• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım hazır kampanyada diyorsun e beğendiysen al o zaman. seramik miydi bu tencereler? kız seramikse candır ben esseden almıştım çok seviyorum kullanmasını. ne yapışıyo ne bi şey pilavda çok güzel pişiyo içinde. canım bilmez miyim benim de bi şeyim yoktu nişandan sonra hız verdik her şeye. ama bak bu kampanyadan sonra nevresim, pike, havlu bornoz gibi şeylere bak bi de sadece öyle değil başlayacaksan am başla internetten alışveriş sitelerine bak ordada çok indirim ouyo takipte olman lazım.
kız niye boşasın şimdi ben yemek yapmayı bilmesem beni bırakacak mı ki sanki kocam:1::1: tabikisi hayırrrrr:27::27: aksine iyi ki almışım seni iyi ki senle evlenmişim diyo ama yemeklerimi yerken demiyo sadece başka zamanlarda söylüyo bunları yemek yerken ellerimi öpüyo daha çok:16::16:
canım beyaz işte içlerii seramik olması lazımmm çoookk cahilimm yaaaa :27::27:
yaaa canım ben burda türk markası biraz zor bulurum italyan markaymış bunlar BALLARINI yazıyorr araştırcam nettende bakalım kaliteliler mi ona göre alcamm artıkkk... aaa canım ayıpsınnn bitane bulgar sitesi keşfettim türkiyeden ve dünyaca tüm marka tekstil ürünleri satıyolarrr üye oldum anında kampanya oldukça mail geliyor sürekliii...ben eşşeğimi yaş kazığa bağlarmıyımmmm:52::52:

ayyyy ellerini mii öpüyoooo:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

canım beyaz işte içlerii seramik olması lazımmm çoookk cahilimm yaaaa :27::27:
yaaa canım ben burda türk markası biraz zor bulurum italyan markaymış bunlar BALLARINI yazıyorr araştırcam nettende bakalım kaliteliler mi ona göre alcamm artıkkk... aaa canım ayıpsınnn bitane bulgar sitesi keşfettim türkiyeden ve dünyaca tüm marka tekstil ürünleri satıyolarrr üye oldum anında kampanya oldukça mail geliyor sürekliii...ben eşşeğimi yaş kazığa bağlarmıyımmmm:52::52:

ayyyy ellerini mii öpüyoooo:16::16::16::nazar::nazar::nazar:

bilmez miyim seni:27::27: seramiktir o zaman yavrum bence al kaçırma iyi kaliteli bi şeyse çok kullanışlı seramikler:34:
türk markası olması sart değil zaten kuzum yeterki vereceğin paraya değecek bi marka olsun. işte o siteden iyi şeyler kapabilirsin ben bi çok seyi öyle aldım netten:27:

bilmez miyim seni:27::27: seramiktir o zaman yavrum bence al kaçırma iyi kaliteli bi şeyse çok kullanışlı seramikler:34:
türk markası olması sart değil zaten kuzum yeterki vereceğin paraya değecek bi marka olsun. işte o siteden iyi şeyler kapabilirsin ben bi çok seyi öyle aldım netten:27:
aynen canımmm tek sorun güvenilir site bulmaktı o olduktan sonra gerisi geliyor zaten
gayette istediğini alabiliyosunn
iyi bariii alim ben bu seramikleriii:1:
ya ben kk dan baya etkileniyorum canımm ondan olsa gerekk
mesela çeyiz topiklerine giriyorumm bakıyorumm sonra burda bi dolanıyorum mağazaları bakıyorum markalar aynı değill:27::27:
sonra kuruntu yapıyorumm hıımmm acaba güzel değil mi bunlar fln diyorum halbuki haklısınn bir sürü kaliteli marka var sadece araştırmak lazımm:31:

aaaaaa e gideyim o zaman:26:
bugün dersim yoookk tatiiillll birazda rahatsızlandım doğru düzgün uyku uyuyamadım erkenden geldimmm

