Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

aaaaaaaaaaaaa

eee ne olacak canımmm... doktora falan bi gitsen

patron hadi çıkalım dediiii

bugünlük paydosss

öptm ki
Hadi yine iyisin görüşürüz tatlım
aaaaaaaaaaaaa

eee ne olacak canımmm... doktora falan bi gitsen
Doktora gidip alyansımı takamıyroum bi ilaç yaz mı desem Şaka bi yana doktorun bişey yapabileceğini sanmıyorum kuzum diyorum ya zenci olsam yine takıcam napıyım. Islak mendil elimde dolaşıyorum bütün gün

ahaahah şansa bak kuzum yaaa tühhh:26:

ooo hadi iyisin bende çıkıyorum şmdi görüşürüz millettt
Görüşürüz tatlım

ayıplı konuşcaktık ama tosba yok. sorguya çekerdik

Ay o da pek anlatmıyo yapıyooo
yavrimmm özelden soran cevabını alıyo ki ziyalara da özelimi anlatmıyım istersen o yüzden topikte böyle sorulara böyle cevap böyle de olur bu da olabiler ama bence bu ossun

tosbağada gelmedi , mantı nasıl oldu dicektim
offf offf dün sabahın köründen uyandım kv gelmiş temizlikçi iki kadın getirmiş kapımı çalıyo alacaklı gibi bi kapı zili bi kapı tokmağı. bütün gün yanımdaydı akşamda yemeğe kaldılar zaten benden habersiz o daveti yapmış eltimi çağırmış onlarda kaldı yemeğe. yemekti tatlıydı uğraştım işte. bi de uykusuzluğum üstüne akşamüstü adet oldum mecalim kalmadı. gece uyutmadım kocamı karın ağrısından çok fenaydı kızlar sinir oluyorum ya evimin düzenine karışıyo kafasına göre bi şeylerin yerini değiştiriyo sinir oldum o değiştirmiş ya gittim ardından kendi istediğim gibi düzelttim. yemek yaparken karışıyo kendi istediği gibi yapim istiyo bi bırak belki benim yemeklerimi daha çok sevicekler. oğlun seviyo sevmese tabak tabak yemez açlıktan ölmeyecek kadar yerdi haksız mıyım? akşama kına varmış oraya gidecez hiç gidesim yok ertesi günde düğün yalandan da demiyo mu ayyy nerden çıktı bu taşınma nasıl olacak şimdi bilmem ne sanki ben ölüyorum gelmelerine

Günaydınnnn , hayırlı cumalarrrr

günaydın eylülommm naber

iyiyim kuzumm sende keyifler pek yok anlaşılann , mesafeni koy kuzum baştan ne yaparsan öyle gider evinin düzenine yemeğine karıştıtırma , tabiki sert değil nazikçe tatli dille söyle anne ben böyle olmasını istiyorum ben böyle seviyorum seninle aramız kötü olsun istemem lütfen de

ben olsam yüüzümden belli olurdu bozulduğum terslerdim de sanırım :18:

mesafeyi koymaya çalışıcam ama ne kadar anlar bilmiyorum öyle zırt pırt gelmeler gitmeler olsun istemiyorum evde genç kızı varken gidip iş yapmak istemiyorum ona niye yapıyım ki hem elden ayaktan mı düşmüş sanki. anca ymeğe filan gittiğimizde bulaşığa sofra kurmaya yardım ederim o kadar yani. ahh dün beni görsen dersin ki sevgi kelebeği. kocamda gelince yüzümü güleç görünce öyle sevindim ki dedi ama gel bi de içimi gör dedim. huzurum kaçtı eylül ya. bi de istiyo ki boş dairelerden birine kendi kv.sini getirsin. diyo ki sana kv nin kv sini getiriyorum ihihihi ne kadar komik yani öyle komik ki gül gül öldüm

Son düzenleme:

tospiiim olsun sen yaz yinede biz okuduktan sonra silersin

canımm şimdiden göstertiyor kaynana desene kendini ne çabuk yaaaaaa daha yepyeni evlendizniz insan bari bi iki sene bekler kızdım valla he kusura bakma
sende göster kendini zaten göstermişinde o neyi değiştirirsen git sende eski haline getirmeye hep öyle devam et valla yüz bulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…