mesafeyi koymaya çalışıcam ama ne kadar anlar bilmiyorum öyle zırt pırt gelmeler gitmeler olsun istemiyorum evde genç kızı varken gidip iş yapmak istemiyorum ona niye yapıyım ki hem elden ayaktan mı düşmüş sanki. anca ymeğe filan gittiğimizde bulaşığa sofra kurmaya yardım ederim o kadar yani. ahh dün beni görsen dersin ki sevgi kelebeği. kocamda gelince yüzümü güleç görünce öyle sevindim ki dedi ama gel bi de içimi gör dedim. huzurum kaçtı eylül ya. bi de istiyo ki boş dairelerden birine kendi kv.sini getirsin. diyo ki sana kv nin kv sini getiriyorum ihihihi ne kadar komik yani öyle komik ki gül gül öldüm
mesafeyi koymaya çalışıcam ama ne kadar anlar bilmiyorum öyle zırt pırt gelmeler gitmeler olsun istemiyorum evde genç kızı varken gidip iş yapmak istemiyorum ona niye yapıyım ki hem elden ayaktan mı düşmüş sanki. anca ymeğe filan gittiğimizde bulaşığa sofra kurmaya yardım ederim o kadar yani. ahh dün beni görsen dersin ki sevgi kelebeği. kocamda gelince yüzümü güleç görünce öyle sevindim ki dedi ama gel bi de içimi gör dedim. huzurum kaçtı eylül ya. bi de istiyo ki boş dairelerden birine kendi kv.sini getirsin. diyo ki sana kv nin kv sini getiriyorum ihihihi ne kadar komik yani öyle komik ki gül gül öldüm
Günaydın güzellerim ne oluyo burda bakalım
bu arada herkese günaydıııııııııınnnnnnnnnn
Ay size inanmıyorruuuum. ben burda hepimiz öğrenelim diye şaaapıyım, siz özelden knuşuuun.yavrimmm özelden soran cevabını alıyo kiziyalara da özelimi anlatmıyım istersen o yüzden topikte böyle sorulara böyle cevap böyle de olur bu da olabiler ama bence bu ossun
offf offf dün sabahın köründen uyandım kv gelmiş temizlikçi iki kadın getirmiş kapımı çalıyo alacaklı gibi bi kapı zili bi kapı tokmağı. bütün gün yanımdaydı akşamda yemeğe kaldılar zaten benden habersiz o daveti yapmış eltimi çağırmış onlarda kaldı yemeğe. yemekti tatlıydı uğraştım işte. bi de uykusuzluğum üstüne akşamüstü adet oldum mecalim kalmadı. gece uyutmadım kocamı karın ağrısından çok fenaydıkızlar sinir oluyorum ya evimin düzenine karışıyo kafasına göre bi şeylerin yerini değiştiriyo sinir oldum o değiştirmiş ya gittim ardından kendi istediğim gibi düzelttim. yemek yaparken karışıyo kendi istediği gibi yapim istiyo bi bırak belki benim yemeklerimi daha çok sevicekler. oğlun seviyo sevmese tabak tabak yemez açlıktan ölmeyecek kadar yerdi haksız mıyım? akşama kına varmış oraya gidecez hiç gidesim yok ertesi günde düğün yalandan da demiyo mu ayyy nerden çıktı bu taşınma nasıl olacak şimdi bilmem ne sanki ben ölüyorum gelmelerine
kp ye kalsa hafta sonu taşınacak kına düğün var ya duruldu. offf bi şey olsun allahım ve vazgeçsinler çok düşük bi ihtimal biliyorum ama rabbim isterse olurtospiiim olsun sen yaz yinede biz okuduktan sonra silersin
canımm şimdiden göstertiyor kaynana desene kendini ne çabuk yaaaaaa daha yepyeni evlendizniz insan bari bi iki sene bekler kızdım valla he kusura bakma
sende göster kendini zaten göstermişinde o neyi değiştirirsen git sende eski haline getirmeye hep öyle devam et valla yüz bulmasın
günaydın bebekimm benim halim ortada işteGünaydın güzellerim ne oluyo burda bakalım
ahhh keşke ama annemler gelemez ki nasıl şehir değiştirsinler o kadar hayall oboş dairelerden birine senin annen gelsin kuzum
canım bu senin elinde ama , belli bir kanundur bu ne akdar sessiz kalıp iyi olursan o kadar ezilirsin kötülük görürsün , yapmayanlar nasıl yapmıyo hiç bişey sende yapma içinden geldiğini yap sadece ,
