Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

slm kızlar ben geldım nasılsınız uzun oldu görüşmeyeli nazarım çağırdı bende geldım özledım sizleri ya

hımmmm:26: ya canım sen dememişmiydin hani tanışmaya geldiklerinde kv işte sana kızına sarılırcasına sarılmış hemen kapıdan girdiği gibi... ilk başta iki tarafta istememiş ama sonradan kabullendiklerinde gayette sevmişlerdi seni... şimdi ayrımcılık mı yapıyorlar diyosun:26: bende kendim için en çok bundan korkuyorum aslında... ve görümcen nasıl öyle der ben ona yenge demem diye neden demicekmişşş hanımefendii...abisinin karısısın yengesisin sen onun ister kabul etsin ister etmesin gitsin komşulara abla diye seslensinn ayy nasıl sinir oldumm şuna bak sen yaaaa kaç yaşında bu görümcee ergenlikte fln mı kendini bilmezz hadsizzz

geldım canım ya buralardayım arada girdim baktım sizlere ya naptınız bakqlım ne var ne yok bayram kutlamadan gitmek istemedim hepimizin bayramı kutlu olsun canlarım benım ya

seninde bayramın mübarek olsun abla.

buralarda cene calıyoruz işte

geldım canım ya buralardayım arada girdim baktım sizlere ya naptınız bakqlım ne var ne yok bayram kutlamadan gitmek istemedim hepimizin bayramı kutlu olsun canlarım benım ya

Seninde bayramın mübarek olsun ablacım

Bıraktığın gibi çenebazlığa devam

sende ne var ne yok

en güzelini yapıyorsunuz canım ya hayırdır ismini değiştirmişsin bizde yokuz bayramda şimdiden kutlayayım dedim

Seninde bayramın mübarek olsun ablacım

Bıraktığın gibi çenebazlığa devam

sende ne var ne yok

aynı canım ya bayramda memlekete gitcez de yarın cıkcaz yola bayramdan sonra bol bol muhabbet ederiz gelcem kib hepinizi sevıyorum ben aklımdasınız tekrardan ii bayramlar

aynı canım ya bayramda memlekete gitcez de yarın cıkcaz yola bayramdan sonra bol bol muhabbet ederiz gelcem kib hepinizi sevıyorum ben aklımdasınız tekrardan ii bayramlar

Geel ablacım gel buralardayız biz
Sizde kendinize dikkat edin yollarda amaaan amaaan dikkatlı gidin ablacım

İyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…