Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet hheehe
aman kuzum nevresim işte ne var bunda rengini modelini seç al he birde iyi marka al ama indirim zamanında al
indirim zamanı = kış mevsimi
evet evet senden aldım hemen tüyoyu
ocak ayı nevresim ayıdııırrrr....hücuuuummmm

uyku setinin modaası çooktan geçmiiişşşş.

gereksiz bide.ben almıcam:100:

ayy sorma sormaaa annem arada kara kızım diye seviyor iyice zenciye bağlicak artıkk
gerçi benimki etimi budumu göstertecek birşey giydirtmez amaa neisseeee

hehehe .............. zaten tenin çok güneş görmezsede çok kararmazsında ozaman kuzum göstertmezse sıkıntı yok

tosbikten öğrendik iyi oldu

aydınlamya ihtiyacmız vardı

pikesiz ev olmaz. pikeye sarılıp gezyrm evde
aynen pike candır gerçi ben özdileğin bambu battaniyelerinden aldım çok ince evde otururken üstüne atmalık onlarda güzel

uyku setinin modaası çooktan geçmiiişşşş.

gereksiz bide.ben almıcam:100:

valla ben bi tane aldım güzel yeni modeller vardı bulunsun dedim eksik kalmasın

kız pamuk saten diyolar ama hiç saten şeyi yok bence pamuktan daha yumuşak bi kumaşı var yolun düşerse bi bak eminim hoşuna gidecek

evet evett. yımışaacıııkkkkk oluyo.

kuzum siz şey yaptınız mı, dantel falan sardırdınız mı? bak şöyleeee;

Son düzenleme:

uyku seti ne ki canımm içinde neler var yanii üfff çok cahilim bu konulardaaaa
birde ben bitane sitede görmüştüm battaniyeli nevresim takımı...burdaki sitelere baktım ama o şekil bir nevresim seti göremediimm
onuda türkiyeden alcam artııkkk birde ne sorcam canımm sen yatak örtüsü fln aldın mı:26: yani illaki yatak öyle açık bırakılmaz da o yönde bir önerin var mı tatlımm birde battaniyelerini örgü battaniye mi aldın yoksaa farklı mı(ismi tam olarak aklıma gelmiyor şuandaa)

tosbikten öğrendik iyi oldu

aydınlamya ihtiyacmız vardı

pikesiz ev olmaz. pikeye sarılıp gezyrm evde
evett canımm ayneeennn

aynen pike candır gerçi ben özdileğin bambu battaniyelerinden aldım çok ince evde otururken üstüne atmalık onlarda güzel

valla ben bi tane aldım güzel yeni modeller vardı bulunsun dedim eksik kalmasın

bu aylarda üstüne atıncan, tvni izlicen işte. 4 mevsim pikeler var, onlardan şart.

Ekim ayı ne ayıysa söyle bari onu alayım
burda en soğuk o zaman oluyor diye şeettiydimm
sen ekimdede al kuzumm ben zaten ocağa kadar anca toparlarım parayıofffff

hehehe .............. zaten tenin çok güneş görmezsede çok kararmazsında ozaman kuzum göstertmezse sıkıntı yok
göstertmez valla sıfır kol giymiceksin kısa etek giymiceksin dizinin tam üstünde bile olmicak dizini geçeceekkk gerekiyosa altına taytta giyeceksinn anca ayak bileklerim ve biraz daha üstü görünsüünnn daha neleerr neleeerrrr...

Son düzenleme:
ben onlarıda pamuklu saten yaptırcam.

kızlaaaaaarr dün soruyodunuz ya sardırma işi ne diye.. bu işte
peki tatlım bu resimde gösterdiğin nevresimin neresii
ben hala aydınlanamadıımm karanlıktayıımm nolurr ışık veriinn
yanii yatağın yanlarından sarkan etek şeklinde danteller fln mı yoksaa neresinde yani bu danteller tam resim varsa öyle goster canıımm zahmet olmicaksa:26:

hihihihihihhh bizdede öyle ki ocak-şubat kara kış

ne zahmeti canım. bak böyle..

ayy hiç hatırlamıyorum tatlım. bizimkiler 4 tane sardırdılar 2si çift 2 si tek kişilik + yastıklar. kumaşı başka yerden aldılar. sadece sardırmaya 250 tl verdiler.

ben onlarıda pamuklu saten yaptırcam.

kızlaaaaaarr dün soruyodunuz ya sardırma işi ne diye.. bu işte

heeeeeeeeeeee bundan bende birtane varr

birde benım kaynana terzi
böyle pike ceyizlik vs dikiyor biçiyor çok güzel yapıyor
bana oda yapsa birtane yeter yani

kilisten vs sipariş alıyor kadın çok güzel özel şeyler dikiyor hatta yaptırmak isterseniz sipariş verebilersiniz kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…