onlar taşınınca bir gün belirleyin mesela cumartesi günü diyelim sadece cumartesi günleri yemeler içmeler bir olsun onlar gelsin siz gidin falan sadece belli bir gün , diğer günler kesinlikle yemeyi içmeyi birlikte olmasına izin verme kuzum hem eşinle başbaşa olamazsın hemde çok sorunlar çıkar kv yönünden , ben şahsen öyle düşünüyodum benimkine de demiştim belli bir gün koyarız herkeste bunu bilir ona göre davranırız diye en mantıklı ve güzel çözüm bu olur onlarında sizinde gönlünüz olur
bunu da eşine güzellikle anlatırsan seni anlayacaktır kuzum , eşin kırılır diye ezdirme kendini ben birazda çevremde gördüklerimden biliyorum , sen mesafeni koyduktan sonra bişey olmaz :13:
hayırlı cumalar bebeğim rabbim bu güzel günde duamı kabul etsin inşallah ve gelmesinlerCümleten günaydınnnn.
Hayırlı cumalar.
Ay size inanmıyorruuuum. ben burda hepimiz öğrenelim diye şaaapıyım, siz özelden knuşuuun.
senin kv. iyice azıttı. ne bu böyle be. dün 1 bugün 2 siz daha yeni evlisiniz ve birinin ona bunu tekrar tekrar hatırlatması lazııım. en olmadı sen söylicen kuzum, yoksa hep huzursuz oturucan ve bu durum kocana yanısıyacak, tadınız hepten kacıcak.
sağol kuzummm sanadaaaaaCümleten günaydınnnn.
Hayırlı cumalar.
oo kvde ye bak iyice şey çıktı bu :18: ama bak eşin anlayıila karşılıyo iş sende bitiyo kuzum sen tavrı koydun mu eşinde destekler hiç sorun yaşamazsın bencekp ye kalsa hafta sonu taşınacak kına düğün var ya duruldu. offf bi şey olsun allahım ve vazgeçsinler çok düşük bi ihtimal biliyorum ama rabbim isterse olur
günaydın bebekimm benim halim ortada işte
ahhh keşke ama annemler gelemez ki nasıl şehir değiştirsinler o kadar hayall o
anlattım dün olanlrı zaten eşimde hak verdi misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedi sen nasıl istiyosan öyle pişir yemekleri dedi. o evin düzenini değiştireler falan içinde annem iyice çığırından çıktı diyor mesela eşim akşam geldi ya gelirken atölyelerinden bi şey yapmış böyle raf faf uzun duvara dayıyacak ayaklarınada küçük tekerlek yapmış ektiği saksıları filan içine dizdi balkon dağınık duruyo diye söyleniyodum güzel oldu. annesi diyo ki doldurma balkonu ben oraya halı sericem benim fazla halılarımdan. kızdı annesine kendi evine ser halını dedi diyo ki e burasıda benim evim değil mi diye bana bakıyo duymazdan geldim. şimdiki evleri büyük ya bütün esyaları bu eve sığmaz fazlalarını benim evime vermek istiyo dedim olmaz anne ben evde kalabalığı sevmiyorum. yeni gelinim çerini çöpünü ne istiyim
hayırlı cumalar bebeğim rabbim bu güzel günde duamı kabul etsin inşallah ve gelmesinler
öyle yavru soran soruyorkaçıyo zaten canım birikiyo birikiyo akşam kocama patlıyorum zır zır ağlıyorum sonra kapatıyorum konuyu çünkü seviyorum kocamı huzurumuzu bozmak istemiyorum allahım ya daha yerleşmeden huzurumu kaçırdı dün var ya temizlikçiler geldi benim elektrikli süpürgeyi istediler çıkardık beraber bakalım dedi neyse bu aldı eline süpürgeyi süpürüyo gözümün içine bakıyo almadım valla elinden bana ne madem kendin yaıaktın niye kadın tutuyorsun ya diyorum gelince öyle çıkmam yanına zırt pırt e bu seferde ben çıkmayınca kendi gelecek o daha beter moralim bozuk huzurum yok offf off daha 20 günlük gelinim canımı sıktığım şeylere bak
sağol kuzummm sanadaaaaa
oo kvde ye bak iyice şey çıktı bu :18: ama bak eşin anlayıila karşılıyo iş sende bitiyo kuzum sen tavrı koydun mu eşinde destekler hiç sorun yaşamazsın bence
herhalde canım eskilerini ne yapıcan sen onun ne uyuz bir durum benim evim değil mi diyor ben olsam yoo eşimle benim evimiz derdim gülerek
eşin annesini güzellikle uyarabilir mesela anne tospa nasıl istiyosa öyle olsun sen karışma yanlış anlaşılmalar olmasın desin
amiiinn inşallaah.
