öyle denk gelmiş amaaa içki değil o osmanlı şerbeti
napıyosun cınımmm :13:
Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar. Whatsapa cvp yazamadım ama yaptım güzelimGünaydınnn , hayırlı cumalarrrr
Hem hayırlı cumalar diyo hem içki içiyo. ayıp sana
Günaydın
Uydur uydur, kadeh tokuşturuyolar resmeeennn
Napayım tatlım, uyuduk uyandık geldik gene işe.
Bugün baya işlerim var. Patron gelsin çarşıya gidicem. senler napıyosun bakalım?
Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar. Whatsapa cvp yazamadım ama yaptım güzelim
Günaydın sana hep öbür nickle hitap edesim geliyo ya
Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar. Whatsapa cvp yazamadım ama yaptım güzelim
Günaydın sana hep öbür nickle hitap edesim geliyo ya
aahaha idare et işte
aynen geldik yine ama son günnnbenim şu an pek işim yok ama bugün yoğun geçer hem cuma hemde bayram öncesi diye
kolay gele , çarşılara selam söyle bendengelecem ama inşallah
İstediğini de kuşum.
Boncuk, nazo, brobronz hangisi kolayına geliyosa.
Niye değiştirdiğini bilmediğimden açık veririm diye korkuyorum:18::18:İstediğini de kuşum.
Boncuk, nazo, brobronz hangisi kolayına geliyosa.
sağol tatlımmm, hımmm pekii banada benimkinin ablası gönderdi
evet yaa nazar iyiydiii
sağol tatlımmm, hımmm pekii banada benimkinin ablası gönderdi
evet yaa nazar iyiydiii
Benim son ün değil malesef. yarında burdayım acaba pazartesi gelcez mi onu da bilmiyorum :26: yarın belli olur ancak .
Aleyküm selam .
ihihhi bişey yazmamış ki ama sadece onu göndermiş toplu atmıştır belkide bana özel değildirNiye değiştirdiğini bilmediğimden açık veririm diye korkuyorum:18::18:
Seninkinin ablasıda durdu durdu şimdi konuşacağı yazışacağı tuttu
Ay aman ne istiyosanız onu deyin
hepsi benim nasıl olsa
aaahhahahahahh neşemi yerine getirdin haaa
ya tatlıııımmmm bişe dicem ama nolursun alınma olur mu canımm:26::18:
biraz büyütmüyormusun:26: yani nebilim çok cephe almışsın onlara karşı
kocanada niye bağırmışsın kii tamam yeni evlisiniz yapılan şeyler hele siz daha tazecikken hiç hoş değil
ama onlarda ailesi yardım istemiş babası oğlunu alıp götürmüş eşinin ne suçu var kiiii
aman uğraşamam sizle gelmiyorum diyemez kii...
bak eltinde yanlarındaymış hem nebilim aranız açılmasın sonra
sıkı fıkılıkta çok iyi değil bu sefer her bişeyde seni çağırırlar istemesen bu sefer gelmiyorum da diyemicen
ama bence çok tepki gösteriyosun... bilemiyorum canımmm... kızma bana olur mu beni yanlış anlamanı hiç istemem:26:
bana küsme bana küsmeee
Benim son ün değil malesef. yarında burdayım acaba pazartesi gelcez mi onu da bilmiyorum :26: yarın belli olur ancak .
Aleyküm selam .
Bende öyle düşünüyorumbronzzzzzz ; tospaa gümbür gümbür geliyooo
Sıkıntı yok canıımmm..Niye değiştirdiğini bilmediğimden açık veririm diye korkuyorum:18::18:
Seninkinin ablasıda durdu durdu şimdi konuşacağı yazışacağı tuttu
ühüüü.
ahh doğruu soryyy bebişim :13::13:
güzel bir bayram olur inşaaaallllahhh
Bizim belli. Yarında burdayım, pzteside burdayım, haftaya ctesi de burdayım
Günaydın ballısı, nasılsın ne var ne yok.şimcik herkeslere günaydınntaşınma olayları yüzünden sizlere hasret kaldım al bi tane daha kızma sebebi
gunaydın herkeseeeeeeeeee
hayırlı cumalarrrrr
GĞnaydın tatlım. Çok üzgünüm senin için. Yeni evliliğinin keyfini süremedinşimcik herkeslere günaydınntaşınma olayları yüzünden sizlere hasret kaldım al bi tane daha kızma sebebi
gunaydın herkeseeeeeeeeee
hayırlı cumalarrrrr
sağol canım sanadaaaaagunaydın herkeseeeeeeeeee
hayırlı cumalarrrrr
ihihhiihBende öyle düşünüyorum
Sıkıntı yok canıımmm..
ühüüü.
inşallah. askerimde burda olaydı iyidi.
Allahh kolaylık versin Umarım bende öyle olmam yaa:26:
Geçen bayram arefe tatildi. bu bayramda tatil olur diye düşünüyorum
günaydınlarrr efenimmmmşimcik herkeslere günaydınntaşınma olayları yüzünden sizlere hasret kaldım al bi tane daha kızma sebebi
nolsun kuzum her tarafım kırılıyo uyuyorum yorgun uyanıyorum şöyle uyusam sabahlar olmasa iki gün yatsak negzel olurGünaydın ballısı, nasılsın ne var ne yok.
Günaydın incim, naber?
sanada hayırlı cumalarrrr
GĞnaydın tatlım. Çok üzgünüm senin için. Yeni evliliğinin keyfini süremedinAma neyseki sen güçlü bi kızsın. Hepsinin üstesinden gelir bikaç aya kvyi itaat ettirirsin
Bitanemmmm günaydın sanada hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?