Sıkıntıdan ne yapacağınızı şaşırmışsınız heee
ahahahah.neden vereyimki miiiii
kaynana takımı derler bizde
hmm anladımm canııımm ama şart valla netten dahada bi araştırdımm inanılmaz güzel şeyler vaarrayy hiç hatırlamıyorum tatlım. bizimkiler 4 tane sardırdılar 2si çift 2 si tek kişilik + yastıklar. kumaşı başka yerden aldılar. sadece sardırmaya 250 tl verdiler.
heeeeeeeeeeee bundan bende birtane varr
birde benım kaynana terzi
böyle pike ceyizlik vs dikiyor biçiyor çok güzel yapıyor
bana oda yapsa birtane yeter yani
kilisten vs sipariş alıyor kadın çok güzel özel şeyler dikiyor hatta yaptırmak isterseniz sipariş verebilersiniz kendisine
aaaaa tatlııımmm ne güzeeellll ay vallahada yaptırırrıııımmmm heeebenım kv ye yaptır kuzum
hmm anladımm canııımm ama şart valla netten dahada bi araştırdımm inanılmaz güzel şeyler vaarr
bun yaptırmadan evlenmiceeeeeemmm
aaaaa tatlııımmm ne güzeeellll ay vallahada yaptırırrıııımmmm heee
canım diğer mesajınıda alıntıladım sandım ama olmamışş
valla daha çok kıskançlıktan yapıyorr şimdi evli değiliz tabi ama buluşunda gözleri hep fıldır fıldır biri bakacak mı edecek mi diye
birde cizre hem küçük bir yer hemde babasını herkes tanıyor şimdi kendide bankada çalışıyor onuda tanıyorlar fln
laf söz eden olsa hiiçç hoş şeyler olmaazzzo yüzden zaten kendimde dikkat etmem lazımm
muhabbete katılmıyosun bebem,napalm kiiiiibeni beğenmiyor musunuzzz
ohhh yırtttııınnnnhee yok kuzum bizde öyle birşey yokk
olsa duyardım heralde
hmm anladımm canııımm ama şart valla netten dahada bi araştırdımm inanılmaz güzel şeyler vaarr
bun yaptırmadan evlenmiceeeeeemmm
aaaaa tatlııımmm ne güzeeellll ay vallahada yaptırırrıııımmmm heee
canım diğer mesajınıda alıntıladım sandım ama olmamışş
valla daha çok kıskançlıktan yapıyorr şimdi evli değiliz tabi ama buluşunda gözleri hep fıldır fıldır biri bakacak mı edecek mi diye
birde cizre hem küçük bir yer hemde babasını herkes tanıyor şimdi kendide bankada çalışıyor onuda tanıyorlar fln
laf söz eden olsa hiiçç hoş şeyler olmaazzzo yüzden zaten kendimde dikkat etmem lazımm
sorma sormaa bana daha 3 sene var ama anca toparlarııımmSıkıntıdan ne yapacağınızı şaşırmışsınız heee
muhabbete katılmıyosun bebem,napalm kiiiii
ohhh yırtttııınnnn
deliiiiiiiii.
çeyiz konusundan çıkılınnn üzülüyom benn çok :
tamam o zaman ne konuşalım sen söyle
ayyy bilmem ki ne konuşsak
morincim söylesinnn
sorma sormaa bana daha 3 sene var ama anca toparlarııımm
sende geeell niye kaçıp gideceksin kii
yanii tatlıımm...zaten yavaş yavaş cözüyorum benim ne şekilde giyinmemi yada davranmamı istediğiniihm anladım kuzum iyi bakalım sen dikkat edersin zaten senin yüzünden asla onlara laf gelmez eminim ben sen nasıl davranacağını ne giyeceğini bilirsin
muhabbete katılmıyosun bebem,napalm kiiiii
ohhh yırtttııınnnn
deliiiiiiiii.
ıımmmm bilmiyoruumm kiiio zamann pisko söylesin
Çoooh ayıııpp
Şemsiyenin altında götürüyo kızı
Çoooh ayıııpp
Şemsiyenin altında götürüyo kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?