Üfff alyansım parmağımı boyuyo diyodum ya bugün götürdüm kuyumcuya benim tenimle ilgiliymiş alerji gibi bişey yapıyomuş. Sen bunca sene altın yüzük takmayı bekle sonra böyle olsunBen nerelere gideyim başımı nerelere vurayım
ahaahahValla ya şansa bakAma napıyım zenci olsam yine çıkarmam valla takınca takmışım onu
patron hadi çıkalım dediiii
bugünlük paydosss
öptm ki
Hadi yine iyisin görüşürüz tatlımpatron hadi çıkalım dediiii
bugünlük paydosss
öptm ki
Doktora gidip alyansımı takamıyroum bi ilaç yaz mı desemaaaaaaaaaaaaa
eee ne olacak canımmm... doktora falan bi gitsen
Görüşürüz tatlım
ahaahahşansa bak kuzum yaaa tühhh:26:
ooo hadi iyisin bende çıkıyorum şmdi görüşürüz millettt
kmse yok muuuu
Ladym Ladym Ladym canım bitanem naber skypea gelsene
Merhabaaa hoşgeldnz topiğimizeee
hoşbuldukböyle neşe dolu sohbetlere ihtiyacımız var
Her zamannn neşeliyizdir topikçe
Siz neşesiz misinz ki :44:
yoo yapım gereğimi neyse şükürki herşeyden çabuk mutlu olabiliyorum,hani demek istediğim de karşımdakilerde genelde hayat dolu,sohbet sever,enerjik kişiler olsun..
yavrimmm özelden soran cevabını alıyo kiayıplı konuşcaktık ama tosba yok. sorguya çekerdik
Ay o da pek anlatmıyoyapıyooo
offf offf dün sabahın köründen uyandım kv gelmiş temizlikçi iki kadın getirmiş kapımı çalıyo alacaklı gibi bi kapı zili bi kapı tokmağı. bütün gün yanımdaydı akşamda yemeğe kaldılar zaten benden habersiz o daveti yapmış eltimi çağırmış onlarda kaldı yemeğe. yemekti tatlıydı uğraştım işte. bi de uykusuzluğum üstüne akşamüstü adet oldum mecalim kalmadı. gece uyutmadım kocamı karın ağrısından çok fenaydıtosbağada gelmedi , mantı nasıl oldu dicektim
Günaydınnnn , hayırlı cumalarrrr
yavrimmm özelden soran cevabını alıyo kiziyalara da özelimi anlatmıyım istersen o yüzden topikte böyle sorulara böyle cevap böyle de olur bu da olabiler ama bence bu ossun
offf offf dün sabahın köründen uyandım kv gelmiş temizlikçi iki kadın getirmiş kapımı çalıyo alacaklı gibi bi kapı zili bi kapı tokmağı. bütün gün yanımdaydı akşamda yemeğe kaldılar zaten benden habersiz o daveti yapmış eltimi çağırmış onlarda kaldı yemeğe. yemekti tatlıydı uğraştım işte. bi de uykusuzluğum üstüne akşamüstü adet oldum mecalim kalmadı. gece uyutmadım kocamı karın ağrısından çok fenaydıkızlar sinir oluyorum ya evimin düzenine karışıyo kafasına göre bi şeylerin yerini değiştiriyo sinir oldum o değiştirmiş ya gittim ardından kendi istediğim gibi düzelttim. yemek yaparken karışıyo kendi istediği gibi yapim istiyo bi bırak belki benim yemeklerimi daha çok sevicekler. oğlun seviyo sevmese tabak tabak yemez açlıktan ölmeyecek kadar yerdi haksız mıyım? akşama kına varmış oraya gidecez hiç gidesim yok ertesi günde düğün yalandan da demiyo mu ayyy nerden çıktı bu taşınma nasıl olacak şimdi bilmem ne sanki ben ölüyorum gelmelerine
günaydın eylülommm naber
iyiyim kuzummsende keyifler pek yok anlaşılann , mesafeni koy kuzum baştan ne yaparsan öyle gider evinin düzenine yemeğine karıştıtırma , tabiki sert değil nazikçe tatli dille söyle anne ben böyle olmasını istiyorum ben böyle seviyorum seninle aramız kötü olsun istemem lütfen de
ben olsam yüüzümden belli olurdu bozulduğum terslerdim de sanırım :18:
yavrimmm özelden soran cevabını alıyo kiziyalara da özelimi anlatmıyım istersen o yüzden topikte böyle sorulara böyle cevap böyle de olur bu da olabiler ama bence bu ossun
offf offf dün sabahın köründen uyandım kv gelmiş temizlikçi iki kadın getirmiş kapımı çalıyo alacaklı gibi bi kapı zili bi kapı tokmağı. bütün gün yanımdaydı akşamda yemeğe kaldılar zaten benden habersiz o daveti yapmış eltimi çağırmış onlarda kaldı yemeğe. yemekti tatlıydı uğraştım işte. bi de uykusuzluğum üstüne akşamüstü adet oldum mecalim kalmadı. gece uyutmadım kocamı karın ağrısından çok fenaydıkızlar sinir oluyorum ya evimin düzenine karışıyo kafasına göre bi şeylerin yerini değiştiriyo sinir oldum o değiştirmiş ya gittim ardından kendi istediğim gibi düzelttim. yemek yaparken karışıyo kendi istediği gibi yapim istiyo bi bırak belki benim yemeklerimi daha çok sevicekler. oğlun seviyo sevmese tabak tabak yemez açlıktan ölmeyecek kadar yerdi haksız mıyım? akşama kına varmış oraya gidecez hiç gidesim yok ertesi günde düğün yalandan da demiyo mu ayyy nerden çıktı bu taşınma nasıl olacak şimdi bilmem ne sanki ben ölüyorum gelmelerine
günaydın eylülommm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?