- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
diğmi yaaa nihat hocamda kimbilir ne güzel anlatmıştır. insan çok etkileniyor yaaaaaaa
ben benımkıne bazen özellikle maç izlerken çok küfür edince cehenneme gidecen he yeter derdim
ayyyy ne kötü.. yada mesela çok kötü kalpli insanlara hep bunun yatacak yeri yok derdim..
ama artık demeyceğim asla cidden kimin ne olacağını asla bilemeyiz rabbim çokkkkkkk ama çok merhametli çok bağışlayıcı....
kız nasıl görmedin aha hala 1 ziyaretçi diyor şurada
bu aralar ne çok ziyaretçi oluyor :26:
amanda aman ne güzel ya maşallah size maşallah nazar değmesin senin gül gibi hayatına
kardeşine çok çokkkkk selam söyle
yaa evet artık bende hiç dışarıdan birşey beğenemiyorum iyice alıştım internetten alışveriş yapmaya hergün markafoniyi bi kolaçan ediyorum ne var ne yok diye
derimodu bekliyorum şimdi mesela girdiği an kapacağım bi aykkabı çok fena indirimler oluyr
amanda aman ne güzel ya maşallah size maşallah nazar değmesin senin gül gibi hayatına
kardeşine çok çokkkkk selam söyle
yaa evet artık bende hiç dışarıdan birşey beğenemiyorum iyice alıştım internetten alışveriş yapmaya hergün markafoniyi bi kolaçan ediyorum ne var ne yok diye
derimodu bekliyorum şimdi mesela girdiği an kapacağım bi aykkabı çok fena indirimler oluyr
Öyle tabi tatlım öyle şeyler söyleme bnm bile kaçıyo maçta ağzımdan :26: insan snirleniyo ve çıkıveriyo ağzından vala farkedemiyosun ki
Rabbim merhametini bizlere de göstersin inşallahhh evet nihat hoca çok güzel anlatıyor yaaa
amin kuşumben de her gün markafoni trendyol limango morhipo hepsini bi kontrol ediyorum huy olmuş bi kere bakmadan edemiyorum önceden çeyiz sitelerine de bakardım ama artık geçti dur ben de senin gibi yapıyorum geriden okuyorum napmışınız bugün bakalım eksik kalmıyım
amin amin inşallahhhhhhhh
yok yok demem demem asla demem artık kimsehe bu çok günahkar vs diye... asla demem ... günahkar dersin adam cennete gider ben çok dindarım dersin sen cehenneme gidersin hiç bellimi olur :18::18:
of yaa eylülde bitti hadi çabuk bayram gelsin geçsin ben çok sabırsızlanıyorum artık heeeeeeeee
Benden netten bakarımçıkıp didik aramayı sevmiyorumm hiçbi zamanda sevmedim sevmiceeeeeeeeeemmmmmmmm
Bakıyorum da aranızdaki buzlar erimiş ikna olmuşsuun
Bakıyorum da aranızdaki buzlar erimiş ikna olmuşsuun
ben önceden çok severdim ama nete alıştığımdan beri artık bende sevmiyoooorum
girsemde bir mağazaya hemen sıkılıp geri çıkıyorum...
ya evet her gecen gun bıraz daha sakınlesıyorum ama ona karsı hala buzum oylede olmaya devam edeceğim
hehehehyap tabıkı canımmm kacırmaaa bırseyyy
ayy artık aramızdasın cok mutluyummmmmm
dımı ama yaaa hele bırde aldıgım seylerden cok memnun kalınca ıyıce sardım sıtelere hıc avmye falan gıdesım gelmıyor.. soz ıstemede gıyecegım kıyafete bıle sımdıden netten bakıyorum bırkactane bısey begendım bakalım ay basını beklıyorum
sende o aralar gelmedin ama konuyu takıp ettinmi kuzum biliyorsun diiğmi herşeyi
çok haklıyım ama öyle değilmiii
günaydın
bronzzz
ya ben birkaç gün erken uyanıncaAa günaydın.
ne işin var kız bu saatte , yat zıbarsana
hadi ben işe geldim, sen neeeemmmaaaa ayaktasın
ya ben birkaç gün erken uyanınca
vucudum alışıyor ona. bir işim olmasada erkenden uyanıyorum
çok iğrenç bir durum ama öylee
aynen yaaBende öyleyim maalesef. Mesela yarın Pazar. ve benim en az 11 e kadar uyumam lazım dimi.
Saat 7:30-8:00 arası gözlerim açılıyo, hooofff
Az sonra uykun gelir belki. Kahvaltı hazırla boş durma
aynen yaa
çok özenirim haftasonu 11 12lere kadar uyuyan insanlara
yaptım kahvaltımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?