Yuuuh ya niye ki dha bismillah 1 ay olmadı kız evleneli
uyuzluğuna yapıyo kadın
slm kızlar ben geldım nasılsınız uzun oldu görüşmeyeli nazarım çağırdı bende geldım özledım sizleri ya
slm kızlar ben geldım nasılsınız uzun oldu görüşmeyeli nazarım çağırdı bende geldım özledım sizleri ya
hımmmm:26: ya canım sen dememişmiydin hani tanışmaya geldiklerinde kv işte sana kızına sarılırcasına sarılmış hemen kapıdan girdiği gibi... ilk başta iki tarafta istememiş ama sonradan kabullendiklerinde gayette sevmişlerdi seni... şimdi ayrımcılık mı yapıyorlar diyosun:26: bende kendim için en çok bundan korkuyorum aslında... ve görümcen nasıl öyle der ben ona yenge demem diye neden demicekmişşş hanımefendii...abisinin karısısın yengesisin sen onun ister kabul etsin ister etmesin gitsin komşulara abla diye seslensinn ayy nasıl sinir oldumm şuna bak sen yaaaa kaç yaşında bu görümcee ergenlikte fln mı kendini bilmezz hadsizzznormalde huyum değildir o kadan gerilerden alıntılamam ammaa bu alıntıma cevap veremeden edemiciğimyavrum kızmam niye kızıyım sana benim kızacak o kadar insan var ki etrafımda anlatamam yani. ailesinin bu kadar aceleye getirmesi beni çileden çıkarıyo ne yani yangından mal mı kaçırıyoruz ya da ev sahibi ev den mi çıkarıyoda bu kadar iki ayağımızı bi papuca sokuyosunuz. çıktıları ev de onların burdaki evde onların en azından bekleyin bi bayram geçsin. ya da gündüz gözüyle iş yapın. gece 11 olmuş ben kocamla yayılmışım ee hadi in aşağı eşya taşı sanki evin tek oğlu başka oğlu yok empati yapsalar anlayacaklar yeni evliyiz biz. kızdığım bir diğer şey de arıyorum kv yi bana hiç taşınıcaz demiyo bilsem giderim çünkü akşam iş çıkışı kocamı alıyolar evde yalnız kalıyorum bi bakıyorum eltim orda kocası orda benim kocam orda ama ben burdayım. istenmeyen gelindim en başında sonra nişanda bi yamuğunu görmedim evlendim başladı her şey. bak çarşamba günü taşındılar iki gündür ne gündüzüm belli ne gecem yukardayım hep eltimde geliyo tabi. eltim x olsun. kv ne olsa x şöyle mi olsun x böyle mi olsun bi şey anlatıyo x dönüp anlatıyo kendimi kötü hissediyorum. tamam anlıyorum o dört yıllık gelinin ama bende kendimi böyle hissetmek mecburiyetine düşmek istemiyorum inerim evime yapsın her şeyini x ile zor değil. yine insanlık bende kalsın diyorum. bak dün gece evimize indik artık ayakta uyuyoruz eşimle o derece yorulduk eve geldik sohbet ediyoruz uykumuz kaçtı kendide fark etmiş görümcem bana abla diyo diğer geline yenge diyo ki biz nişanlanmadan önce demişti ben ona yenge demem diye benim için. bunların hepsi devede kulak aslında başka şeyler de var ama allahtan kocamda şahit oluyo görüyo gözüyle.
Abla nerelerdesin seeeennn
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin
geldım canım ya buralardayım arada girdim baktım sizlere ya naptınız bakqlım ne var ne yok bayram kutlamadan gitmek istemedim hepimizin bayramı kutlu olsun canlarım benım ya
geldım canım ya buralardayım arada girdim baktım sizlere ya naptınız bakqlım ne var ne yok bayram kutlamadan gitmek istemedim hepimizin bayramı kutlu olsun canlarım benım ya
Seninde bayramın mübarek olsun ablacım
Bıraktığın gibi çenebazlığa devam
sende ne var ne yok
aynı canım ya bayramda memlekete gitcez de yarın cıkcaz yola bayramdan sonra bol bol muhabbet ederiz gelcem kib hepinizi sevıyorum ben aklımdasınız tekrardan ii bayramlar
en güzelini yapıyorsunuz canım ya hayırdır ismini değiştirmişsin bizde yokuz bayramda şimdiden kutlayayım dedim
aynı canım ya bayramda memlekete gitcez de yarın cıkcaz yola bayramdan sonra bol bol muhabbet ederiz gelcem kib hepinizi sevıyorum ben aklımdasınız tekrardan ii bayramlar
ben geldiiiiiiimmmmmKızlaaaar günaydın. Hadi gelin size bişey sormam lazım
ben geldiiiiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?