attım kiiii
teşekkür ederiiizzzamin inşallah.
Bide barış işareti yapmış ya koptum
aldım kiiiiiiiiiiii
sağol bebişim ellerine sağlık
onun dil çıkarıp rock işareti yapmış halide varattım kiiii
teşekkür ederiiizzzamin inşallah.
Bide barış işareti yapmış ya koptum
tospaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah cnm yaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhh
nekadarrrrrrrrrrr güzel bir gelin olmuşsun maşallahhhhhhhhhh
ya ben böyle çok yakışan çiftlere bayılıyorum yaaaa.çokkkkkkkkkkkk yakışmışsınız canım ömür boyu hep hep böyle mutlu olursunuz inşallah yaaa
o ağlayan annen miiiiiiiiiiii
kıyamam ona yaaaa ay hiç dayanamam ....
ya çok güzelll olmuşsuuuuunnn çokta mutlusunuz maşallahh
onun dil çıkarıp rock işareti yapmış halide varfedai gibi pozları var komikti baya güldüm o gece, sonunda da yine ağladık işte annemle
teşekkür ederim bebeğim dingil kuaförle uğraşa uğraşa anca bu kadarını yaptırabildim benim pek içime sinmedi açıkçası ama olsun görünüş boş ben iyi eğlendim o gün kocamla millet bizi bekliyo salonda biz gelin odasında gülme krizlerine giriyordukkuzum amin inşallah rabbim yuvamızdan huzuru eksik etmesin sizlere de sevdiceklerinize kavuşmayı nasip etsin
aNCA görebildim
Evet çok güzel bir gelin olmuşsun tatlımmm , rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın bir yastıkta kocayın mutluluklarrrrr
gelinliğin de çok güzel olmuş çok beğendimmmmçok yakışmışsınızzz
annen ağlarken herkes gülüyo amaaaa
onun dil çıkarıp rock işareti yapmış halide varfedai gibi pozları var komikti baya güldüm o gece, sonunda da yine ağladık işte annemle
teşekkür ederim bebeğim dingil kuaförle uğraşa uğraşa anca bu kadarını yaptırabildim benim pek içime sinmedi açıkçası ama olsun görünüş boş ben iyi eğlendim o gün kocamla millet bizi bekliyo salonda biz gelin odasında gülme krizlerine giriyordukkuzum amin inşallah rabbim yuvamızdan huzuru eksik etmesin sizlere de sevdiceklerinize kavuşmayı nasip etsin
gözlüklü olan babam onun yüzü gülüyo içi ağlıyo öyledir hep ablamda da öyleydi
gözlüklü olan babam onun yüzü gülüyo içi ağlıyo öyledir hep ablamda da öyleydi
duyguların karmakarıştı dimi, mutlusun ama için buruk ailenden dolayı.
Sen yuvanı kurdun er geç evlenecektin. Allah , yeni evinizde güle güle oturmayı nasip etsin, geçim versin, tombik tombik bebişlerini olsun inşallaaah
aynen öyle canım düğün öncesi sonrası hep aynı karmaşıklık vardı bi yanım mutlu bi yanım hüzünlü hala ara ara ağladığım oluyo annemleri özlüyorum ama alışıcam mecbur mümkün olduğunca da sık gitmeye çalışıcam işte
kız tek elle anca o kadarını yazdım kocam aradı vallahi :26: okul harcımı yatırmış onu konuşuyoduk. lanet finansal yönetim yüzünden uzadıkızzzz bu mu yani bana yazdığın cevap teeesüf ederimmmm
48 yaşında kuşum maşallahı var abim mi sanmadılar kocam mı sanmadılar bugüne kadar pihuvvvbaban mı.ne kadar geeençççç tüü maaşallah .
ablan doğum yaptı mı? düğüne geldi miiiii
teşekkür ederim canım benimolsun sen güzelsin kurtarmışsın olayı
ne güzel yaaaa düğünle ilgili birsürü hoş komik eğlenceli anın var
amin canım yaaa amin inşallahhh
selam iyiyz sağol sen nasılsınnnnnnn
ya ama ben tanıyamadım seni :44:
amin canım inşallah şöyle bikaç ay sonra bi bebiş müjdesi vermek istiyorum size
özlem olmaz mı .. senden bir hafta önce ablam evlendi.
tamam mutlu biliyorum ama, evlenmeseydi gibi geliyo bize
alışıcaz ama mecbur.. sık sık gidersin, kamerada görüşürsünüz. olcak artık bişeyler, napcan.
kız tek elle anca o kadarını yazdım kocam aradı vallahi :26: okul harcımı yatırmış onu konuşuyoduk. lanet finansal yönetim yüzünden uzadıkuzucum gel öpim bi tane
48 yaşında kuşum maşallahı var abim mi sanmadılar kocam mı sanmadılar bugüne kadar pihuvvvyok canım ablam gelemedi havaalanında zaten ayrılmamız cok zor oldu normalde ablam öyle kolay kolay ağlamaz ben aglıyorum o da başladı ağlamaya ağlama diyo seni böyle hatırlamak istemiyorum keşke gelebilseydim biliyosun gelebilecek olsam gelirdim falan dedi ve ayrıldık işte. doğum bu hafta olacaktı ama sezeryan diye bi sürü prosedür çıkarmışlar ve salı gününe gün vermişler.
teşekkür ederim canım benim
kız tek elle anca o kadarını yazdım kocam aradı vallahi :26: okul harcımı yatırmış onu konuşuyoduk. lanet finansal yönetim yüzünden uzadıkuzucum gel öpim bi tane
48 yaşında kuşum maşallahı var abim mi sanmadılar kocam mı sanmadılar bugüne kadar pihuvvvyok canım ablam gelemedi havaalanında zaten ayrılmamız cok zor oldu normalde ablam öyle kolay kolay ağlamaz ben aglıyorum o da başladı ağlamaya ağlama diyo seni böyle hatırlamak istemiyorum keşke gelebilseydim biliyosun gelebilecek olsam gelirdim falan dedi ve ayrıldık işte. doğum bu hafta olacaktı ama sezeryan diye bi sürü prosedür çıkarmışlar ve salı gününe gün vermişler.
teşekkür ederim canım benim
hadi bakalım inş canımsağolun bacılar çalışıyom işte,topaa inşallah biz de beraber bebiş haberi veririz
kız olacak canım nisamız geliyo ilk bebeğinin doğumunda da yanında olamamıştım ablamın bunda da olamıcam maalesef ama az bi zaman kaldı gidicem görmeyeay sen anlattıkça gözümde canlandı buz gibi oldum bee.
hakkaten maaşşalahı var
kız mı olcaktı bebiş, isim ne olcak
sana özel destan yazarım kız ne diyosunn
bananeee ben görüyomm herkese uzun uzun yazıosunnn
öp barii hadiii
bi de dövüyomuş gibi yapmış senii kızzzz
hadi bakalım inş canım
kız olacak canım nisamız geliyo ilk bebeğinin doğumunda da yanında olamamıştım ablamın bunda da olamıcam maalesef ama az bi zaman kaldı gidicem görmeye
sana özel destan yazarım kız ne diyosunndeli çocuk neler neler yapmadı ki keyfi yerinde tabi kavuştu 6 yıllık sevdiğine
hadi bakalım inş canım
kız olacak canım nisamız geliyo ilk bebeğinin doğumunda da yanında olamamıştım ablamın bunda da olamıcam maalesef ama az bi zaman kaldı gidicem görmeye
sana özel destan yazarım kız ne diyosunndeli çocuk neler neler yapmadı ki keyfi yerinde tabi kavuştu 6 yıllık sevdiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?