten daha sonraki günler evdeydik sevgili tadında geçti her şey bna kahvaltılar hazırlaması yemekleri beraber yapmamız sonra sonracığımaaaa güzeldi işte allah hepinize nasip etsin inşallah sevdiğiyle evlenmeyi. aralıkta yapıcaz gerçek balayımızı uludağa gitmek istiyoruz daha çok çıkar anlatacaklarım da yavaş yavaş çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?