• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sajkdgjhsgdhagsdhgsad onlar oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrr kiiiiiii yemeli içmeli olmasın , çok içmek istiyosanız su içelim :37:

ohooooooooooooo biz bunu tartışana kadar 1001 sayfa oldu

arada kaynattın 1000 sayfayı bronzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben altın künye isterim :52:

Son düzenleme:
$tshirtlu_ayicik_saril_bana_premium_685_640.webp

Hepinize birer ayı.

Pek bi manidar oldu ama olsun :52:

$designcoholic-en-guzel-ilginc-pasta-modelleri-22.webp $indir (3).webp $indir (4).webp

biri sizinnnn diğer ikiside benim gibi diette olanlarınnnn :16::16::16::16:

yok bebeğim daha büyük daha kaba hem ben s3 ü bile çok büyük buluyorum s3 mini kullanıyorum .bence s3 mini al tam baaağyan telefonu :1:
tabi yine sen bilirsin ben kullanırım büyüklüğü sorun değil diyorsan al özellikleri süpermmiş duyduguma göre :27:
S3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorum:1::1:
lunnaammm doğum günü nasıl geçtii tatlıımmmm:16:
GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandı:16:
benim bitane vaarr:1:
şimdi iki olduu:52::52:
Hahahh deli :1:bende ayı değil öküz var ayı benim tarzım değil:1::1::1:

teker teker geliiiiiiin aloooo :52::52::52:
ahaha ne oldiii :15: :9:
S3 mini patronum kullanıyo tatlım ona öğreticem diye sık sık kullanma şansım oldu o yüzden merakım kalmadı onda. Şimdi büyük daha büyük dahada büyüüük bi telefon istiyorum:1::1:

GÜzel geçti tatlım çoook mutlu oldu hele o hazırladığım fotoğrafa bayıldı çok duygulandı:16:

hello matmazelll :51::51:

bnm pasta güme gitti size acı biberli pasta yapcam :27:

hmmm sevindim canımmm ben sana demiştim bayılacak diyee:29:

benimki göbekli ayııı ahahah:1:

Back
X