Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Dizi izliyorum. sen napan la. okula gitmiyosun mu?

karadeniz turu varmıi ekim sonu koc.ünisi götürüyo. gitsene

Var gidiyorum da bgn gitmedim
Laaan izmit güzelmiş ya laaaa gelirim inşallah Allah nasip ederse seni de görrüm ordan da istanbula kayarım sevdiceğimle tabi ben planlar kura durıyım bi hayır dese bitti

iyi oku bakalım benim bi hasılat yok bugün

amaannn karadenizi gördüm bennn kızzz bizim komşnun kızına bayramda söz yapılıcakkkkmışşş

Senin hasılat bgn fazla özlemek olmuş be eylolim

aynen öyle kuzim yaaa napacağuk böyleee

iyi oku bakalım benim bi hasılat yok bugün

amaannn karadenizi gördüm bennn kızzz bizim komşnun kızına bayramda söz yapılıcakkkkmışşş
ühhh . ne kadar acele ediyolar böyle.
güzelmiiiiiş
neresi burası kuzum sen neredeydin izmit mi ?
Evet İzmit ballısııı.
Var gidiyorum da bgn gitmedim
Laaan izmit güzelmiş ya laaaa gelirim inşallah Allah nasip ederse seni de görrüm ordan da istanbula kayarım sevdiceğimle tabi ben planlar kura durıyım bi hayır dese bitti

Daha sadece bi kısmı bu gördükleriniz. Güzeldir burası, denizi sahili dolu.
İnşallah gelirsin canım , gezdirrim her yeri

aynen öyle kuzim yaaa napacağuk böyleee

Yapcak bişi yok geldiyse başa çekcen mecbur elbet özleniyo ama dua et bol bol cnım insanın içi rahatlıyor

Evet İzmit ballısııı.

İnşallah yavrum beandııımmmm

hayır dediği zaman hemen bitiyor mu
yoksa ısrarcı oluyor musun sen

Evet İzmit ballısııı.

evet annem dedi benim bildiğim söz olacak evde telaş hazırlık olur yangından mal mı kaçırıyosunuz dedi şakayla , kadın da amaan bişey hazırlyamam valla iki havlu bir sepet haydi yallah dedi :44: zaten bayramda köylerine gidecekler damatta orda ya kızın dedesinin evinde isteme söz yapılacakmış böyle bişey de hiç duymadım bana çok tuhaf geliyo böyle rahatlıklar ; ben bu konularda biraz adet gelenek görenekçiyim sanırım
Yapcak bişi yok geldiyse başa çekcen mecbur elbet özleniyo ama dua et bol bol cnım insanın içi rahatlıyor

evet öyle canım dua hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyo elden
İnşallah yavrum beandııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…