• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

5 dk çıktım canım babam kendine gözlük alıyomuş gel sen de bak dedi gittim geldim hemen:1::1:

vur kız vur :27::27: yalnız bu renk yazma kız gözümü alıyo zaten körüm:27::27:

işte bi o belli değil kız karar veremedik henüz:27::27:

OOoOooo Gerci onca telaştan balayına mı fırsat kalıyoo değil mi ???

çok geçmeden onuda ayarlayın
:21:

gözlükçünün yanında artistik hareketlerde bulunamadı:27::27: tamam dedi gözlükleri gösterdi. yalnız sanırım bi gözlüğe aşık oldum ben de alıcam bi tane hem belki kullanırım kör gibi dolanmam:27::27:
heee anladımmm:32: al kızz al yakışır sanaa :82::82:
Erkek arkadaşın sorun çıkartırmı ki ailenle gidilecek yerlereeeee ????

başka yerler olsa neysede izmir falan böyle yerlere o da gitse bende sorun çıkartırım :23: oda hoşlanmaz herahlde bu durumdan :51:

Evet şekerim senin herşey belli zaman belli :):16::16:

Balayında nerdesin bakalım ????
:21:

senin varmı tatil programınnnnnnnnn:21:

benim hiçbi programın yok
sevgilimle vardııııı. antalyaya gidicektikkk ama ayrıldııık :25:
bu arada yanlış anlaşılma olmasın o radaki bi arkadaşında kalacaktı ben dayımda kalacaktım gündüzleri beraber olacaktıkkk

hoş ben belki yine giderim dayıma ama kalbim dayanırsa buna :18::37::1:

bu arada yanlış anlaşılma olmasın o radaki bi arkadaşında kalacaktı ben dayımda kalacaktım gündüzleri beraber olacaktıkkk

hoş ben belki yine giderim dayıma ama kalbim dayanırsa buna :18::37::1:[/QUOTE
Morincim benim henüz belli değil yoğunum çalışıyorum ama belki eylülde düşenebilirim kısmet..
ayy inan çok üzüldüm yeni mi bitti ki Tatlımmmm ???

hııııhııı anladım :23:okudum varmış onun topiği bebeğimm sağolll açıklaman içinn :16:

balayına nereye:10:

henüz karar veremedik be canım:ssz::ssz: ikimizde kayak yapabileceğimiz bi yer olsun istiyoruz ama eylülde nerde karı bulucaz. sonra diyoruz yurt dışı turlarına gidelim diyoruz vizesiz olanları var fiyatlarda uygun bütçemize. ama ben pek sıcak bakmıyorum yurtdışına ingilizcem 5. sınıf terk:27::27: düşünüyoruz bakalım öyle deniz kum güneş istemiyorum uygun b yer ayarlıcak nişanlıcığım:1::1: o da diyo eğlence olur bize dil bilmemen aslında avantaj senin için oldu canım çocuk kandırıyo sanki kendi biliyo ya benle eğlenicek:27::27:

ladyy bana ingilizce öğret sen turizmci olucaksın biliyosundur:27::27:

hoş ben belki yine giderim dayıma ama kalbim dayanırsa buna :18::37::1:[/QUOTE
Morincim benim henüz belli değil yoğunum çalışıyorum ama belki eylülde düşenebilirim kısmet..
ayy inan çok üzüldüm yeni mi bitti ki Tatlımmmm ???

3 hafta oldu canım :( ... bizde eylülde gidecektik.. kısmet :25:

henüz karar veremedik be canım:ssz::ssz: ikimizde kayak yapabileceğimiz bi yer olsun istiyoruz ama eylülde nerde karı bulucaz. sonra diyoruz yurt dışı turlarına gidelim diyoruz vizesiz olanları var fiyatlarda uygun bütçemize. ama ben pek sıcak bakmıyorum yurtdışına ingilizcem 5. sınıf terk:27::27: düşünüyoruz bakalım öyle deniz kum güneş istemiyorum uygun b yer ayarlıcak nişanlıcığım:1::1: o da diyo eğlence olur bize dil bilmemen aslında avantaj senin için oldu canım çocuk kandırıyo sanki kendi biliyo ya benle eğlenicek:27::27:

ladyy bana ingilizce öğret sen turizmci olucaksın biliyosundur:27::27:

hehe kıyamammm:16:
kuzum yurt dışına eğlenceli turlar vardır onlara katılın ya ayyy ne kaaaaa güzel olur kiiiiiii :27:
iyi bari vaktiniz az kaldı elini çabık tutsun sonra çok kazıklanmayın :23: erken rezv daha kazıksız olıyor :51:

Son düzenleme:
5 dk çıktım canım babam kendine gözlük alıyomuş gel sen de bak dedi gittim geldim hemen:1::1:

vur kız vur :27::27: yalnız bu renk yazma kız gözümü alıyo zaten körüm:27::27:

işte bi o belli değil kız karar veremedik henüz:27::27:

dur kz daha yeni yeni çözüyorum ayarlıcam hepsini :27:

tabisi canım,iyi ettin.
kürklü arkadaşım yoktu :27:

kürklü arkidişimiz var bizimde havamız var :27::27: :64:

ohhh yandan yandannn :32::32::32::32: :13::13:

evett öyle tabiii en azından bazı dersler dışında zorunluluk yoktuu canın istemeyince girmiyodunn :32:

bizim üni. orda bir cafe vardı hep orda Jenga oynardık heyy gidiii :ssz::1: çokta fazla takılmazdım ama güzeldii :51:

Ohh ne güzel :37:

Bakalim beni neler bekliyo :10::10:

aynen aynennnn:27::27:
ben şuanda lady buradaymış gibi hissediyorum meselaaa:9::40::37::3:
bundan sonra ladyyyyyyyyyyyyyyy buradaysan ses veeeeeeeeeeeer diyeceğiz:10::53::27::27:

Sövimli hayaletimiiiizzzzz $загруженное.webp

:27::27::27::27::27:

Back
X