İviiit ben diceydim o aklıma geldi de yazdım zaten
Ayyy fato oldu rüzgar
Rüzgar hızıyla geçti kızın hayatı erkekliğe
Kızkende güzeldi ama
Allah canını almasın emi
Bi seyre dursun aşk yapıyım da çıkayımmmm
Yakışıklı olmuş ama
Aman banane
Gitmaaaa nolur gitma ufak tefek şeylere kızıp gitmaaa
Patron yok hemen kaçayım, boşuna vakit kaybetmiyim aahahaha
Sizi öpücükledim
Morincim akşama aynı performansı bekliyorum ahahaha
Görüşürüz leydikuşum
Allah muhabbtimizi artırsın, dostluğumuzu daim kılsın canım benim.
Sizi öpücükledim
Morincim akşama aynı performansı bekliyorum ahahaha
Görüşürüz leydikuşum
İncim nerlere dalıyosun kıııızzz
Hahahah ivit yahuşuklu bizi ilgilendirmiyo ama
forum tak,pte dolanıyorum kuzum nileeer var ne dertlerrr var ona bakınıyorum başka dertleri gördükçe amaaan benimkide dert miii üzülme kuzumm diyorum kendimeeee
aaaaaaaa evet yaaa ben ona çoook şaşırmıştııım
güzelim kız yazık etti kendine
Doğru diyosunn kendineee bizimkide dert mi neler var neleerr :26:
Ama işte ne hissettiğini içini bilemeyiz ki ben kendimi erkek gibi hissediyodum hiç kız gibi hissetmedim diyo
Ee bi de şu var tabi erkek olman grekseydi Rabbim öyle yollardı seni dünyaya pskolojini bozup kendni inandırıyosun erkek olman grektiğine :26:
Nerde hanii haniii
aynen yaaaaa
neymiş isteme neden eylül değilde ekimde olacakmış diye yedim bitirdim kendimi
sonra bdv ye baktım ya dedim bi kendine gel yaaa. elinden gelse kahrından öleceksin ama su insanların dertlerine bak didim ve kendimi toparladım...
cidden ne yaşadığını ne hissettiğini bilemeyiz eğer fizyolojik bir benzerliği varsa erkeğe ozaman birşey denemz zaten ama sırf psikolojik sebeplerden öyle istiyorum diye yaptıysa ozaman yazık etmiş kendine çok güzell bir kızdı çünkütabi yine rabbim bilir herşeyin en doğrusunu
bütün hayatını kötülükle geçiren bir kadını sır birgün susuzluktan ölmek üzere olan bir köpeğe su verip onu ölümden kurtarmış diye affedip cennetine sokmuş .. bu hikayeyi bu sabah radyoda dinledim çok etkilendim.. insanlar için kafamıza göre hüküm veriyoruz bazen yazık bize kimin ne olacağını asla bilemeyiz...
ay ne konuştum çenem niye bukadar düştüki benim :26:
baksana aşağıda 3 ziyaretçi diyorr :26:
amaninnnnnnnn alışamımışım yeni sene henüz ama bitti sondu sen benim brozcukumsu artıkAmiiin kuşum aminnn
hepimizinkini inşallah
hatırlayı hatırlayıp gülüyoruz (ama arkadaşça çıkalım))
evlenseydik boy boy çocuklarımız olurdu şimdiye kadar
Amin kuzum inşallah , hedef o bakalım
vayyyyyyyyyy
ne hazırladın bakayım kardeşineeeee....
senin kardeşin istanbulda okuyordu değil miiiiiiiiiiiii . ay ne güzell aile hasretini onunla dindirirsin işteeee
Aaa bende bi ara çıktı ya nihat hatipoğlu izliyodum youtubeda bnde orda dinledim bu hikaye evet bende çok etkilendim Rabbim çok yüce
Görmedim
amaninnnnnnnn alışamımışım yeni sene henüz ama bitti sondu sen benim brozcukumsu artık
yavrim aynen öle ve kaldığı yer cok yakın evimeçıkıp accık avm de dolandık bi sürü bi şeyler alma hevesiyle çıktım ama hiç içime sinen bi şeyler bulamadım bugün bizde kalacak kardeşceğizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?