Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

attım kiiii

teşekkür ederiiizzz amin inşallah.

Bide barış işareti yapmış ya koptum
onun dil çıkarıp rock işareti yapmış halide var fedai gibi pozları var komikti baya güldüm o gece, sonunda da yine ağladık işte annemle

teşekkür ederim bebeğim dingil kuaförle uğraşa uğraşa anca bu kadarını yaptırabildim benim pek içime sinmedi açıkçası ama olsun görünüş boş ben iyi eğlendim o gün kocamla millet bizi bekliyo salonda biz gelin odasında gülme krizlerine giriyorduk kuzum amin inşallah rabbim yuvamızdan huzuru eksik etmesin sizlere de sevdiceklerinize kavuşmayı nasip etsin

aNCA görebildim

Evet çok güzel bir gelin olmuşsun tatlımmm , rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın bir yastıkta kocayın mutluluklarrrrr

gelinliğin de çok güzel olmuş çok beğendimmmm çok yakışmışsınızzz

annen ağlarken herkes gülüyo amaaaa

olsun sen güzelsin kurtarmışsın olayı
ne güzel yaaaa düğünle ilgili birsürü hoş komik eğlenceli anın var
amin canım yaaa amin inşallahhh

gözlüklü olan babam onun yüzü gülüyo içi ağlıyo öyledir hep ablamda da öyleydi

duyguların karmakarıştı dimi, mutlusun ama için buruk ailenden dolayı.

Sen yuvanı kurdun er geç evlenecektin. Allah , yeni evinizde güle güle oturmayı nasip etsin, geçim versin, tombik tombik bebişlerini olsun inşallaaah

aynen öyle canım düğün öncesi sonrası hep aynı karmaşıklık vardı bi yanım mutlu bi yanım hüzünlü hala ara ara ağladığım oluyo annemleri özlüyorum ama alışıcam mecbur mümkün olduğunca da sık gitmeye çalışıcam işte

özlem olmaz mı .. senden bir hafta önce ablam evlendi.

tamam mutlu biliyorum ama, evlenmeseydi gibi geliyo bize

alışıcaz ama mecbur.. sık sık gidersin, kamerada görüşürsünüz. olcak artık bişeyler, napcan.

kızzzz bu mu yani bana yazdığın cevap teeesüf ederimmmm
kız tek elle anca o kadarını yazdım kocam aradı vallahi :26: okul harcımı yatırmış onu konuşuyoduk. lanet finansal yönetim yüzünden uzadı kuzucum gel öpim bi tane

baban mı. ne kadar geeençççç tüü maaşallah .

ablan doğum yaptı mı? düğüne geldi miiiii
48 yaşında kuşum maşallahı var abim mi sanmadılar kocam mı sanmadılar bugüne kadar pihuvvv yok canım ablam gelemedi havaalanında zaten ayrılmamız cok zor oldu normalde ablam öyle kolay kolay ağlamaz ben aglıyorum o da başladı ağlamaya ağlama diyo seni böyle hatırlamak istemiyorum keşke gelebilseydim biliyosun gelebilecek olsam gelirdim falan dedi ve ayrıldık işte. doğum bu hafta olacaktı ama sezeryan diye bi sürü prosedür çıkarmışlar ve salı gününe gün vermişler.

olsun sen güzelsin kurtarmışsın olayı
ne güzel yaaaa düğünle ilgili birsürü hoş komik eğlenceli anın var
amin canım yaaa amin inşallahhh
teşekkür ederim canım benim

öyle canım ben şehir dışına gittim ama kocamın ailesi burda olmasına ragmen onlarda evden esyalarını toplarken baya hüzünlendi. o evden çıkıyosun ya istersen bi sokak öteye taşın yine insanın içi acıyor ama hayatın düzeni böyle alışıcaz.

ay sen anlattıkça gözümde canlandı buz gibi oldum bee.

hakkaten maaşşalahı var

kız mı olcaktı bebiş, isim ne olcak

bananeee ben görüyomm herkese uzun uzun yazıosunnn

öp barii hadiii

bi de dövüyomuş gibi yapmış senii kızzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun bacılar çalışıyom işte,topaa inşallah biz de beraber bebiş haberi veririz
hadi bakalım inş canım

ay sen anlattıkça gözümde canlandı buz gibi oldum bee.

hakkaten maaşşalahı var

kız mı olcaktı bebiş, isim ne olcak
kız olacak canım nisamız geliyo ilk bebeğinin doğumunda da yanında olamamıştım ablamın bunda da olamıcam maalesef ama az bi zaman kaldı gidicem görmeye

bananeee ben görüyomm herkese uzun uzun yazıosunnn

öp barii hadiii

bi de dövüyomuş gibi yapmış senii kızzzz
sana özel destan yazarım kız ne diyosunn deli çocuk neler neler yapmadı ki keyfi yerinde tabi kavuştu 6 yıllık sevdiğine

2. kez teyzoş olcan

bayrama ne kaldı ki zten. artık memlketine gitmek için şafak sayarsın

yaz kızzz sefan olsunnn

ohhh ohhh maşallah yapar tabi en mutlu gününüzzzz

evini de çekip koysaydın ya görürdükkkk

sana hayırlı olsuna gelelim bi gün morincimlee dimi kız moriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…