Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kuzummm ne oldu ki öyle:26:

Her zaman ki kavgalar.

suratına kapattım eli. 5 dk geçti aradı sonra. hiç bişi yokmuş gibi kırıtık kırıtık konuşuyo bronnzuummm napıyısıın diyo

geçti yani. anlıktı bibiğim.

üstte yazdım canım

ben geriden geliyorum koştur koştur gördüm canım nazar değmesinnn ne güzel hemen barışıyonuzzz ben benimkide telefonu suratına kapatsam sittin sene aramazdı kesin

ben geriden geliyorum koştur koştur gördüm canım nazar değmesinnn ne güzel hemen barışıyonuzzz ben benimkide telefonu suratına kapatsam sittin sene aramazdı kesin

normalde hemen barışmayız ama bi karar almıştık geçen gün. birimiz alttan alıp hemen barışalım demştik. fedai o oldu bugünlük

seninkini Allahlık olmuş canım ya

Şu luna reklamı hala vaaarr.

geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->

Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna

normalde hemen barışmayız ama bi karar almıştık geçen gün. birimiz alttan alıp hemen barışalım demştik. fedai o oldu bugünlük

seninkini Allahlık olmuş canım ya

hıııı güzel bir karar almışsınızzz uygulamaya da koyulmuş çok iyii

aynen öyle canımmm

canım gezmek istiyor yaaa ama gezecek kimsem yukk

Şu luna reklamı hala vaaarr.

geçen reklamlarda gördüm, bizim kız aklıma geldi aynı böyle güldüm ---->

Aaaaaaaaaaaaaaalaa luna
ala lunna

evett benimde aklıma direk o geliyooo ne çektin be lunna :122::122:

hıııı güzel bir karar almışsınızzz uygulamaya da koyulmuş çok iyii

aynen öyle canımmm

canım gezmek istiyor yaaa ama gezecek kimsem yukk

İnşallah hep böyle devam eder.

kuzenlerin var, arkadaşların var. en olmadı anneni al gez. annen senden benden genç maaşallah

Son düzenleme:
İnşallah hep böyle devam eder.

kuzenlerin var, arkadaşların var. en olmadı anneni al gez. annen senden benden genç maaşallah
inşallah canım

kuzenlerim burda değil yaa olsa annem genç deee pek gezme olayımız olmuyo maleseff anca alışverişe gidersek birlikte gidiyoruz
yakın arkadaşlarımda karşıda oturuyo istanbul çıkışındalar nerdeyse onlar buraya gelene kadar sabah oldu zatn yine kaldım eveee
hihihihih

o benim sarı şekerim, şekerparem...

ahaahah lunnaa duymuyon muuu

hımm anladım. ay ne dicem sana hani seni deli eden bi komşu kızı vardı.
ne alemde o

hımm anladım. ay ne dicem sana hani seni deli eden bi komşu kızı vardı.
ne alemde o

ayyyy gidiyo başımdan inşaaallhh yaza düğünü olucak kuduruyo evlenmek için küçük ama istiyo ailesi de bişey demiyo söz apılacak işte , pek gelmiyo artık sevgilisi var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…