Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

boş dairelerden birine senin annen gelsin kuzum

canım bu senin elinde ama , belli bir kanundur bu ne akdar sessiz kalıp iyi olursan o kadar ezilirsin kötülük görürsün , yapmayanlar nasıl yapmıyo hiç bişey sende yapma içinden geldiğini yap sadece ,

onlar taşınınca bir gün belirleyin mesela cumartesi günü diyelim sadece cumartesi günleri yemeler içmeler bir olsun onlar gelsin siz gidin falan sadece belli bir gün , diğer günler kesinlikle yemeyi içmeyi birlikte olmasına izin verme kuzum hem eşinle başbaşa olamazsın hemde çok sorunlar çıkar kv yönünden , ben şahsen öyle düşünüyodum benimkine de demiştim belli bir gün koyarız herkeste bunu bilir ona göre davranırız diye en mantıklı ve güzel çözüm bu olur onlarında sizinde gönlünüz olur

bunu da eşine güzellikle anlatırsan seni anlayacaktır kuzum , eşin kırılır diye ezdirme kendini ben birazda çevremde gördüklerimden biliyorum , sen mesafeni koyduktan sonra bişey olmaz :13:

Ay size inanmıyorruuuum. ben burda hepimiz öğrenelim diye şaaapıyım, siz özelden knuşuuun.

senin kv. iyice azıttı. ne bu böyle be. dün 1 bugün 2 siz daha yeni evlisiniz ve birinin ona bunu tekrar tekrar hatırlatması lazııım. en olmadı sen söylicen kuzum, yoksa hep huzursuz oturucan ve bu durum kocana yanısıyacak, tadınız hepten kacıcak.

kp ye kalsa hafta sonu taşınacak kına düğün var ya duruldu. offf bi şey olsun allahım ve vazgeçsinler çok düşük bi ihtimal biliyorum ama rabbim isterse olur

Günaydın güzellerim ne oluyo burda bakalım
günaydın bebekimm benim halim ortada işte

boş dairelerden birine senin annen gelsin kuzum
ahhh keşke ama annemler gelemez ki nasıl şehir değiştirsinler o kadar hayall o

anlattım dün olanlrı zaten eşimde hak verdi misafir umduğunu değil bulduğunu yer dedi sen nasıl istiyosan öyle pişir yemekleri dedi. o evin düzenini değiştireler falan içinde annem iyice çığırından çıktı diyor mesela eşim akşam geldi ya gelirken atölyelerinden bi şey yapmış böyle raf faf uzun duvara dayıyacak ayaklarınada küçük tekerlek yapmış ektiği saksıları filan içine dizdi balkon dağınık duruyo diye söyleniyodum güzel oldu. annesi diyo ki doldurma balkonu ben oraya halı sericem benim fazla halılarımdan. kızdı annesine kendi evine ser halını dedi diyo ki e burasıda benim evim değil mi diye bana bakıyo duymazdan geldim. şimdiki evleri büyük ya bütün esyaları bu eve sığmaz fazlalarını benim evime vermek istiyo dedim olmaz anne ben evde kalabalığı sevmiyorum. yeni gelinim çerini çöpünü ne istiyim

Son düzenleme:
Cümleten günaydınnnn.

Hayırlı cumalar.
hayırlı cumalar bebeğim rabbim bu güzel günde duamı kabul etsin inşallah ve gelmesinler

öyle yavru soran soruyor kaçıyo zaten canım birikiyo birikiyo akşam kocama patlıyorum zır zır ağlıyorum sonra kapatıyorum konuyu çünkü seviyorum kocamı huzurumuzu bozmak istemiyorum allahım ya daha yerleşmeden huzurumu kaçırdı dün var ya temizlikçiler geldi benim elektrikli süpürgeyi istediler çıkardık beraber bakalım dedi neyse bu aldı eline süpürgeyi süpürüyo gözümün içine bakıyo almadım valla elinden bana ne madem kendin yaıaktın niye kadın tutuyorsun ya diyorum gelince öyle çıkmam yanına zırt pırt e bu seferde ben çıkmayınca kendi gelecek o daha beter moralim bozuk huzurum yok offf off daha 20 günlük gelinim canımı sıktığım şeylere bak

Cümleten günaydınnnn.

Hayırlı cumalar.
sağol kuzummm sanadaaaaa
oo kvde ye bak iyice şey çıktı bu :18: ama bak eşin anlayıila karşılıyo iş sende bitiyo kuzum sen tavrı koydun mu eşinde destekler hiç sorun yaşamazsın bence
herhalde canım eskilerini ne yapıcan sen onun ne uyuz bir durum benim evim değil mi diyor ben olsam yoo eşimle benim evimiz derdim gülerek
eşin annesini güzellikle uyarabilir mesela anne tospa nasıl istiyosa öyle olsun sen karışma yanlış anlaşılmalar olmasın desin

amiiinn inşallaah.

senin için zor bi durum. işe başlamazsanda bunları çekicen gibi kuzum

zaten eşim olunca gereken cevabı veriyo ama ya olmayınca şimdi o kadar derine girmek istemiyorum ziyalardan tanıdık olur diye korkuyorum bazen deşifre olmaktan ama saçma sapan bi laf ediyo lafın nereye gideceğini düşünmeden resmen vücudumdaki tüyleri hizaya diziyo çekemem böyle mukmuk kocam devlet memurluğuna burun kıvırıyo yoksa gir kpss ye mimarlık puanları o kadar yüksek değil kesin yerleşir gidelim başka şehire benim ailemden karışan eden yok onun ailesine de uzak olalım rahat edelim huzur bualım.

amiiinn inşallaah.

senin için zor bi durum. işe başlamazsanda bunları çekicen gibi kuzum

işe izin vermezse bulduğum her kursa kayıt olucam valla başka türlü yaşayamam. tezhip kursu varmış buralarda ona gidicem inş haftanın her günüdür değilse de başka bulucam doldurucam haftayı

hımmm anladım kuzum bende korkuyorum bazen biri görür diye

eşin sanmıyorum başka şehire gitsin canım düzenini kurmuş burda , aslında sen işe girsen süper olur senin için ama işte

işe izin vermezse bulduğum her kursa kayıt olucam valla başka türlü yaşayamam. tezhip kursu varmış buralarda ona gidicem inş haftanın her günüdür değilse de başka bulucam doldurucam haftayı

bundada vardır bi hayır canım ya, sıkma canını şimdiden. belki bunaldığını görünce eşin çalışmana izin verir.

aaaaaaaa yok artık
hani gaza getirmek olmasın cidden ama cidden yok artık burasıda benım evım ni demek ya

yok yok bence sen acil bir önlem al kuzum bu böyle olmaz... hayır gel efendi efendi misafirliğini yaap git tamam ama kv kp görümce vs çok fazla birde bukadar işine karışması falan yok yaa hiç hoş değil..

kusum eşin konuşmasın ona söyleme direk sen kendın konus anne ben kendı evımın düzenini kendim belirlemek isterim ne olur benı yanlıs anlama ama lutfen benım duzenıme karısma vs dıye duzgunce konus kuzum yoksa sonradan önünü alamazsın bunun

üzülme kuzum al karşına konuş hiç boşuna canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…