- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
geziniyom bende forumda
neyimeyse sanki çeyiz topiclerine daldm
sen napıyosun canım nasılsın
hayırlısı tatlııımmm bisürü de teyzesi olur zateeennOyle tabi ama iste o an tutamadim kendimi yasli fln hic yani unutttum. Bayramda gidicez ama hic gitmek istemuyorum nasil cikicam karsisina elini opucem bilmiyorumkin tuttugumdan degil boyle cikma karşıma dedi ya o yüzden :26:
Ah inşallah canım ya ben bikac ay gecsin diyodum ama en iyisi bayramdan sonra calismalara baslamak sanki
Oyle tabi ama iste o an tutamadim kendimi yasli fln hic yani unutttum. Bayramda gidicez ama hic gitmek istemuyorum nasil cikicam karsisina elini opucem bilmiyorumkin tuttugumdan degil boyle cikma karşıma dedi ya o yüzden :26:
Ah inşallah canım ya ben bikac ay gecsin diyodum ama en iyisi bayramdan sonra calismalara baslamak sanki
onlar hangi bölümdeydi yaa:44:Bende sıkıldım bakınıyorum tatlım avatar topiklerinde
onlar hangi bölümdeydi yaa:44:
gerçi söyleme boşver şimdi bişe beğenirim kedimi değştiririm fln
boynu bükük kalmasın yavrumun
bende sıkılıyom yaa yavaştan uykum da geliyo
benimki yazıyo diye oyalanıyorum bende uyuyakalmim diye
ben uzandım çoktan valla
Eveet kesin değiştirirsin hehehee
Bende yatıcam şimdi ya otur otur belim ağrıyor
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
bugun kimse çalışmıyor mu ?
Günaydıııınnn
Malesef ki geldim işe bebeğim. Cumartesi günü patron öğleden sonra bi gitti Allah selamet versin, bida gelmedi. Arayıpda sormadım gelicek miyiz diye. Sormam da.Geldim bakalım, gelir git derse giderim. Bişey demezsede oturrum aşaa. Ama cumartesi gelemem diyeceğim
git dersede 5 dkya evdesın ne guzel
o acıdan bı sıkıntın yok en azından.))
yok ya gelme cumartesi hiçmi bayram zni yapmayah de :)
hadiii 2 saat kaldıı bitsin bugunnnnnnnnnnn :)
bu arada müjdeler olsun benim adetim biteli 4 gün falan oluyor
ay nasıl özlemişim namaz kılmayı secdeye yapıştım resmen
Günaydıııınnn
Malesef ki geldim işe bebeğim. Cumartesi günü patron öğleden sonra bi gitti Allah selamet versin, bida gelmedi. Arayıpda sormadım gelicek miyiz diye. Sormam da.Geldim bakalım, gelir git derse giderim. Bişey demezsede oturrum aşaa. Ama cumartesi gelemem diyeceğim
Hey dombik nabersin
Günaydın
Günaydın maykıl.
İdare eder. Senden naber?
Döndün mü yuvana?Gerçi dönseydin ' evimdeyiiimm' derdin sen
Ne zaman döncen la.
Bi bakıyorum patron hiç gelmiyomuş 5 e kadarintihar ederiim bileklerimi keseriiiimmmm
İyiyim tatlım sadece boynumun ağrısı çeneme vurdu biraz..
Bi kaç saat konuşmadan durabilirsem çenemin ağrısı geçicek ama bu mümkün mü bilemedim..
Tabiki de döndüm evimdeyim, dün gece geldim..
Genelde evimdeyim diye geldiğim de direk buraya yazarsam diyorum ama geldiğim de başka yere yazdım sonra da yattım zıbardım..
Aaa öğleye kadar çalışıyo musunuz siz? Bankalar açık mıydıııııı :26:
Yuuuh daha yeni mi bitti beee
Allah kabul etsin incimmm
HahahahDöndüğüne sevindim.
Nasıl geçti yolculuk?
Kırmızıylan yazdğım yeri bende bilemedim
Bi bakıyorum patron hiç gelmiyomuş 5 e kadarintihar ederiim bileklerimi keseriiiimmmm
Sen orayı devral..
Çünkü gelen gidene bakmakta işi anlatmakta beklemesi için orada tutmakta bi marifet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?