- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
canım beyaz işte içlerii seramik olması lazımmm çoookk cahilimm yaaaacanım hazır kampanyada diyorsun e beğendiysen al o zaman. seramik miydi bu tencereler? kız seramikse candır ben esseden almıştım çok seviyorum kullanmasını. ne yapışıyo ne bi şey pilavda çok güzel pişiyo içinde. canım bilmez miyim benim de bi şeyim yoktu nişandan sonra hız verdik her şeye. ama bak bu kampanyadan sonra nevresim, pike, havlu bornoz gibi şeylere bak bi de sadece öyle değil başlayacaksan am başla internetten alışveriş sitelerine bak ordada çok indirim ouyo takipte olman lazım.
kız niye boşasın şimdi ben yemek yapmayı bilmesem beni bırakacak mı ki sanki kocamtabikisi hayırrrrr
aksine iyi ki almışım seni iyi ki senle evlenmişim diyo ama yemeklerimi yerken demiyo sadece başka zamanlarda söylüyo bunları yemek yerken ellerimi öpüyo daha çok
![]()

yaaa canım ben burda türk markası biraz zor bulurum italyan markaymış bunlar BALLARINI yazıyorr araştırcam nettende bakalım kaliteliler mi ona göre alcamm artıkkk... aaa canım ayıpsınnn bitane bulgar sitesi keşfettim türkiyeden ve dünyaca tüm marka tekstil ürünleri satıyolarrr üye oldum anında kampanya oldukça mail geliyor sürekliii...ben eşşeğimi yaş kazığa bağlarmıyımmmm

ayyyy ellerini mii öpüyoooo