• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

şaşırdım canım ondannn genelde bu saatte hep tek başıma kimsesiz oliyommm :5::5: :9:

hımmm iyi yaptın canımmm burası rüzgarlı ve yağmurlu bugün çok güzelll :109::109:

bende buradayım kiiiii :1:

buradada yağmur yağıyor. miss gibi kokuyor hava :16:

Morincim gene formundasın.:9::9: Tüm yormları alıntılamışsıııııınn :52:

bende buradayım kiiiii :1:

buradada yağmur yağıyor. miss gibi kokuyor hava :16:

napim canımm geldik işe kahvaltı yaptık iş başı yaptık falan işte :1:

canım sıkıkılıyor ya yine tatile gitmek istiyorum ben :26::1:
ahh evet hava çok hoşşş :12::12:

bende büskevit yedim sadeceee :56: iş yerinden abla bana bu aralar zayıfladın didi çok sevindimmm :119::39:
bende tatil istiyorum bendeee :10:
Günaydın kokoşlar :12::12:

Nasılız? :21:

iyiyizz vallaa sen nassınnnnn :12::12:

günaydınnn banada yer varmı acaba diye bakmaya geldim burada:26::26:

penceremi açtım ve miss gibi yağmur sonrası toprak kokusunu duyunca enerji doldum sizde durumlar nasıl :16::16::16:

ahh evet hava çok hoşşş :12::12:

bende büskevit yedim sadeceee :56: iş yerinden abla bana bu aralar zayıfladın didi çok sevindimmm :119::39:
bende tatil istiyorum bendeee :10:

ya valla bazen bi esiyorlar bana diyorum bırak işi mişi git evine ev hanımı ol :33::33:
sonra geçiyor tabi :1:

penceremi açtım ve miss gibi yağmur sonrası toprak kokusunu duyunca enerji doldum sizde durumlar nasıl :16::16::16:

gunaydınnnnnnnnnnnnn:3:

hoşgeldin ozamaaaaann
nereden geldiiin bakalım :1:

Süperiiiimmm. :12: kahvaltı yaptım bende, önceden yapmıyordum, kendimi çok iyi hissediyorum :12:

Olmazzz mı.. Hoşgeldiiin :16:

Nerelisin? Seni tanıyabilir miyiz :21:

iyiyim ben kuzum sen nasılsın... bugun geç mi geldin sen. ben mi erken geldim ... :1:
Bomba gibiyim. Gelir gelmez hemen girmiyorum 9 da büroda oluyorum, işlerimi toparlıyorum, masamı topluyorum vs. anca :1:

yağmurlu bi sabahtan geldim size kocaman bi günaydınla sıcacık çaylar getirdim:126::126::126:

Süperiiiimmm. :12: kahvaltı yaptım bende, önceden yapmıyordum, kendimi çok iyi hissediyorum :12:

Olmazzz mı.. Hoşgeldiiin :16:

Nerelisin? Seni tanıyabilir miyiz :21:

Bomba gibiyim. Gelir gelmez hemen girmiyorum 9 da büroda oluyorum, işlerimi toparlıyorum, masamı topluyorum vs. anca :1:

vayyy
bomba gibi bronzu çok sevdiiiğğmm :16:
kahvaltı et kuzum kilo alırsın yoksa kahvaltı cok onemlı ve gunun en onemlı ogunu ve benım en sevdiğim öğün:16::16:

$acma-tarifi-1.webp size açma getirdim ben 1 tane yedim ama doymadım:56:

Son düzenleyen: Moderatör:
vayyy
bomba gibi bronzu çok sevdiiiğğmm :16:
kahvaltı et kuzum kilo alırsın yoksa kahvaltı cok onemlı ve gunun en onemlı ogunu ve benım en sevdiğim öğün:16::16:
Ebet o yüzden her sabah kayfaltııı yapacağım :1:
9k=
size açma getirdim ben 1 tane yedim ama doymadım:56:

Cıksss, ben yiyememm kiiii , dün itibari ile diyete başladım :40:

Back
X