Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Öyle tabi tatlım öyle şeyler söyleme bnm bile kaçıyo maçta ağzımdan :26: insan snirleniyo ve çıkıveriyo ağzından vala farkedemiyosun ki
Rabbim merhametini bizlere de göstersin inşallahhh evet nihat hoca çok güzel anlatıyor yaaa

amin kuşum ben de her gün markafoni trendyol limango morhipo hepsini bi kontrol ediyorum huy olmuş bi kere bakmadan edemiyorum önceden çeyiz sitelerine de bakardım ama artık geçti dur ben de senin gibi yapıyorum geriden okuyorum napmışınız bugün bakalım eksik kalmıyım

Benden netten bakarım çıkıp didik aramayı sevmiyorumm hiçbi zamanda sevmedim sevmiceeeeeeeeeemmmmmmmm

amin amin inşallahhhhhhhh

yok yok demem demem asla demem artık kimsehe bu çok günahkar vs diye... asla demem ... günahkar dersin adam cennete gider ben çok dindarım dersin sen cehenneme gidersin hiç bellimi olur :18::18:

of yaa eylülde bitti hadi çabuk bayram gelsin geçsin ben çok sabırsızlanıyorum artık heeeeeeeee

heheheh yap tabıkı canımmm kacırmaaa bırseyyy

ayy artık aramızdasın cok mutluyummmmmm

dımı ama yaaa hele bırde aldıgım seylerden cok memnun kalınca ıyıce sardım sıtelere hıc avmye falan gıdesım gelmıyor.. soz ıstemede gıyecegım kıyafete bıle sımdıden netten bakıyorum bırkactane bısey begendım bakalım ay basını beklıyorum

Bakıyorum da aranızdaki buzlar erimiş ikna olmuşsuun

ben önceden çok severdim ama nete alıştığımdan beri artık bende sevmiyoooorum

girsemde bir mağazaya hemen sıkılıp geri çıkıyorum...

Bende öyle bnde sevmiyorum hem yoruluyorum hem de ıı ıııhhhh hoşuma gitmiyor

ya evet her gecen gun bıraz daha sakınlesıyorum ama ona karsı hala buzum oylede olmaya devam edeceğim

Kııız yazık çocuğun burnundan getircen heee

öyle canım artık aranızdayım hep inşallah demeyi unutmuyoruz işte ara ara kesintiler oluyor. kız çogu şeyde daha uygun fiyatlı oluyor ve yorulup gezmeden istediğin her seye ulaşabiliyosun beğenmediğinde veya beden uymadığında iade sansın var daha ne istenir ki
yarın arkadaşımın düğünü var izmitte kocişim gideriz demişti de bakalım hala gideriz diyo mu üni.den bi arkadaşım o da tanıyor sevgililerimiz arkadaş olmuştu az batak döndürmedik gecelerde gitmek lazım düğüne

Bugün Cuma Ertesi

Kimse gelmez..

Kendine kendime bi günaydın o zaman

Aa günaydın.

ne işin var kız bu saatte , yat zıbarsana

hadi ben işe geldim, sen neeeemmmaaaa ayaktasın
ya ben birkaç gün erken uyanınca
vucudum alışıyor ona. bir işim olmasada erkenden uyanıyorum
çok iğrenç bir durum ama öylee

ya ben birkaç gün erken uyanınca
vucudum alışıyor ona. bir işim olmasada erkenden uyanıyorum
çok iğrenç bir durum ama öylee

Bende öyleyim maalesef. Mesela yarın Pazar. ve benim en az 11 e kadar uyumam lazım dimi.

Saat 7:30-8:00 arası gözlerim açılıyo, hooofff

Az sonra uykun gelir belki. Kahvaltı hazırla boş durma

Bende öyleyim maalesef. Mesela yarın Pazar. ve benim en az 11 e kadar uyumam lazım dimi.

Saat 7:30-8:00 arası gözlerim açılıyo, hooofff

Az sonra uykun gelir belki. Kahvaltı hazırla boş durma
aynen yaa
çok özenirim haftasonu 11 12lere kadar uyuyan insanlara
yaptım kahvaltımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…