Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

o kadar zaman geçti hala niye müdahale ediyoki snin hesaplarına . deli midir nedir.

sen tepkisiz mi kalıyosun bunlara?

o kadar zaman geçti hala niye müdahale ediyoki snin hesaplarına . deli midir nedir.

sen tepkisiz mi kalıyosun bunlara?

ne biliyim muhatap olmak istemedim , bu seferde ne kadar meraklsıın oluyor :26: , öncekilerde demiştim benim facebookm neden şifremi değiştiriyosun falan senin değil birlikte açmıştık onu senin değil git başka face aç o zaman bu kadar meraklıysan falan diyordu , mail şifremi bile geçenki ayrılıkta değiştirmişti giremiyim facebooka diye

çok komik bu çocuk ya. gülüyorum ben artık

aaahhahahahahh neşemi yerine getirdin haaa
ya tatlıııımmmm bişe dicem ama nolursun alınma olur mu canımm:26::18:
biraz büyütmüyormusun:26: yani nebilim çok cephe almışsın onlara karşı
kocanada niye bağırmışsın kii tamam yeni evlisiniz yapılan şeyler hele siz daha tazecikken hiç hoş değil
ama onlarda ailesi yardım istemiş babası oğlunu alıp götürmüş eşinin ne suçu var kiiii
aman uğraşamam sizle gelmiyorum diyemez kii...
bak eltinde yanlarındaymış hem nebilim aranız açılmasın sonra
sıkı fıkılıkta çok iyi değil bu sefer her bişeyde seni çağırırlar istemesen bu sefer gelmiyorum da diyemicen
ama bence çok tepki gösteriyosun... bilemiyorum canımmm... kızma bana olur mu beni yanlış anlamanı hiç istemem:26:

bana küsme bana küsmeee

Son düzenleme:
Sana küsemem ki meleğim

hoşgeldin.

pisi pisiiii
La tamam daa , loo nedir abi ya

başkalarından banane de, sana yakışmıyor kuşum.
ahahah tamam laa diyim o zaman

off çok işim var yineee

Son düzenleyen: Moderatör:
ahahahah

kız sen benle uğraşmaaa
hafta sonu hiç yazmadın bana başka topiclerde dolanmaktann

eneeem hiçte bile o kadar bağrındım sesimi duyan yok mii kimse yok miii diye sen yazdığıma cevap vermemişsin ki pühhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…