Günaydın ballısı, nasılsın ne var ne yok.
Günaydın incim, naber?
sanada hayırlı cumalarrrr
nolsun kuzum her tarafım kırılıyo uyuyorum yorgun uyanıyorum şöyle uyusam sabahlar olmasa iki gün yatsak negzel olur
ahh inşallah canım olmasa zaten kabuguma çekilmeyi düşünüyorum eşim içinden geldiği gibi davran ben seni anlıyorum diyo baktım 2. sınıf muamele yapıyo mis gibi evimde takılırım ben bi tek internetim olsun bana bi şey olmazyes makara yes gırgır
günaydın canımmmmmmmm
iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsınnnnn..
sağol canım sanadaaaaa
ihihhiih
gelir gelir oda az kaldı
günaydınlarrr efenimmmmnapıyorsunuzzz
madem sana öyle davranıyo çıkma o zaman, napıyosa yapsın biricik geliniyle.
yat dinlen, boşverrrrr. kim ne diyebilir ki. haneniz ayrı allah allah
çıkmadım zaten bugun dün akşam diyodu gelinene yarın gidip salona avize bakalım bana hiç demedi yanında duruyorum hani insan demez mi kızlar yarın gidip avize bakalım, demedi ona dedi söyledim eşime sana söylemeden giderse inceden bi sitem et dedi ne edicem söylemezse söylemesin kardeşimle görüşücektim bugün onun taşınması yüznden yarına erteledim.
İyi etmişsin canım ne söylicen kendinin düşünmesi lazım, sen sitem ettikten sonra ne anlamı kalır ki.
Senin eltinle aran nasıl peki?
onla bi sorunumuz yok iyi anlaşıyoruz çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok olmasın da inşallah. bak dün anannne geldi görsen nasıl sarıp sarmalıyo seviyo beni pamuk gibi şeker gibi bi kadın sen bizim kızımızsın çiçeğimizsin falan diyo şimdi kızı biraz uzağına taşındı yani bnm kv. eve gelince bi ağladı ananne ben de dedim ki yine siz aynı şehirdesiniz ya ben napıyim harbidende öyle ben aileme hasretim burdabazen bi bakıyorum etrafıma herkes bana yabancı tek bildiğim kocam o da olmasa zaten nasıl çekilirdi hayat bilmiyorum. onun sevgisi bana olan ilgisi beni güçlü kılan. rabbim daim etsin içindeki sevgi güçlendikçe güçlensin köklensin yayılsın en çok beni sevsin hep beni sevsin tek beni sevsin saksı değilim bennnnnn en çok bennnnn
Kulak asma , tınlama kimseyi. eşinle iyi ol yeter ki.
amaaan çokta yüz göz olacağına mesafeli ol daha iyi senden yüz bulup zırt pırt size inmez hiç olmazsa
aynen öyle yavrum bayılmıyorum zaten zırt pırt gidip gelmesine
Sal şimdi kv yidoğum gününü anlat.. doğum gününde taşınmamışlardı dimi? güzel bi kutlama yapabildiniz mi
Sal şimdi kv yidoğum gününü anlat.. doğum gününde taşınmamışlardı dimi? güzel bi kutlama yapabildiniz mi
kızgınlığım ona canım hiç hatırlamak istemiyorum sinir krizi geçirdim evde. o gün gittim bi sürü uğraştım pastası yemeği hediyesi falan. gündüz aradım kv yi gitmek istmiyorum ama dedim kocamı alacaklarsa gidiyim tek kalıyorum evde gece 11 de geliyolar. neyse konustuk ve yok dedi yorulmanı ıstemıyorum zaten şimdi x gelecek baza almaya gidicez görümcein odasına iyi madem dedim kapadık tel.i akşam iş çıkışı babası benimkini götürmüş eşya taşımaya diye çıldrdım. zaten bu taşıma şirketi ne taşıdı onu anlamadım madem adam tuttun niye iki gün ek olarak sende bi sürü eşya taşıdın getirdin. neyse o gün 11 de geldiler yine görünmedim ışığı kapattım bekledim kocam eve geldi biraz surat yaptım sonra sırnaştı işte yavrum yemek yememiş anasının evinde benle yemek için zaten bende üzüntüden yememiştim oturduk masayı hazırladık yedik yemeğimizi sonra pastayı kestik bayıla bayıla yedisonra dım dım dım yol aldık güzel yerlere hediyesini vermek aklıma gelmedi onu da sabah hatırladım verdim
kızgınlığım ona canım hiç hatırlamak istemiyorum sinir krizi geçirdim evde. o gün gittim bi sürü uğraştım pastası yemeği hediyesi falan. gündüz aradım kv yi gitmek istmiyorum ama dedim kocamı alacaklarsa gidiyim tek kalıyorum evde gece 11 de geliyolar. neyse konustuk ve yok dedi yorulmanı ıstemıyorum zaten şimdi x gelecek baza almaya gidicez görümcein odasına iyi madem dedim kapadık tel.i akşam iş çıkışı babası benimkini götürmüş eşya taşımaya diye çıldrdım. zaten bu taşıma şirketi ne taşıdı onu anlamadım madem adam tuttun niye iki gün ek olarak sende bi sürü eşya taşıdın getirdin. neyse o gün 11 de geldiler yine görünmedim ışığı kapattım bekledim kocam eve geldi biraz surat yaptım sonra sırnaştı işte yavrum yemek yememiş anasının evinde benle yemek için zaten bende üzüntüden yememiştim oturduk masayı hazırladık yedik yemeğimizi sonra pastayı kestik bayıla bayıla yedisonra dım dım dım yol aldık güzel yerlere hediyesini vermek aklıma gelmedi onu da sabah hatırladım verdim
nereye yol aldıınız ben anlamadım
kayınvalidesine gitmişler kuzum napcaklardı ki başkaaa
ne hediye aldın öğrenemedik bir türlüüü
hımmmm güzel bir akşam olmuş yaniii geç kutlamışsınız biraz ama olsunnereye yol aldıınız ben anlamadım iyi bakalım kötü bir şey olmamış sevindim kuzummm
evlenince anlarsın yavrumistediğim saati bulamadım bende saat için ayırdığım bütçeyi ihtiyacı olduğunu düşündüğüm şeylere harcadım mesela benim bi sürü parfümüm var onları görüyodu kendine bi sürü almışsın diyip takılıyodu benim bi tanecik var diye gittim ona da iki tane beğendiğim parfümlerden aldım. eşofman ve bi de bize özel bi şey daha aldım onu sülemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?