Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Sizi öpücükledim

Morincim akşama aynı performansı bekliyorum ahahaha

Görüşürüz leydikuşum

forum tak,pte dolanıyorum kuzum nileeer var ne dertlerrr var ona bakınıyorum başka dertleri gördükçe amaaan benimkide dert miii üzülme kuzumm diyorum kendimeeee

Doğru diyosunn kendineee bizimkide dert mi neler var neleerr :26:

aaaaaaaa evet yaaa ben ona çoook şaşırmıştııım

güzelim kız yazık etti kendine

Ama işte ne hissettiğini içini bilemeyiz ki ben kendimi erkek gibi hissediyodum hiç kız gibi hissetmedim diyo
Ee bi de şu var tabi erkek olman grekseydi Rabbim öyle yollardı seni dünyaya pskolojini bozup kendni inandırıyosun erkek olman grektiğine :26:

aynen yaaaaa
neymiş isteme neden eylül değilde ekimde olacakmış diye yedim bitirdim kendimi

sonra bdv ye baktım ya dedim bi kendine gel yaaa. elinden gelse kahrından öleceksin ama su insanların dertlerine bak didim ve kendimi toparladım...

cidden ne yaşadığını ne hissettiğini bilemeyiz eğer fizyolojik bir benzerliği varsa erkeğe ozaman birşey denemz zaten ama sırf psikolojik sebeplerden öyle istiyorum diye yaptıysa ozaman yazık etmiş kendine çok güzell bir kızdı çünkü tabi yine rabbim bilir herşeyin en doğrusunu

bütün hayatını kötülükle geçiren bir kadını sırf birgün susuzluktan ölmek üzere olan bir köpeğe su verip onu ölümden kurtarmış diye affedip cennetine sokmuş yüce rabbim.. bu hikayeyi bu sabah radyoda dinledim çok etkilendim.. insanlar için kafamıza göre hüküm veriyoruz bazen yazık bize kimin ne olacağını asla bilemeyiz...

ay ne konuştum çenem niye bukadar düştüki benim :26:

Son düzenleme:

Aaa bende bi ara çıktım ya nihat hatipoğlu izliyodum youtubeda bnde orda dinledim bu hikaye evet bende çok etkilendim Rabbim çok yüce
Eveeet 1 ay gecikme olcak diye yedin bitirdin kendine be etme eyleme neler var gör de ders alll

baksana aşağıda 3 ziyaretçi diyorr :26:

Görmedim

Son düzenleme:
amaninnnnnnnn alışamımışım yeni sene henüz ama bitti sondu sen benim brozcukumsu artık

vayyyyyyyyyy
ne hazırladın bakayım kardeşineeeee....

senin kardeşin istanbulda okuyordu değil miiiiiiiiiiiii . ay ne güzell aile hasretini onunla dindirirsin işteeee

yavrim aynen öle ve kaldığı yer cok yakın evime çıkıp accık avm de dolandık bi sürü bi şeyler alma hevesiyle çıktım ama hiç içime sinen bi şeyler bulamadım bugün bizde kalacak kardeşceğizim

Aaa bende bi ara çıktı ya nihat hatipoğlu izliyodum youtubeda bnde orda dinledim bu hikaye evet bende çok etkilendim Rabbim çok yüce

Görmedim

diğmi yaaa nihat hocamda kimbilir ne güzel anlatmıştır. insan çok etkileniyor yaaaaaaa

ben benımkıne bazen özellikle maç izlerken çok küfür edince cehenneme gidecen he yeter derdim
ayyyy ne kötü.. yada mesela çok kötü kalpli insanlara hep bunun yatacak yeri yok derdim..
ama artık demeyceğim asla cidden kimin ne olacağını asla bilemeyiz rabbim çokkkkkkk ama çok merhametli çok bağışlayıcı....

kız nasıl görmedin aha hala 1 ziyaretçi diyor şurada

bu aralar ne çok ziyaretçi oluyor :26:

amanda aman ne güzel ya maşallah size maşallah nazar değmesin senin gül gibi hayatına
kardeşine çok çokkkkk selam söyle

yaa evet artık bende hiç dışarıdan birşey beğenemiyorum iyice alıştım internetten alışveriş yapmaya hergün markafoniyi bi kolaçan ediyorum ne var ne yok diye
derimodu bekliyorum şimdi mesela girdiği an kapacağım bi aykkabı çok fena indirimler oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…