şaşırdım canım ondannn genelde bu saatte hep tek başıma kimsesiz oliyommm :5::5: :9:

hımmm iyi yaptın canımmm burası rüzgarlı ve yağmurlu bugün çok güzelll :109::109:

şaşırdım canım ondannn genelde bu saatte hep tek başıma kimsesiz oliyommm :5::5: :9:

hımmm iyi yaptın canımmm burası rüzgarlı ve yağmurlu bugün çok güzelll :109::109:
sen güzell diyosan öyledir canımm
ben dünkü yağmurdan rüzgardan kaptım şifayı :2:
gelirler canım birazdan kızlarda dur bi iş yerine varsınlar

sen güzell diyosan öyledir canımm
ben dünkü yağmurdan rüzgardan kaptım şifayı :2:
gelirler canım birazdan kızlarda dur bi iş yerine varsınlar

had iya geçmiş olsun tatlımmm :29:

nazarr gelir birazdan , bugün güzel bir gün olaur inşallahhh :21::21:

bende gündüz yoğundum bebeğim gelemedim pek ama yarın olurum burda inş sabahtan:34:

yavrummmmm evlenince bütün hünerlerimi sunuyorum kocama işte:27::27: ayhhh bugün aklıma geldi bi ara kızlarla konusuyoduk pembegelin de vardı ütüden dert yanıyoduk ben çamaşır ütülemem demiştim ama valla bugün anladım ki ütülermişim:27::27: çamaşırdan çoraba gömleğe her türlü ütüledim kendimden korktum:27::27:

öylemi oluyormuş diyorsun :1: inşallah bizim içinde öyle olur. çünkü bende aynı seyı dusunuyorum . yanı herseyı yaparım evelallah ama utu yapamam dıyorum ayrıca yapmayıda pek bılmıyorum zaten :26::1:

ooo canımm benimkinin sülalesi saymakla bitmeeeezzzz
sadece baba tarafından 40 küsür kuzenleri var hepside birinci dereceeee ikincileri saysakk savaşa çıkacak bir ordu toplarız yaniiii:52:
:52:

ooooo yerlerde yatak dolu olacak yanii :1: kuzum sen o yatağı keşke alsaydın marketten.
birdaha gelirse sakın kaçırma :9:

amin kuzum allah yuvamdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah:16::16: bugün ütü ev süpürme silme toz alma pazar alışverişi derken akşamı ettim kuzum birazdan yemek yapmaya başlıcam:16: dün güzel bi günde bebeğim kocam beni gezmelere götürdü dışarda yemek yedik ayhh bi de çok kalorili şeyler yedirdi zaten o yüzden bugün aç aç geziyorum sabah bi dilim tost yedim daha da hyemedim bi şey kilo almak istemiyorummmmmmmmmmm:18::18: neyse düne dönüyoum sonra ikeaya gittik evimize alışveriş yaptık salonumuzdaki tv ünitesine cicler aldık bi de canlı çiçek aldık çok güzel oldu içim açıldı resmen üleeee işte:16::16:

vaayy dışarda yemek yemelerede başlamışız tamam yaaaa oldu bu evlilik :1:
kocan haftasonları izinli dğeil mi canım...
yok canım öyle birkerecik yemeyle hemen almazsın kilo ama sen yınede dıkkatlı ol tabı dıkkat etmekte fayda var almaya bir başlayınca hoop şişiveriyorsun valla :37:
ay çok severim canlı çiçek misss gibide kokar ne aldınız... eşin birşeyler ekiyordu biçiyordu onları ne yaptınız :1::1::1::1:
ay bana bak yaaaa kızın herbişeyini sorgulayıp duruyorum ne meraklıymışım :27: :27: :27:

aaaaaa e gideyim o zaman:26:
bugün dersim yoookk tatiiillll birazda rahatsızlandım doğru düzgün uyku uyuyamadım erkenden geldimmm

heee yazmışsın zaten

geçmiş olsun canımmmmmmm :ssz:
neyin var niye uyuyamadın.... iyi ettin seni bu saatte buralarda görmek ne güzel :1:

Back
X