senin için zor bi durum. işe başlamazsanda bunları çekicen gibi kuzum
zaten eşim olunca gereken cevabı veriyo ama ya olmayınca şimdi o kadar derine girmek istemiyorum ziyalardan tanıdık olur diye korkuyorum bazen deşifre olmaktan ama saçma sapan bi laf ediyo lafın nereye gideceğini düşünmeden resmen vücudumdaki tüyleri hizaya diziyo çekemem böylemukmuk kocam devlet memurluğuna burun kıvırıyo yoksa gir kpss ye mimarlık puanları o kadar yüksek değil kesin yerleşir gidelim başka şehire benim ailemden karışan eden yok onun ailesine de uzak olalım rahat edelim huzur bualım.
işe izin vermezse bulduğum her kursa kayıt olucam valla başka türlü yaşayamam. tezhip kursu varmış buralarda ona gidicem inş haftanın her günüdür değilse de başka bulucam doldurucam haftayı
kp ye kalsa hafta sonu taşınacak kına düğün var ya duruldu. offf bi şey olsun allahım ve vazgeçsinler çok düşük bi ihtimal biliyorum ama rabbim isterse olur
günaydın bebekimm benim halim ortada işte
ahhh keşke ama annemler gelemez ki nasıl şehir değiştirsinler o kadar hayall o
anlattım dün olanlrı zaten eşimde hak verdi misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedi sen nasıl istiyosan öyle pişir yemekleri dedi. o evin düzenini değiştireler falan içinde annem iyice çığırından çıktı diyor mesela eşim akşam geldi ya gelirken atölyelerinden bi şey yapmış böyle raf faf uzun duvara dayıyacak ayaklarınada küçük tekerlek yapmış ektiği saksıları filan içine dizdi balkon dağınık duruyo diye söyleniyodum güzel oldu. annesi diyo ki doldurma balkonu ben oraya halı sericem benim fazla halılarımdan. kızdı annesine kendi evine ser halını dedi diyo ki e burasıda benim evim değil mi diye bana bakıyo duymazdan geldim. şimdiki evleri büyük ya bütün esyaları bu eve sığmaz fazlalarını benim evime vermek istiyo dedim olmaz anne ben evde kalabalığı sevmiyorum. yeni gelinim çerini çöpünü ne istiyim
hayırlı cumalar bebeğim rabbim bu güzel günde duamı kabul etsin inşallah ve gelmesinler
öyle yavru soran soruyorkaçıyo zaten canım birikiyo birikiyo akşam kocama patlıyorum zır zır ağlıyorum sonra kapatıyorum konuyu çünkü seviyorum kocamı huzurumuzu bozmak istemiyorum allahım ya daha yerleşmeden huzurumu kaçırdı dün var ya temizlikçiler geldi benim elektrikli süpürgeyi istediler çıkardık beraber bakalım dedi neyse bu aldı eline süpürgeyi süpürüyo gözümün içine bakıyo almadım valla elinden bana ne madem kendin yaıaktın niye kadın tutuyorsun ya diyorum gelince öyle çıkmam yanına zırt pırt e bu seferde ben çıkmayınca kendi gelecek o daha beter moralim bozuk huzurum yok offf off daha 20 günlük gelinim canımı sıktığım şeylere bak
kızlar noldunuzzzzzzz :26:
nerde bunlarr
nerde bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?