pastayı diyosan foto çektim ama pc ye atmadık zaman olmadı :26: dur mesaj atarım mail atsın banatosbağa bugün foto ekliyecekti sankiiiii, yoksa ben yanlış mı hatırlıyoruumm
Liseden çoook sevdiğim bi arkadaşım mesaj atmış.
Ekim sonunda evleniyorlarmış
Nikah şahidim olur musun , diyor
akrabama gidince kanlı bıçaklı oluyoduk bırak ki arkadaşmın düğününe gideceeem
git tabi canımmm sıra sende şimdiii:123:
incili morummmmmmmdur bende kırmızı meyveli çayımdan yapıyım gelimm
pastayı diyosan foto çektim ama pc ye atmadık zaman olmadı :26: dur mesaj atarım mail atsın banaondan ayrı düğün fotoları hala yok ama bizim çektiğimiz fotolar var onları gösterebilirim önden bi giriş olur
ben bi kere şahit oldumüni.deki ev arkadaşımın şahidi oldum teee 2011 de
ben kırmızı kalemle altını çizdim ahahah
sevgili günlük, dün gece kociş çok yorgundu.maalesf olmadı. yarına inş.
pastayı diyosan foto çektim ama pc ye atmadık zaman olmadı :26: dur mesaj atarım mail atsın banaondan ayrı düğün fotoları hala yok ama bizim çektiğimiz fotolar var onları gösterebilirim önden bi giriş olur
evet gördüm canımmmmmmmmmmm
bugun pek bi merak ettik bu konuyu
Liseden çoook sevdiğim bi arkadaşım mesaj atmış.
Ekim sonunda evleniyorlarmış
Nikah şahidim olur musun , diyor
rüyalar genelse değişik olurlar zaten
bende bu gece rüyamda koooooooooooocaman bir gemi kullanıyordum. sonra başka bir gemiyle çarpıştık o gemi battı benım gemime birşey olmadı falan ... değişik garip şeyler
bacılar selam nasılsınız bakalım
hahah gemi haaa sürme bi daha gemi falannn
çok garip duygular içindeyimmmmm :26::26:
şaşkın ördekiiimmmm benımayyyyyy çok güzelllllllllll
bende bu ikiz bekleyen cnm arkadaşımın nikah şahidi olmuştum
çok eğlenceli
ayy aklıma ne geldi birkere işterinden bi arkadaşımın düğünü var bana nikah şahidim olurmusun dedi olurum dedim kızın düğünü temmuzun ilk haftasonusuymuş ben nedense ikinci haftasonusu sanıyorum benide kına gecesinde telaştan arayamamış neden kınaya gelmedin diye
ertesi gün düğünde nikah şahitlerinn arka odada nüfus cüzdanı alınırken bakmışlar ben yokum kız benı aradı kuzum neredesin yukarı çık odaya gel seni bekliyoruz dedi bende diyorumki ben evdeyim temizlik yapıyorum sen neredesin nereye bekliyorlar beni anlamadım
kız şok.... sonrası malum hala konuşmuyor benımle vede çok haklı böyle bi eşekliği nasıl yaptım hala bilmiyorum :26::26:
aaaaa yolcam şimdi saçını başını
bak beni italyanca konuşturrtttmaa
Cumartesiye kadar barışırsınızzzz
tosbağa bugün foto ekliyecekti sankiiiii, yoksa ben yanlış mı hatırlıyoruumm
accık sıkılaşsam iyi olurda bakalım bizim burdaki spor merkezine yazılabilirim
günlük yapıcam bak en sonunda heekızlar burda diyet günlüğü diye topik açıyo ben sey topiği acıcam
bacılar selam nasılsınız bakalım
tospaaa hayrlı uğurlu olsun Rabbim bir pişmanlık vermesinhemen de bebiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?