ayyy deme öyle deme demeeeeee.:18: yiyim ama kilo almıyım Allahım nolur yaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 822849
Kimse yoksa şimdi ye kuzum.:26:
Ay keşke burayada müşteri gelseydi. bende yemeseydim.
kıyamamm şimdi ye kuzummmOfff ben müşterilerden fırsat bulup yemek bile yiyemedim doğru düzgün
Offf ben müşterilerden fırsat bulup yemek bile yiyemedim doğru düzgün
Sanırım haklısınzaten dünya üzerindeki bağğyanların %90 ının herzaman ettiği ama kabul olunmayan tek duası bu kuzum
Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyysen müşteriyi bekletir yine yersin kuzum . kurtuluşun yok
kıyamamm şimdi ye kuzummm
armut yiyorum istiyin miiii
Sanırım haklısın
Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyy
Cıksss. armut yemez ben
ama genelde teksin sennnnnnnnnnnnnnnnnn :26:
Sanırım haklısın
Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyy
Cıksss. armut yemez ben
Öyle deme ya çok sinir oluyorum tam başlıyorum yemeye müşteri geliyo sonrada soğuyo yenmiyo bi daha direk çöpe
çok sık gelen giden oluyor müşteri vs. burası pek boş kalmıyor. kendi gitse 2 kardeşi geliyor.
ama illa hergün bi ara tek kalıyorum
Ben armut istiyorummmmm canım çekti
kıyamamm şimdi ye kuzummm
armut yiyorum istiyin miiii
Dışardan söyleyip asma katta hep birlikte yemek yiyoruz güzelim. Aslında sırayla yemek molasına çıksak çok iyi olur ama buranın düzenide böyle iştesen yemek molası yap diğer arkadaşın ilgilensin müşterilerle kuzum
ya zaten zzaaayııffcıksın birde aç bırakmasınlar seniiiiiiğ :26:
hee anladım kuzum
o tek kaldığım arayı kaçırmıyorum diyorsun yaniii
doğru ya sen ekran klavyesinden yazıyordun bende bian seni gün boyuteksin gibi algıladım
sasha diğer topiğe bişiler yazmış forum takipte gördüm
barıştı mı o sevgilisi ile :26:
ben kendim armut gibiyim zaten.
ihihihi o ne demek kız hiçte öyle değiliz bizzz
ahahahahahalunnanın patronlarıyla beraber yemek yerken ki hali objektifimize yansıdı.İşte o görüntüler...
dırrımdırrrımmdırırırırrırırırır
Eki Görüntüle 822893
Vücut olarakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?