Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bi ara basın acıklaması yapım bende
evet ya onun nasıl gecmiş düğünü falan o benden 1 gün fazla tecrübeli olsun o kadar

hahahahaha
hafta içi kesinlikle uğra buraya.

bunları hafta içi konuşuruz eminim herkesin sormak istedikleri vardır

yeni okuluna alıştın mı? öğlenciydin sen. 1leri okutuyosun dimi?

hahahahaha
hafta içi kesinlikle uğra buraya.

bunları hafta içi konuşuruz eminim herkesin sormak istedikleri vardır

yeni okuluna alıştın mı? öğlenciydin sen. 1leri okutuyosun dimi?

eheheeh cok zor olmazsa cevaplarım soruları
yeni okulum da süper süper
yok 2. sınıf tatlım rahatım cok şükür
eve gitmek için derslerin bitmesini iple cekiyorum tabisi :81:

eheheeh cok zor olmazsa cevaplarım soruları
yeni okulum da süper süper
yok 2. sınıf tatlım rahatım cok şükür
eve gitmek için derslerin bitmesini iple cekiyorum tabisi :81:

Çok sevindim. her işin rast gitti bak. duaların kabul oldu

bayram tatili 9 gün keyif yapın

[video=youtube;mp_Dr9HYGxc]http://www.youtube.com/watch?v=mp_Dr9HYGxc[/video]

canım dedim ya nişanlıyken bi yamuğunu görmedim diye. ne olduysa evlendikten sonra oldu. hem nişanlıyken kaç kez görüştük ki zaten 5 ayda 3 kez görüştük görümce de 17 yaşında. asıl beni mahveden şey dün yaşandı. o kadar çok ağladım ki kızlar anlatamam

dün gündüzden kv kendi kv.sine gideceğini söyledi bizde en son iki hafta önce gitmiştik eşimde çok sever dedesiyle babaannesini bizde gidelim dedi peki dedim ama ben gündüz gitmedim kardeşim geldi sabah alışverişe çıktık ordanda babaanneye geçicektim. neyse kv yi aradım bi şey lazım mı geliyorum demek için. o da kendi evinde olduğunu oraya gidemediğini söyledi neyse eşimi aradım durumu anlattım olsun sen git ben de bi saate çıkar gelirim dedi. öyle yalnız başıma gitmek istemedim biraz çarşıda dolandım sonra eşim geldi aldı beni gittik. işte hoş beş selam derken erkekler içeri geçti bende mutfakta iki hala ve eltim var, onlarda gelmiş yanlarına geçtim. kocamın dedesi geldi gel bakıyım sen şöyle dedi elini öptüm bi daha böyle çıkma karşıma dedi başta anlamadım nasıl dedim sonra babaanne duydu koştu geldi yanıma susturdu dedeyi konuyu değiştirdi yeni geldi onlar hadi git içeri falan dedi. tabi bende jeton düştü başım açık ya onun için öyle dedi. çok ağrıma gitti başladım ağlamaya kimse görmesin diye banyoya gittim ama hala görmüş arkamdan gelmiş sonra babaanne geldi tabi istemedim beni öyle görsünler ama gözyaşlarımda durmuyo ağlıyorumen son işte kapıyı açtım sen bakma ona o ne dediğini bilmiyo falan demeye başladılar beni sakinleştirmek için halanında gelini açık o biraz daha anlayışlıydı babaanneninde hakkını yiyemem çok üzüldü ben ağlayınca ama ne biliyim sabah yine aklıma geldi ağladım babaanne çok sever eşimi tembihledi bi sürü söyleme ona üzülmesin diye ama annemlere de anlatamazdım böyle bi şeyi içime atınca da ağlayıp duruyorum. tabi eşim bi şeylerin farkına varmış ordayken hiç görünmedim hep mutfaktadım diye konuştuk eve gelince özür diledi dedesi adına ama ben özür beklemiyodum zaten şükürler olsun ki anlayışlı bi kocam var keşke başka bi şehre gitsek çok üzgünüm kızlar çok bi an önce ailemin yanına gidelim istiyorum kocamla

ah canım yaaa kıyamam ben sana baskıyla olacak iş mi bu amaa yaa dedeside niye öyle yapıyor kiii
çekse kenara sakin sakin konuşsa kızım böyle böyle sen kapanmayı düşünüyormusun dese tatlı dille daha yumşak yaklaşsa eyvallah dicemde böyle çıkma bidaha karşıma çok ağır olmuş yaaa canım Allahtan kocan seni çok iyi anlıyor el üstünde tutuyor Allah korusun ne kocalar var dedeye kalmadan kendileri baskı yapıyorr seninki her zaman arkandaMAŞALLAH
bayramda geldi canım illaki onlara gitçeksinizdir dimi:26: hiç baş açık yokmu canım ailede büyüklerden olsun küçüklerden olsun
mesela görümcen 17 yaşındaymış o da kapalı mı... üzülme sen canım hiç kocan senin yanında sen ruhen dinen ne zaman kapanmak istersen o zaman kapanırsın kimsenin böyle baskı yapmaya seni üzmeye hakkı yok... bence annenlerede söyleme canım üzülmesin kadın.. bugün biliyon mu facede resimlerinize baktım tekrardan annenin ağladığı resimde gözlerim doldu nasıl içim burkuldu anlatamam çok ısındım annene

Canim benim gorumcemde kapali bildigim yakin akrabakardan tek acik halanin gelini digerleri hep kapali. Ben en baştan nasil bi aileye gelin geldigimi biliyodum tabiki ama oyle demesi cok agrima gitti. Canim şükürler olsun binlerce kez tek sansim kocam zaten gerisi hep umdugumdan farkli cikti tek dilegim rabbim bi omur birbirimize olan bu muhabberimizi sevgimizi yuregimizden eksik etmesin.
Yok kuzum ya ne anneme ne kaardeslerime anlatabilirim boyle bi seyi cok uzulurler. Ah ah ikimizken ne kadar mutlu ve huzurluyuz ama onlar olunca beni uzecek illlaki bi sey yapiyolar.

Bende çok üzüldüm kuzum ya denicek laf değil ama yaşlı işte yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bliyo musun üzme kendinii eşin destekçin bak

amin canım inşAllah ağzınızın tadı bozulmaz hiç
canım takmamaya çalış sende hem onlarada ozm mesafe koyman daha kolay olcak kendileri yapıyorlar sonuçta
evine barkına kocana odaklan hiiiiiç üzülme gerisine bir kulağından girsin diğerinden çıksın
hem istanbula biraz daha alış kendine bir meskalede bulursun hem bakarsın 3 kişi olursunuz

Bende çok üzüldüm kuzum ya denicek laf değil ama yaşlı işte yaşlandıkça çocuklaşıyorlar bliyo musun üzme kendinii eşin destekçin bak
Oyle tabi ama iste o an tutamadim kendimi yasli fln hic yani unutttum. Bayramda gidicez ama hic gitmek istemuyorum nasil cikicam karsisina elini opucem bilmiyorum kin tuttugumdan degil boyle cikma karşıma dedi ya o yüzden :26:

Ah inşallah canım ya ben bikac ay gecsin diyodum ama en iyisi bayramdan sonra calismalara baslamak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…