• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hee anladım canım.. Aileyle olunca şaşırdım biraz da o bakımdan :6:
annemle gidecektik de bilmiyorum zaten teyzemin doğumu var annem bi yere gidemez:27:

Ohh ne güzel :37:

Bakalim beni neler bekliyo :10::10:

güzel olur güzell ilk zamanlar geçince herkes ortamını kuruyo zatennn:1:

Pofff iki dakika yoktuk kaç sayfa gitmişsiiniizzz :19:

hehe kıyamammm:16:
kuzum yurt dışına eğlenceli turlar vardır onlara katılın ya ayyy ne kaaaaa güzel olur kiiiiiii :27:
iyi bari vaktiniz az kaldı elini çabık tutsun sonra çok kazıklanmayın :23: erken rezv daha kazıksız olıyor :51:

haklısın canım ama benim el atmam lazım yoksa nişanlıma kalsaa ohooo güya ehliyet için kayıt olucak kaç tamam dedi kaç hatırlat aşkım dedi sayamıyorum artık :27::27: gerçi bunu internetten halledebilir diye yapar yeter ki karar verelim ama üşengeçlük diz boyu :ssz::ssz:

Dur, sana özel mesaj atcam
ımm şeyyyyyyyyyy:26::26::26:
ben alıntı yapmadan yazın demek istiyorsun zannetmiştim :9::9::9:
ama kii ben bozmadım zaten hatırlamıyourm öyle bi bozukluk kendi yazdıklarımda:27::1::1::1::21::21:
Sanırım Neyo Hanım karıştırmış :35:
o zaman azcık bana izin yepyeni ben olarak döncem :42:
Güle güle cassssspeeeeerrrrrr :27:

:97::97::96::106::111::110::114:

$Ragip-anlamiyorsun-sikildim-diyorum-61415-.webp

haklısın canım ama benim el atmam lazım yoksa nişanlıma kalsaa ohooo güya ehliyet için kayıt olucak kaç tamam dedi kaç hatırlat aşkım dedi sayamıyorum artık :27::27: gerçi bunu internetten halledebilir diye yapar yeter ki karar verelim ama üşengeçlük diz boyu :ssz::ssz:

anladım kuzum sen ozaman el at balım zaten senin isteğin daha önemli hıııııh:1:
sen seç biryer söyle oda ayarlasın :27:

casperin,kürklüm,havalım,ladym :1: kırmızıya söyledim.. unuttum gitti didid:1: oda snei çok öpüyorr:16:

Back
X