- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
Olay o zaten piskom , pastanın tadını alınca 1 dilim kesmiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay o zaten piskom , pastanın tadını alınca 1 dilim kesmiyo![]()
sajkdgjhsgdhagsdhgsad onlar oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrr kiiiiiii yemeli içmeli olmasın , çok içmek istiyosanız su içelim![]()
ahaahahahaahahaohooooooooooooo biz bunu tartışana kadar 1001 sayfa oldu
arada kaynattın 1000 sayfayı bronzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben altın künye isterim![]()
benim bitane vaarr
S3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorumyok bebeğim daha büyük daha kaba hem ben s3 ü bile çok büyük buluyorum s3 mini kullanıyorum .bence s3 mini al tam baaağyan telefonu
tabi yine sen bilirsin ben kullanırım büyüklüğü sorun değil diyorsan al özellikleri süpermmiş duyduguma göre![]()
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandılunnaammm doğum günü nasıl geçtii tatlıımmmm![]()
Hahahh delibenim bitane vaarr
şimdi iki olduu![]()
ahaha ne oldiiiteker teker geliiiiiiin aloooo![]()
S3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorum
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandı
Hahahh delibende ayı değil öküz var ayı benim tarzım değil
![]()
hmmm sevindim canımmm ben sana demiştim bayılacak diyeeS3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorum
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandı
Hahahh delibende ayı değil öküz var ayı benim tarzım değil
![]()
anaaaaaa
anaaaaaa
bunlardan bende istiyooommm o zamaaannnn banada banadaaaa![]()
bnm pasta güme gitti size acı biberli pasta yapcam![]()