Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy hiç hatırlamıyorum tatlım. bizimkiler 4 tane sardırdılar 2si çift 2 si tek kişilik + yastıklar. kumaşı başka yerden aldılar. sadece sardırmaya 250 tl verdiler.
hmm anladımm canııımm ama şart valla netten dahada bi araştırdımm inanılmaz güzel şeyler vaarr
bun yaptırmadan evlenmiceeeeeemmm

benım kv ye yaptır kuzum
aaaaa tatlııımmm ne güzeeellll ay vallahada yaptırırrıııımmmm heee

canım diğer mesajınıda alıntıladım sandım ama olmamışş

valla daha çok kıskançlıktan yapıyorr şimdi evli değiliz tabi ama buluşunda gözleri hep fıldır fıldır biri bakacak mı edecek mi diye
birde cizre hem küçük bir yer hemde babasını herkes tanıyor şimdi kendide bankada çalışıyor onuda tanıyorlar fln
laf söz eden olsa hiiçç hoş şeyler olmaazzz o yüzden zaten kendimde dikkat etmem lazımm

Son düzenleme:

hm anladım kuzum iyi bakalım sen dikkat edersin zaten senin yüzünden asla onlara laf gelmez eminim ben sen nasıl davranacağını ne giyeceğini bilirsin

beni beğenmiyor musunuzzz

muhabbete katılmıyosun bebem,napalm kiiiii
hee yok kuzum bizde öyle birşey yokk

olsa duyardım heralde
ohhh yırtttııınnnn
deliiiiiiiii.

hm anladım kuzum iyi bakalım sen dikkat edersin zaten senin yüzünden asla onlara laf gelmez eminim ben sen nasıl davranacağını ne giyeceğini bilirsin
yanii tatlıımm...zaten yavaş yavaş cözüyorum benim ne şekilde giyinmemi yada davranmamı istediğinii
bir seferinde biz buluşmuştuk anneside biliyordu tabi anlamştı kadın telden aradı ver konuşim dedi annesi
ben dedim yaa yok olmaz utanyorum ben fln benimkide kapattı işte telefonu döndü bana diyor iyikide istemedin
dedim niye ki bana dedi annem dicek ki ne görgüsüz kız hemen isteyince aldı konuşuyor flnn:26:
hani ilk bakışta basit bir olay aslında ama beni ön yargıya kurban gitmekten kurtardıııı
zaten çekingen birisiyimdir ama rahat bir anıma denk gelseydi alıp konuşsaydım yicektim damgayıı
baya önemli onlarda gelinin çekingen olmasıı..kuzeni bir keresinde bir kızı annesiyle tanıştırmış
annesi demiş iki dünya bir araya gelse ben bunu almam demiş
ben sorduğumda sevgilim dedi ki kız hiç çekingen davranmamış hemen arkadaş gibi konuşmaya başlamış annesiyle
anneside kız gidince ay ne görgüsüz fln demiş kızın arkasından

muhabbete katılmıyosun bebem,napalm kiiiii

ohhh yırtttııınnnn

deliiiiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…