Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kalbiniz Nur, Eviniz Huzur!

Kurban Bayramınız Hayırlı, Huzurlu ve Bereketli Olsun!

merhaba kızlar
herkese hayırlı bayramlar

Günaydın canlarım bugün tek çalışan benim dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Çağırırsında gelmem mi ben cnm benim Naber
içine mi doğdu kızz hemencik gelmişsin...
off sorma yaa lunnam benimde adetim geciktii
her gün ha oldum ha olcam havasındayım ama tık yoookkk

bayramın nasıl geçti bakalım

içine mi doğdu kızz hemencik gelmişsin...
off sorma yaa lunnam benimde adetim geciktii
her gün ha oldum ha olcam havasındayım ama tık yoookkk

bayramın nasıl geçti bakalım

Acaba hava değişiminden mi böyle oldu aynı dertten bende muzdariptim çok zor söküldüm ama bitti çok şükür
Bayram güzeldi tatlım. Nişanlı olarak ilk akraba ziyaretlerimizi yaptık
Siz görüşemediniz galiba:26:

yok canım görüşemedik eğitimi iptal oldu
nekadar gecikti canım seninki yaaa
ben pazartesi tam günümdü bak cumartesi oldu hala tık yok
:26::26:
oh oh maşallah size ne güzel canımm benimm çok seviniyorum senin adına

ya bende mi bi sorun var acaba:26:
bayram için paylaştığım resmi göremiyorum
sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir giriş yapın veya kayıt olun diyor
işe bak yaa kendi paylaştığım resmi göremiyorum giriş yapmadan yorum yazılabiliyor sanki

Hadi ya çok oldu görüşmeyeli tatlım. Tez zmnda kavuşursunuz inşallah

Aslında ben 31.günde hastalandım gecikmem olmadı ama olmadan 1 hafta önceki sıkıntımı ağrılarımı çıkardığım sivilceleri anlatamam çok sıkıntılıydı bu ay benim için

Sen benden çok daha mutlu ol inşallah canım benim

Evet bende göremiyorum bende de aynısı yazıyor:26:

hımmmm sen vaktinde olmuşsun canım yaa
benimde tam günüm 31. gündü ama bugün 36. gün ve hala olmadım

inşAllah canım yaa çoook özledimm kaç ay oldu artıkk bu sene buluşamazsak eğitime geldiğinde
artık anca seneye mayısta çünkü o zaman izin kullanma hakkı olcak 1 yılı dolunca yani şimdi izin alamıyor

kk da yine sorun var sanırım bu ara çok sıklaştı

Son düzenleme:
Azıcık daha yakın olsa sen haftasonları yanına kaçardın ne güzel 2 günde olsa görüşürdünüz. Ne diyeyim Allah sabır versin güzelim. Kavuşunca birbirinizin kıymetini daha iyi bileceksiniz inşallah

ahh ahh istanbulda olsaydı kaçar kaçar gelirdim valla pasaportum yalama olurdu
ama istanbuldada hayat çok pahalı o maaaşla kira fatura giyim mutfak masrafı fln zor idare ederdi
eğitimde buluşamasak bile bir haftasonu gel diyorum yok aileme bahane bulamam ki hayatta bırakmazlar diyor
bıktım ailesinden valla yaa cidden hep bir izin koparma pesinde eğitimde gittin yine niye gitçen diceklermişşş

Aaaa o nasıl şey öyle. Koskoca erkek adam gelmek için ailesinden mi izin alamıyor Annesi seni zaten biliyor onunla paylaşabilir. Ayrıca o arkadaşlarımla bi yere gidicez bilmem ne fln diye bişey uydursa hesap mı soracaklar ? Kuzum senin kv kp çok dominant galiba:26: Sen kız başına ne işlere kalkışıyorsun onu da sıkıştır biraz yapamayacağı şey değil bence:26:

valla yaaa ona çok sinir oluyorum bende hatta kaç kez kavgasını yaptım
bana birde bankaya girmeden önce hep diyordu kendi paramı kazanmaya başlayınca buluşmamız daha kolay olcak karışamicaklar diyodu görüyoz valla Allahtan karışamıyolar dimi
ahh ahh canım bende diyorum ya zaten biliyolar beni parmağında yüzük var ama yinede bırakmazlar diyor
babasından inanılmaz derecede çekiniyor yaa adam aslında çok iyi birisi kaç kez benimkini kenara çekti konuştu
beni sordu babası bir haftada en az 3 kez anlat bakim diye arkadaşınmışım gibi düşün diyor babası buna ama çekiniyor işte babası yaklaştıkça resmen kız gibi utanıyor anlamadım ki ben bu işi

ben diyorum eğitimde buluşamazsak bile uçaklar var bir haftasonu gelirsin dedim
ama eğitimde zaten istanbuldaydım ne var da gidecen dicekler diyorr
sanki bilmiyolar ne olduğunu e söyle sende diyorum sanki bahane bulsanda bizim buluşacağımız akıllarına gelmicek diyorum
yok alenen öyle diyemem utanırım ayıp diyor töbeee yaaaa

canım mesaj kutun dolmuş bu arada ama bir çözüme vardık gibi

Babası ne güzel konuşuyomuş kaç erkek babası bu şekilde yaklaşıyor ki oğluna Ama seninki ailesinden çoook fazla çekiniyor güzelim. Sen kız halinle neleri göze alıyorsun o neler diyo hiç yakıştıramadım Alenen diyemiyosa bahaneyle diceyecek onlar anlarsa anlasın. Gerçi aile yapılarını bilmeden konuşuyorum kusura bakma:26nunda bildiği bişeyler var demekki

Evet tatlım kutumu boşalttım ama çözdük çok sağol

eee canımm iştee aklı almıyor ama adam kırk kere dedi arkadaşınmışım gibi konuş diye ama işte can çıkar huy çıkmazz
yok canım estağfurullah ne kusuru bende kızıyorum böyle davranmasına küçük çocuk gibi resmen
dediğin gibi ben kız halimle taaa mardine gittim hemde tek başıma yüzünü bile ilk o zaman gördüm karşımda kanlı canlı
kendisi böyle canım aileleyle pek alakalı değil abisi resti çekip gidiyor valla heryere...
benimki pek ses etmez ailenin sessiz oğlanıdır abisi daha problemli bir çocukmuş yapılacak edilecek ne iş varsa hep benimkine kalır
x arabamı getir.. x dükkan çok yoğun yardım etmeye gelsene... x ekmek almaya git.. x arabayı yıkatmaya götür...
x annenleri teyzenlere bırak.. x git onları teyzenden al vs vs vs... diye uzar gider yaniii herkes kendi işinde gücünde ama nerde bir eksik varsa gidip o yapıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…