Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

öyle denk gelmiş amaaa içki değil o osmanlı şerbeti

napıyosun cınımmm :13:

Uydur uydur, kadeh tokuşturuyolar resmeeennn

Napayım tatlım, uyuduk uyandık geldik gene işe.

Bugün baya işlerim var. Patron gelsin çarşıya gidicem. senler napıyosun bakalım?

Uydur uydur, kadeh tokuşturuyolar resmeeennn

Napayım tatlım, uyuduk uyandık geldik gene işe.

Bugün baya işlerim var. Patron gelsin çarşıya gidicem. senler napıyosun bakalım?

aahaha idare et işte

aynen geldik yine ama son günnn benim şu an pek işim yok ama bugün yoğun geçer hem cuma hemde bayram öncesi diye

kolay gele , çarşılara selam söyle benden gelecem ama inşallah

Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar. Whatsapa cvp yazamadım ama yaptım güzelim

Günaydın sana hep öbür nickle hitap edesim geliyo ya

İstediğini de kuşum.

Boncuk, nazo, bro bronz hangisi kolayına geliyosa.

Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar. Whatsapa cvp yazamadım ama yaptım güzelim

Günaydın sana hep öbür nickle hitap edesim geliyo ya

sağol tatlımmm , hımmm pekii banada benimkinin ablası gönderdi

evet yaa nazar iyiydiii

aahaha idare et işte

aynen geldik yine ama son günnn benim şu an pek işim yok ama bugün yoğun geçer hem cuma hemde bayram öncesi diye

kolay gele , çarşılara selam söyle benden gelecem ama inşallah

Benim son ün değil malesef. yarında burdayım acaba pazartesi gelcez mi onu da bilmiyorum :26: yarın belli olur ancak .

Aleyküm selam .

İstediğini de kuşum.

Boncuk, nazo, bro bronz hangisi kolayına geliyosa.
Niye değiştirdiğini bilmediğimden açık veririm diye korkuyorum:18::18:

sağol tatlımmm , hımmm pekii banada benimkinin ablası gönderdi

evet yaa nazar iyiydiii

Seninkinin ablasıda durdu durdu şimdi konuşacağı yazışacağı tuttu

Benim son ün değil malesef. yarında burdayım acaba pazartesi gelcez mi onu da bilmiyorum :26: yarın belli olur ancak .

Aleyküm selam .

ahh doğruu soryyy bebişim :13::13:

güzel bir bayram olur inşaaaallllahhh

ihihhi bişey yazmamış ki ama sadece onu göndermiş toplu atmıştır belkide bana özel değildir
Ay aman ne istiyosanız onu deyin

hepsi benim nasıl olsa

evet hepsi sensinnnnn :89::89::89::90:

normalde huyum değildir o kadan gerilerden alıntılamam ammaa bu alıntıma cevap veremeden edemiciğim yavrum kızmam niye kızıyım sana benim kızacak o kadar insan var ki etrafımda anlatamam yani. ailesinin bu kadar aceleye getirmesi beni çileden çıkarıyo ne yani yangından mal mı kaçırıyoruz ya da ev sahibi evden mi çıkarıyoda bu kadar iki ayağımızı bi papuca sokuyosunuz. çıktıları ev de onların burdaki evde onların en azından bekleyin bi bayram geçsin. ya da gündüz gözüyle iş yapın. gece 11 olmuş ben kocamla yayılmışım ee hadi in aşağı eşya taşı sanki evin tek oğlu başka oğlu yok empati yapsalar anlayacaklar yeni evliyiz biz. kızdığım bir diğer şey de arıyorum kv yi bana hiç taşınıcaz demiyo bilsem giderim çünkü akşam iş çıkışı kocamı alıyolar evde yalnız kalıyorum bi bakıyorum eltim orda kocası orda benim kocam orda ama ben burdayım. istenmeyen gelindim en başında sonra nişanda bi yamuğunu görmedim evlendim başladı her şey. bak çarşamba günü taşındılar iki gündür ne gündüzüm belli ne gecem yukardayım hep eltimde geliyo tabi. eltim x olsun. kv ne olsa x şöyle mi olsun x böyle mi olsun bi şey anlatıyo x dönüp anlatıyo kendimi kötü hissediyorum. tamam anlıyorum o dört yıllık gelinin ama bende kendimi böyle hissetmek mecburiyetine düşmek istemiyorum inerim evime yapsın her şeyini x ile zor değil. yine insanlık bende kalsın diyorum. bak dün gece evimize indik artık ayakta uyuyoruz eşimle o derece yorulduk eve geldik sohbet ediyoruz uykumuz kaçtı kendide fark etmiş görümcem bana abla diyo diğer geline yenge diyo ki biz nişanlanmadan önce demişti ben ona yenge demem diye benim için. bunların hepsi devede kulak aslında başka şeyler de var ama allahtan kocamda şahit oluyo görüyo gözüyle.

Son düzenleme:
bronzzzzzz ; tospaa gümbür gümbür geliyooo
Bende öyle düşünüyorum

Sıkıntı yok canıımmm..

ahh doğruu soryyy bebişim :13::13:

güzel bir bayram olur inşaaaallllahhh
ühüüü.

inşallah. askerimde burda olaydı iyidi.

Bizim belli. Yarında burdayım, pzteside burdayım, haftaya ctesi de burdayım

Allahh kolaylık versin Umarım bende öyle olmam yaa:26:

Geçen bayram arefe tatildi. bu bayramda tatil olur diye düşünüyorum

şimcik herkeslere günaydınn taşınma olayları yüzünden sizlere hasret kaldım al bi tane daha kızma sebebi
GĞnaydın tatlım. Çok üzgünüm senin için. Yeni evliliğinin keyfini süremedin Ama neyseki sen güçlü bi kızsın. Hepsinin üstesinden gelir bikaç aya kvyi itaat ettirirsin
gunaydın herkeseeeeeeeeee
hayırlı cumalarrrrr

Bitanemmmm günaydın sanada hayırlı cumalar

gunaydın herkeseeeeeeeeee
hayırlı cumalarrrrr
sağol canım sanadaaaaa
ihihhiih
gelir gelir oda az kaldı
şimcik herkeslere günaydınn taşınma olayları yüzünden sizlere hasret kaldım al bi tane daha kızma sebebi
günaydınlarrr efenimmmm napıyorsunuzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın ballısı, nasılsın ne var ne yok.

Günaydın incim, naber?

sanada hayırlı cumalarrrr
nolsun kuzum her tarafım kırılıyo uyuyorum yorgun uyanıyorum şöyle uyusam sabahlar olmasa iki gün yatsak negzel olur

ahh inşallah canım olmasa zaten kabuguma çekilmeyi düşünüyorum eşim içinden geldiği gibi davran ben seni anlıyorum diyo baktım 2. sınıf muamele yapıyo mis gibi evimde takılırım ben bi tek internetim olsun bana bi şey olmaz yes makara yes gırgır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…