Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

zaten dünya üzerindeki bağğyanların %90 ının herzaman ettiği ama kabul olunmayan tek duası bu kuzum
Sanırım haklısın
sen müşteriyi bekletir yine yersin kuzum . kurtuluşun yok
Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyy

kıyamamm şimdi ye kuzummm

armut yiyorum istiyin miiii

Cıksss. armut yemez ben

Sanırım haklısın

Ay yokkkk. asla yapmam öyle bişi. patron burdayken yemek bile yemem ben. ne zaan tek kalırsam o zaman yerim. tek kalmak bana yaramiiiiiiyyyyyy

Cıksss. armut yemez ben

ama genelde teksin sennnnnnnnnnnnnnnnnn :26:

Sanırım haklısın

Cıksss. armut yemez ben

heeeıı sen sevmiyodun demi benımde armut yediğimi bilmeyen kalmadı herkes gördü :18:

çok sık gelen giden oluyor müşteri vs. burası pek boş kalmıyor. kendi gitse 2 kardeşi geliyor.

ama illa hergün bi ara tek kalıyorum

hee anladım kuzum

o tek kaldığım arayı kaçırmıyorum diyorsun yaniii
doğru ya sen ekran klavyesinden yazıyordun bende bian seni gün boyuteksin gibi algıladım

sasha diğer topiğe bişiler yazmış forum takipte gördüm

barıştı mı o sevgilisi ile :26:

kıyamamm şimdi ye kuzummm

armut yiyorum istiyin miiii
Ben armut istiyorummmmm canım çekti
sen yemek molası yap diğer arkadaşın ilgilensin müşterilerle kuzum
ya zaten zzaaayııffcıksın birde aç bırakmasınlar seniiiiiiğ :26:
Dışardan söyleyip asma katta hep birlikte yemek yiyoruz güzelim. Aslında sırayla yemek molasına çıksak çok iyi olur ama buranın düzenide böyle işte

Ben armut istiyorummmmm canım çekti

Dışardan söyleyip asma katta hep birlikte yemek yiyoruz güzelim. Aslında sırayla yemek molasına çıksak çok iyi olur ama buranın düzenide böyle işte

allll kuzum hemide organik

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bebeğim direkt ekran klavyesine dönüş yapıyorum

şaşa hakkında hiç bir bilgim yok. burayada hiç uğramadı.

lunnanın patronlarıyla beraber yemek yerken ki hali objektifimize yansıdı.İşte o görüntüler...

dırrımdırrrımmdırırırırrırırırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…