Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

haklısında ben hep düzenli olurdum. günü geçince telaşlanıyorum ay kist var ay şu var bu var. abuk sabuk şeyler geliyo aklıma. biraz fazla evhamlıyım.

arada olur öyle canım , stres yaptığın bir şey olur falan etkiler ama bir kere gecikmesinden bişey olmaz merak etme

bende morincim gibi gerilerden geliyorum:18::18:

Son düzenleyen: Moderatör:

hıı söyle canım bende alırım bakalım , ben biraz üşengeçlilktennn şampuandan sonra saç kremi süresim bile gelmiyooo saçlarım baya uzun ve dalgalı birbirine giriyo tararken bile uyuz oluyorum

hala dahada devam ediyo dersen vallahada düşer bayılırıııımmm

yok deveeedüzenliden kastın ne canııımmmm
benimkide hep atıyorum ayın 15inde gelmiyor kii 3-5 oynaması normalll
hiç korkmaa seenn

yani her ay 3 gün öne geliyo demek istemiştim :18:

Eski nickimden olsa gereke. boncuk dağıtıyorum herkese

avukatım söyledi. Ziyalara küsmüşüm ben ahahah

ŞURAYI ESKİ İNCİMDEN ' DİYE OKUDUM BEN nezaman boncuk dağıtıyormuşum diyorum içimden

ivettttttt o avukat ben oluyorum

hıı söyle canım bende alırım bakalım , ben biraz üşengeçlilktennn şampuandan sonra saç kremi süresim bile gelmiyooo saçlarım baya uzun ve dalgalı birbirine giriyo tararken bile uyuz oluyorum
canım benimde üşengeçliğim tuttu mu tam tutuyor ama napiimm kel kalmak istemiyorumm:18:
birde saçım dökülüyor yaa orda burda halıda banyoda hep saçımı toplamaktan bıktım artııkkk
her sabah yatağımı yapmadan önce yastıktan tek tek saç topluyorumm uyuzzz oluyorumm yetti artık bitsin istiyorumm

ahhhh datluuuuuummm şükür kavuşturanaaa
burnumda tüttün heee
napıyon ne ediyon nasılsın bakalımm
var mı gelişmeler felan hem bak bayramda geldi çattııı
:132:

napim kuzum yaa auğraşıyorum valla biracıcık evde sıkıntı var bu aralar ama bakalım hamolsun buda gelir buda geçer

çok özledimmki ben

evet canımmm bayrama az kaldı bakalımm bizim ziya yine unutmazsa
zaten sıkar şu saatten sonra oda bakalım hayırlısı güm güm atmaya başladı kalp, kafa içinde binbir soru :99::111:

hala dahada devam ediyo dersen vallahada düşer bayılırıııımmm

yok deveeedüzenliden kastın ne canııımmmm
benimkide hep atıyorum ayın 15inde gelmiyor kii 3-5 oynaması normalll
hiç korkmaa seenn

yok kuzum bitti gibi birşey çokkk nadir ıkınıyor hala arada ama artık düzene oturması lazım normal adet dönemimimde atlattım çünkü

bende olmayı bekliyorumm
hadi iki gün sonra olalımm hııı ne dersinn

niyee incim koçları çok mu seviyoo
evet evet olalııımmm litfeeeen

kokusunu çok seviyormuş akıllı gecen gün bişi kebapları sayıyodu ama unuttum

arada olur öyle canım , stres yaptığın bir şey olur falan etkiler ama bir kere gecikmesinden bişey olmaz merak etme

bende morincim gibi gerilerden geliyorum:18::18:
yya ollurum inşallah :18: bekliyorum bakalım ana vatan kan ağlasın
olsun sen yinede haline şükret dostum

sen hem onlara ziya de hemde benle neden konuşmuyorlar de ohooo LOOOOO
ahahahahahah lo mu. sende mi yaaa. x kişisinin topiğnde mi takıldın naptın kuzum ahahahaha
kız 3 gün gecikti diye mi bu panik
hiç gerek yok tatlıımmm benim 6 gün geciktiği olmuştu turp gibiyim Allaha sükür

eveeet bende turp gibin olmak istiyoruuummmmm

hımmm benim o kadar değil de tararken bir avuç her duşa girişimde , saçımı toplarken falan dökülür biraz da öyle çokta şampuan değiştirdim ama şimdi Elseve arginine kullanıyorum memnunum

paçalarım tutuştu desene kısacasııı
yok yaa dahada unutursa kk dan toplaşıp adamı silkelemeye gidecezz
evde ne sorunlar var canımmm sizinle alakalı fln mıı yoksa ailevi şeyler mi:26:

nassıl olur sen ziyagilleri tanımıyor musun
yooo kim kız ziya diye bahsettiğiniz banada deyiverinnn

olur olur kafana takarsın daha çok olmz ama düşünme , bende ilaçları kullanmaya başlamadan bu sefer de bu ay bir kaç gün erken oldum

ahahahahaha kimsenin topiğinde takılmadım ama eylülün o loo yu nereden getirdiğini anladım yineden

bişi kebapları deme çarpılırsın

aaa bu arada köyden kuzenim geliyor ona 2 kilo kuyu kebabı siparişi verdim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…