ben silmedim yaamailimi değiştirmiştim sonra eski maile çevirdim ya ordan şifremi buldu herhalde yakında facemi de dondurur sanki onunmuş gibi karışıyo , ayrılınca şifremi değiştiriyo yaaa
whatsapta da durumna tuhaf tuhaf şeyler yazıyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım:26::26:
o kadar zaman geçti hala niye müdahale ediyoki snin hesaplarına . deli midir nedir.
sen tepkisiz mi kalıyosun bunlara?
ne biliyim muhatap olmak istemedim , bu seferde ne kadar meraklsıın oluyor :26: , öncekilerde demiştim benim facebookm neden şifremi değiştiriyosun falan senin değil birlikte açmıştık onu senin değil git başka face aç o zaman bu kadar meraklıysan falan diyordu , mail şifremi bile geçenki ayrılıkta değiştirmişti giremiyim facebooka diye
çok komik bu çocuk ya. gülüyorum ben artık
hepiciğinize küsüm taaam mııııııı
Eki Görüntüle 825921 Eki Görüntüle 825921 Eki Görüntüle 825921
ne olduu looo
Yalnız kalıyorum burda. sıkılıyorm.
hem lo ne yaaaa.
cok krooooo
aaahhahahahahh neşemi yerine getirdin haaaDün akşam bi dükkana giriyodum, kapısı camı falan sırf cam, herhangi bişey yok.kapısı acık sandım.
gayet cool bi şekilde cama girddiiiiimmmmmm:26::26: herkes sustu .
içerdekiler :
sonra ben ;
Önce böylee:111::111::111:
Sonra:
en sonrada:
ahahahahahahşuan alnım hafif şiş.
ya tatlıııımmmm bişe dicem ama nolursun alınma olur mu canımm:26::18:yok yavrum doğum günü bugün dün avm ye gittim yaptım alışverişimivalla bi tane yetmedi iki tane avm birden gezdim ikisi karşılıklı ya seçenek çok olunca şaşırdım kaldım. en son ihtiyaç listesi yaptım ona göre aldım hediyemi birazdan pasta yapmaya başlıcam. ohh olsun kv ler nakliye firması bulamamış yarın taşınacaklar bugün dolu ohh. ama yine sinir oldum dün saat 11 de geldi eşim eve annesine gitmiş direk babası götürmüş ev taşınacak ya bi sürü ıvır zıvırını toplamış akşam getirdiler hiç görünmedim yüzlerine ışıklrı söndürdüm uyuyorum sanıp gelmesinler diye. eltimde ordaydı bana kimse ne zaman taşınılacağından bahsetmiyo sonra bekleniyo ki tospik gitsin yardım etsin. sanırım bugünde eşya taşımaya devam edecekler kıyafet ve mutfak eşyalarını falan. gidicek yine kocam galiba artık gecenin kaçında gelir kutlama yapacak iştahım kalır mı bilemiyorum. dün zaten bekledim yemek yemedim o da yememiş ama eve gelince baya bi saydım bağırdım tartıştık ağladım iştah kalmadı o da yemek istemedi neyse biraz sakinleşince sütlü kahve yaptım abur cubur yedik öyle zehir oldu gecem. bakalım bugün nasıl bi eziyet bekliyo beni.
yavrum bak nelerle uğraşıyorum ahh ahh sen nasılsın
bana küsme bana küsmeeehepiciğinize küsüm taaam mııııııı
Eki Görüntüle 825921 Eki Görüntüle 825921 Eki Görüntüle 825921
kızlar nerde bilmiyom ki , pisssko aşağıda ama yazmıyoo
şakasına loo dedim canımmm
Sana küsemem ki meleğimaaahhahahahahh neşemi yerine getirdin haaa
ya tatlıııımmmm bişe dicem ama nolursun alınma olur mu canımm:26::18:
biraz büyütmüyormusun:26: yani nebilim çok cephe almışsın onlara karşı
kocanada niye bağırmışsın kii tamam yeni evlisiniz yapılan şeyler hele siz daha tazecikken hiç hoş değil
ama onlarda ailesi yardım istemiş babası oğlunu alıp götürmüş eşinin ne suçu var kiiii
aman uğraşamam sizle gelmiyorum diyemez kii...
bak eltinde yanlarındaymış hem nebilim aranız açılmasın sonra
sıkı fıkılıkta çok iyi değil bu sefer her bişeyde seni çağırırlar istemesen bu sefer gelmiyorum da diyemicen
ama bence çok tepki gösteriyosun... bilemiyorum canımmm... kızma bana olur mu beni yanlış anlamanı hiç istemem:26:
bana küsme bana küsmeee
ahahahahYalnız kalıyorum burda. sıkılıyorm.
hem lo ne yaaaa.
cok krooooo
kız sen benle uğraşmaaakızlar nerde bilmiyom ki , pisssko aşağıda ama yazmıyoo
şakasına loo dedim canımmm
pisi pisiiiiaaahhahahahahh neşemi yerine getirdin haaa
ya tatlıııımmmm bişe dicem ama nolursun alınma olur mu canımm:26::18:
biraz büyütmüyormusun:26: yani nebilim çok cephe almışsın onlara karşı
kocanada niye bağırmışsın kii tamam yeni evlisiniz yapılan şeyler hele siz daha tazecikken hiç hoş değil
ama onlarda ailesi yardım istemiş babası oğlunu alıp götürmüş eşinin ne suçu var kiiii
aman uğraşamam sizle gelmiyorum diyemez kii...
bak eltinde yanlarındaymış hem nebilim aranız açılmasın sonra
sıkı fıkılıkta çok iyi değil bu sefer her bişeyde seni çağırırlar istemesen bu sefer gelmiyorum da diyemicen
ama bence çok tepki gösteriyosun... bilemiyorum canımmm... kızma bana olur mu beni yanlış anlamanı hiç istemem:26:
bana küsme bana küsmeee
ahahah tamam laa diyim o zamanLa tamam daa , loo nedir abi ya
başkalarından banane de, sana yakışmıyor kuşum.
ahahahah
kız sen benle uğraşmaaa
hafta sonu hiç yazmadın bana başka topiclerde dolanmaktann
ohhh çatlayın ehheheSana küsemem ki meleğim
hoşgeldin.
pisi pisiiii
ahahah tamam laa diyim o zaman
off çok işim var yineee
ahahahah
kız sen benle uğraşmaaa
hafta sonu hiç yazmadın bana başka topiclerde dolanmaktann
ohhh çatlayın ehhehe
bana küsmezz bidenemmm
ama nasıl geçirmişsin kafayı camaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?