Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Lunnaya alınması lazım tabisi. Erkek tarafı kıza alır ama kız tarafı erkeğe almaz canım.
hmmmm anladım canımmm ama bende mahçup olurdum sanırım
kıza yapıldığı gibi tepeden tırnağa alınmaz da en azından ufak bir hediye gibi birşey alınsa bence fena olmaz mahçup olmamak için en azından

heee bak hatırlattın şimdi efkar bastııı

Kıza alınıyo da işte ben acaba erkeğe de alınıyo mu diye kararsız kalmıştım tatlım

Kesin konuştuğuna göre sen bu işi biliyosun tmm o zmn almayayım en iyisi
bende birşey sorayım o zaman bayram alışverişine çıkılcak diye nasıl ayarlanıyor
yani kv mi araması lazım geline bayramlık alcaz diye yoksa kız tarafı mı alınması lazım diye üstü kapalı lafını yapıyor

Oho 3 yıla neler değişiir, sıkma canını güzelim

Evet. Çeyiz,söz,nişan,kına baya yatgınım
yani yani canım bakalım yaşicaz görücez

Orası öyle tabi ki. O sana kalmış bişey canım ister alırsın istersende almazsın. yani demek istediğim bi zorunluluk yok. ama erkek tarafı her zaman için kıza almak zorundadır.
SÜpersin kendinde hiç sıkıntı çekmyceksin ne güzel

Evet . tek şikayetim kararsız oluşum

anlıyorum canım demek istediğini
alsınlarr bana banaaa hep banaaa

Son düzenleme:

Ben hiç bişey demedim tatlım. Zaten ayıp söylenmez öyle. Onlar içlerinden geçerse alırlar. Biz hiç bişey demeden geçen gün kp aradı bilezik ölçüsü almaya kuyumcuya çağırdı bayram hediyesi diye, kaç gündür koç muhabbeti dönüyo, bikaç gün öncede kv aradı ne zmn müsaitsin alışverişe çıkalım diye. Ben hiçbişey istemiyorum diye bas bas bağırıyorum utanıyorum zaten. Ama onlar olmaz öyle diyolar.

hıımmm olsun canım yapsınlar bak kurbanda keseceklermiş sana
böyle olması lazım zatenn çok güzel yaa canımm tadını çıkar valla
bazı kv ler var ne ilgilenir ne birşey senin kp bile çağırıp bilezik alıyor
çok güzel duygulardır tatlım bunlaarrr ne kadar güzeellll

aradı şimdi . kamuflaj varmış üstünde isyan ediyo yavrum son 39 ama bitmiyo artık diyo. morali cok bozukk
geçer yavum geçerr zaman akıp geçiyor bak yuvarlasak 1 aycık kalmışş zatenn
okadar günleri geride bıraktınız birde uzun dönem yaptı o dimi
hem bak şansınız var hep arayabiliyor seni bazıları öyle yerlere gönderiyolar ki hiç arayamıyolar
bende çok korkuyorumm öyle yere düşcekte hiç arayamicak diye:26:

keşke doğuda yapsaydım. en azından bu kadar eğitim yapmazdık hafta sonu bile kamuflaj giymezdim diyo deli.

ben sakinleştirmeye calışıyorum işte az kaldı az daha dayan sık dişini diye ama utanmasa ağlayacak

öyle yada böyle gecti 14 ay. 1 ay daha sabrederiz evellaallah

hep aradı çok şükür inşallah seninkide rahat bi yere düşer ve arar. aramayınca cok zor olur aklın zaten onda e bide aramıyo :26: hiiiii Allah korusun :26:

ay evet evett hiç düşünmek bile istemiyorumm

canım neden öyle demiş ki benim bildiğim doğuda askerlik daha zor:26:
doğuya göndercekler diye ödüm kopuyo benim valla
tecil ettirmeden önce ısparta çıkmıştı doğuda değil ama eğitimi çok fenaymış dedi:26:
şimdi tecili uzattı 2016 ya kadar ama okul bitsin bozdurup gitçek 2016 da biz evlencez çünkü inşAllah tabi

hep doğuda askerlik yapmak istedi aşkitim

inşallah canım,hayırlısııı

aradı şimdi . kamuflaj varmış üstünde isyan ediyo yavrum son 39 ama bitmiyo artık diyo. morali cok bozukk
Kaç ayı devirdiniz 39 gün mü bitmeyecek tatlım. Çok az kaldı geldiği gibi söz nişan bi bakmışsın hoooop evlisiniz bi daha hiç ayrılmycaksınız

Evet tatlım güzel şeyler değer gördüğünü hissediyosun. Sağ olsun kp, kvden yana çok şanslıyım hem böyle gider inş

inşAllah canımm kıymetini bilsinler böyle
gelin alıyolar hem yapsınlar o kadar

Ağzından bal damlıyor mübarek.

İnşallah sarı şekerim,şekerpaareeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…