ay hayır. hemen çıksam dahada rezil olurdum. bişi olmadı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii modunda sormaya devam ettim baştan sonra acısını hissettim ahahaah
kafanı vurduğunla mı kaldın öyle mi dedin
kaliteli bir yere girdiysen öyledir tabi fiyatlar
bir de pastalara bakmaya devam etmişsin heeee ben olsam hemen dışarı çıkardım
Girmişsinizdir tabi millet de gircekmiştir krize de sen gdnce bi kahkaha patlatmışlardır
bende geldimgünaydın canlar
bronzcum hala mesajımı bekliyom ya laa
ahahaha ama ne gülmüşlerdirrrray hayır. hemen çıksam dahada rezil olurdum. bişi olmadı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii modunda sormaya devam ettim baştan sonra acısını hissettim ahahaah
benim gülmemi beklediler acıdım o halllerine başladım gülmeye onlarda güldü. ahahahahha
bronzcum hala mesajımı bekliyom ya laa
ahahaha ama ne gülmüşlerdirrrr
naptınnn kız buldun mu hediyeeee , kutlama dün müydüüü
bende geldimgünaydın canlar
ay hayır. hemen çıksam dahada rezil olurdum. bişi olmadı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii modunda sormaya devam ettim baştan sonra acısını hissettim ahahaah
benim gülmemi beklediler acıdım o halllerine başladım gülmeye onlarda güldü. ahahahahha
Hoşgeldn tospiiikkk
İyi yapmışsın ben olsam kendime yarılırdım
Ne dengesiz insanım diye olduğm yerde gülmekten ölürdüm
ihihihihiAmaaaan gülsünler, bende güldüm zaten
benim bu 2. oluyo bide daha öncede stajda oldu ve görenler staj arkadaşlarımdı 8-9 kişi
ben başlı başlına birezilim , sorma. sürekli rezil oluyorum
benim bu 2. oluyo bide daha öncede stajda oldu ve görenler staj arkadaşlarımdı 8-9 kişi
ben başlı başlına birezilim , sorma. sürekli rezil oluyorum
ahahhahaha sen hiç buzlu yolda düştün müüüüüü
ihihihihi
ahahaahabende üni deyken bahçede tüm üni.nin önünde yerleri yalamıştım bir güzel kar vardı sonra kalkmıştım vee tekrar düşmüştüm hiç unutamamm
Harbi hee kötü şans var snde :26:
ahahhahaha sen hiç buzlu yolda düştün müüüüüü
ben düştüm g.t üstü ama şansıma kimse görmedi. ya da ben öyle zannediyorum
hiç sormaaa hiçç. hep beni bulur böyle şeyler.
kimse görmemiş daha iyi beni tüm okul gördiii :18: neyseki eve gidiyorduk hemen çıktım okuldan wuuuu ne rezillikti bee
sen yine buzda düşşmüşsün ben bir kere düz yolda düşmüştümayağım taşa takılmştı telefonum fırlamıştı taa nereye bir de çizilmişti baya
ahahahahaahhaahaha
kalkar kalkmaz telefona baktın dimi bişi olmuş mu diye
ahahaha baktım tabiçok çizilmişti bee yazık tilifonuma insanın başına geliyo böyle şeyler fena yaaa
napalım,oluyo işte. sanki bilerek yapıyoruz.
tamam rezillikleri unut gitsin.
ee daha daha.
nerdesiniz milleeeettttt
hiç yani elimizde mi
unuttuk valla
nerdeler harbiii, tosspaa ya ne oldiii
yok yavrum doğum günü bugün dün avm ye gittim yaptım alışverişimi
ahahaha ama ne gülmüşlerdirrrr
naptınnn kız buldun mu hediyeeee , kutlama dün müydüüü
yavrum bak nelerle uğraşıyorum ahh ahh sen nasılsınHoşgeldn tospiiikkk
İyi yapmışsın ben olsam kendime yarılırdım
Ne dengesiz insanım diye olduğm yerde gülmekten ölürdüm
Sen beni faceden gümlettiğine göre seninkiyle barıştıııııııınnn???
hımmm iyi çözmüşsün hediyeyiii , ne aldın peki anlamadım :26::26:yok yavrum doğum günü bugün dün avm ye gittim yaptım alışverişimivalla bi tane yetmedi iki tane avm birden gezdim ikisi karşılıklı ya seçenek çok olunca şaşırdım kaldım. en son ihtiyaç listesi yaptım ona göre aldım hediyemi birazdan pasta yapmaya başlıcam. ohh olsun kv ler nakliye firması bulamamış yarın taşınacaklar bugün dolu ohh. ama yine sinir oldum dün saat 11 de geldi eşim eve annesine gitmiş direk babası götürmüş ev taşınacak ya bi sürü ıvır zıvırını toplamış akşam getirdiler hiç görünmedim yüzlerine ışıklrı söndürdüm uyuyorum sanıp gelmesinler diye. eltimde ordaydı bana kimse ne zaman taşınılacağından bahsetmiyo sonra bekleniyo ki tospik gitsin yardım etsin. sanırım bugünde eşya taşımaya devam edecekler kıyafet ve mutfak eşyalarını falan. gidicek yine kocam galiba artık gecenin kaçında gelir kutlama yapacak iştahım kalır mı bilemiyorum. dün zaten bekledim yemek yemedim o da yememiş ama eve gelince baya bi saydım bağırdım tartıştık ağladım iştah kalmadı o da yemek istemedi neyse biraz sakinleşince sütlü kahve yaptım abur cubur yedik öyle zehir oldu gecem. bakalım bugün nasıl bi eziyet bekliyo beni.
yavrum bak nelerle uğraşıyorum ahh ahh sen nasılsın
yok laaa silmedim seni barışmadık da :44: hiç konuşmadık bile , şifremi mi buldu yine bu dengesiz :44::44:
hımmm iyi çözmüşsün hediyeyiii , ne aldın peki anlamadım :26::26:
hadi yaaa tartıştınız mı düncanım yaaa kıyamam üzülme onları görmezden gel en iyisi , bugünde evde durmayın akşam yoksa dediğin gibi zehir olur gece ; ne aceleleri var taşınmak için ne bu acele allahım ya nasıl pasta yapıcaksınnn sen şimdi bunları hiç düşünme bugunun özelliğine odaklan keyfinizi hiç bişeyin bozmasına izin verme evliyken ilk özel gününüzz
ağzınızın tadı bozulmasın inşallah canım
Bilmem. silmişin valllaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?