hmmmm anladım canımmm ama bende mahçup olurdum sanırımLunnaya alınması lazım tabisi. Erkek tarafı kıza alır ama kız tarafı erkeğe almaz canım.
heee bak hatırlattın şimdi efkar bastıııSeni düşünürsem depresyona girerim bayram tatili yok ama yaz tatili ne olucak
Yarına kadar düşünmek için vaktim var yarın kv ile alışverişe çıkıcaz bana bayramlık alıcaklar. Ona göre bende bi karar vericem bakalım
Oho 3 yıla neler değişiir, sıkma canını güzelim
Evet. Çeyiz,söz,nişan,kına baya yatgınım
bende birşey sorayım o zamanKıza alınıyo da işte ben acaba erkeğe de alınıyo mu diye kararsız kalmıştım tatlım
Kesin konuştuğuna göre sen bu işi biliyosun tmm o zmn almayayım en iyisi
yani yani canım bakalım yaşicaz görücezOho 3 yıla neler değişiir, sıkma canını güzelim
Evet. Çeyiz,söz,nişan,kına baya yatgınım
Orası öyle tabi ki. O sana kalmış bişey canım ister alırsın istersende almazsın.hmmmm anladım canımmm ama bende mahçup olurdum sanırım
kıza yapıldığı gibi tepeden tırnağa alınmaz da en azından ufak bir hediye gibi birşey alınsa bence fena olmaz mahçup olmamak için en azından
heee bak hatırlattın şimdi efkar bastııı
SÜpersin kendinde hiç sıkıntı çekmyceksin ne güzel
anlıyorum canım demek istediğiniOrası öyle tabi ki. O sana kalmış bişey canım ister alırsın istersende almazsın.yani demek istediğim bi zorunluluk yok. ama erkek tarafı her zaman için kıza almak zorundadır.
Evet . tek şikayetim kararsız oluşum
anlıyorum canım demek istediğini
alsınlarr bana banaaa hep banaaa
bende birşey sorayım o zamanbayram alışverişine çıkılcak diye nasıl ayarlanıyor
yani kv mi araması lazım geline bayramlık alcaz diye yoksa kız tarafı mı alınması lazım diye üstü kapalı lafını yapıyor
yani yani canım bakalım yaşicaz görücez
senin şafak erimiş gitmişAynen öyle. hop banabanaaa
senin şafak erimiş gitmiş
seneye alcaklar hep sana sanaa
hıımmm olsun canım yapsınlar bak kurbanda keseceklermiş sanaBen hiç bişey demedim tatlım. Zaten ayıp söylenmez öyle. Onlar içlerinden geçerse alırlar. Biz hiç bişey demeden geçen gün kp aradı bilezik ölçüsü almaya kuyumcuya çağırdı bayram hediyesi diye, kaç gündür koç muhabbeti dönüyo, bikaç gün öncede kv aradı ne zmn müsaitsin alışverişe çıkalım diye. Ben hiçbişey istemiyorum diye bas bas bağırıyorum utanıyorum zaten. Ama onlar olmaz öyle diyolar.
geçer yavum geçerr zaman akıp geçiyor bak yuvarlasak 1 aycık kalmışş zatennaradı şimdi . kamuflaj varmış üstünde isyan ediyo yavrumson 39 ama bitmiyo artık diyo. morali cok bozukk
geçer yavum geçerr zaman akıp geçiyor bak yuvarlasak 1 aycık kalmışş zatenn
okadar günleri geride bıraktınız birde uzun dönem yaptı o dimi
hem bak şansınız var hep arayabiliyor seni bazıları öyle yerlere gönderiyolar ki hiç arayamıyolar
bende çok korkuyorumm öyle yere düşcekte hiç arayamicak diye:26:
ay evet evett hiç düşünmek bile istemiyorummkeşke doğuda yapsaydım. en azından bu kadar eğitim yapmazdık hafta sonu bile kamuflaj giymezdim diyo deli.
ben sakinleştirmeye calışıyorum işte az kaldı az daha dayan sık dişini diye ama utanmasa ağlayacak
öyle yada böyle gecti 14 ay. 1 ay daha sabrederiz evellaallah
hep aradı çok şükür inşallah seninkide rahat bi yere düşer ve arar. aramayınca cok zor olur aklın zaten onda e bide aramıyo :26: hiiiii Allah korusun :26:
ay evet evett hiç düşünmek bile istemiyorumm
canım neden öyle demiş ki benim bildiğim doğuda askerlik daha zor:26:
doğuya göndercekler diye ödüm kopuyo benim valla
tecil ettirmeden önce ısparta çıkmıştı doğuda değil ama eğitimi çok fenaymış dedi:26:
şimdi tecili uzattı 2016 ya kadar ama okul bitsin bozdurup gitçek 2016 da biz evlencez çünkü inşAllah tabi
sağol tatlımmhep doğuda askerlik yapmak istedi aşkitim
inşallah canım,hayırlısııı
Kaç ayı devirdiniz 39 gün mü bitmeyecek tatlım. Çok az kaldı geldiği gibi söz nişan bi bakmışsın hoooop evlisiniz bi daha hiç ayrılmycaksınızaradı şimdi . kamuflaj varmış üstünde isyan ediyo yavrumson 39 ama bitmiyo artık diyo. morali cok bozukk
hıımmm olsun canım yapsınlar bak kurbanda keseceklermiş sana
böyle olması lazım zatenn çok güzel yaa canımm tadını çıkar valla
bazı kv ler var ne ilgilenir ne birşey senin kp bile çağırıp bilezik alıyor
çok güzel duygulardır tatlım bunlaarrr ne kadar güzeellll
inşAllah canımm kıymetini bilsinler böyleKaç ayı devirdiniz 39 gün mü bitmeyecek tatlım. Çok az kaldı geldiği gibi söz nişan bi bakmışsın hoooop evlisiniz bi daha hiç ayrılmycaksınız
Evet tatlım güzel şeyler değer gördüğünü hissediyosun. Sağ olsun kp, kvden yana çok şanslıyım hem böyle gider inş
Kaç ayı devirdiniz 39 gün mü bitmeyecek tatlım. Çok az kaldı geldiği gibi söz nişan bi bakmışsın hoooop evlisiniz bi daha hiç ayrılmycaksınız
Evet tatlım güzel şeyler değer gördüğünü hissediyosun. Sağ olsun kp, kvden yana çok şanslıyım hem böyle gider inş
Bide benim öküz kıymet bilseinşAllah canımm kıymetini bilsinler böyle
gelin alıyolar hem yapsınlar o kadar
Biz çok mutlu olucaz ya topiğimizin iyi kalpli insanları hepimiz çok mutlu olucazAğzından bal damlıyor mübarek.
İnşallah sarı şekerim,şekerpaareeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?