En zoruda ailenden,kendi ülkenin insanlarından çok uzaktasınYok valla hiç ozenilecek bi yer degil, Turkiyedeki yasama alisiyorsun buraya gelip garipsiyorsun bi sure :)
Mesela kuruyemis dukkanlari yok bulamazsin marketlerde reyonlarda tazeyide nerden bulacaksin :)
turk marketlerinde istedigin markalar yok vs vs helal gida mi diye surekli okuyorsun icerigini :)
Tatlilarinda hep jelatin var hayvansan oda
Onun disinda gezilecek cok guzel yerler var sehir guzel ama insanlari bozuyor
Evet canım kavgaları bitmiyorAma birbirleri olmadanda yapmıyorlar
Yok valla hiç ozenilecek bi yer degil, Turkiyedeki yasama alisiyorsun buraya gelip garipsiyorsun bi sure :)
Mesela kuruyemis dukkanlari yok bulamazsin marketlerde reyonlarda tazeyide nerden bulacaksin :)
turk marketlerinde istedigin markalar yok vs vs helal gida mi diye surekli okuyorsun icerigini :)
Tatlilarinda hep jelatin var hayvansan oda
Onun disinda gezilecek cok guzel yerler var sehir guzel ama insanlari bozuyor
Ne kadar güzel rabbim ayırmasınHalamın oğulları aynı yerde askerlik yapıyolar, aynı koğuştalarayrılamıyolar hakikaten
İyi geceler canımSizle muhabbet çok güzel ama çıkayım artık. Malum yarın iş var
Rüzgar gülü ve Nevreste abla tanıştığıma çok memnun oldum.Sık sık uğrayın. Gündüz hep burdayız.
Hadi iyi akşamlar. Allahaısmarladık.
Lady'm yevvrum öpüyorom seni
İyi geceler canım
Tabi ki gorulmeli gezmek gormek gerekir ama yasamaya gelince zorlasiyor iste...Çok güzel özetlemişsin ama bence mutlaka görülmeli Paris olsun Venedik olsun Newyork olsun görmek isterim oraları
Uçsam gitsem ya
Bende memnun oldum canim, gorusuruz..Sizle muhabbet çok güzel ama çıkayım artık. Malum yarın iş var
Rüzgar gülü ve Nevreste abla tanıştığıma çok memnun oldum.Sık sık uğrayın. Gündüz hep burdayız.
Hadi iyi akşamlar. Allahaısmarladık.
Lady'm yevvrum öpüyorom seni
En zoruda ailenden,kendi ülkenin insanlarından çok uzaktasınHiç kolay değildir eminim
Tamam canımBen burdayım ablacım
görüşürüzzzz boncuuummm
İnşaallah canım o olunca daha rahatlayacaksın emin olAynen ablacim, cocugum olsun daha da alisirim..
Zaten fethettim buralar benden sorulur artik
Tabi ki gorulmeli gezmek gormek gerekir ama yasamaya gelince zorlasiyor iste...
Bende memnun oldum canim, gorusuruz..
Iyi geceler..
Tabi geliriz artik
Geldin mi nöbet arkidişim
Napıyosun kııızzz efkarlandn mı ?
Geldımm cıcımmm
Efkarlıyım evet
Benım eksılı ufak kofte , eksılı buyuk kofte olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?