aaaa canııımmmm hoş geldinnkızlarrrrrr
nabersiniz
aaaa canııımmmm hoş geldinn
nasılsııınnn bayramın nasıl geçtii
ohhhh lunnayla ikiniz beni çatlatmaya mı çalışıyonuzhoşbuldum
süperdi canım evli evli ilk bayramım gezdik kocişimle
ohhhh lunnayla ikiniz beni çatlatmaya mı çalışıyonuz
biri nişanlı nişanlı gezmiş biri evli evlii ohh
bende hayal kurdum öyle sap gibi
hehe takılıyorum canım sanaaaaaaa aşk olsn kuzum ne catlatması
darısı başınaen kısa zamanda
nickiniz ne kadar tanıdık :)slm kizlarrrr bendee yeni katildim aranizakabul edersiniz herhalde ♡♥
Hmm seninkinin kişiliği öyle demekki tatlım. Kendine göre düşünüyo onu da yadırgamamak gerek o halde.eee canımm iştee aklı almıyor ama adam kırk kere dedi arkadaşınmışım gibi konuş diye ama işte can çıkar huy çıkmazz
yok canım estağfurullah ne kusuru bende kızıyorum böyle davranmasına küçük çocuk gibi resmen
dediğin gibi ben kız halimle taaa mardine gittim hemde tek başıma yüzünü bile ilk o zaman gördüm karşımda kanlı canlı
kendisi böyle canım aileleyle pek alakalı değil abisi resti çekip gidiyor valla heryere...
benimki pek ses etmez ailenin sessiz oğlanıdır abisi daha problemli bir çocukmuş yapılacak edilecek ne iş varsa hep benimkine kalır
x arabamı getir.. x dükkan çok yoğun yardım etmeye gelsene... x ekmek almaya git.. x arabayı yıkatmaya götür...
x annenleri teyzenlere bırak.. x git onları teyzenden al vs vs vs... diye uzar gider yaniii herkes kendi işinde gücünde ama nerde bir eksik varsa gidip o yapıyorr
Canımmm hoşgeldin. İyi tatil yaptın pemgelinim bak ben iş başı yaptımkızlarrrrrr
nabersiniz
Piskkommm burdayım bitanemmmm dalmış gitmişim işlere flnkız lunnaaa nereye gittiinnn
aşkın gözü körmüş.. kör olsun diyodu bir filmdeHmm seninkinin kişiliği öyle demekki tatlım. Kendine göre düşünüyo onu da yadırgamamak gerek o halde.
Kız sendeki de ne cesaret hiç tanımadan etmeden nasıl gittin neler duyuyoruz neye güvendin o kadarda gittin deliiii
Canımmm hoşgeldin. İyi tatil yaptın pemgelinim bak ben iş başı yaptım
Piskkommm burdayım bitanemmmm dalmış gitmişim işlere fln
hoşgeldinn canıımmmI'm baaackkkkkkkkkk
hoşgeldinn canıımmm
okudum ben olanı biteni
takma boşver
nasılsın bakalım bayram nasıl geçtiYok canım takmıyorum ki
Hoşbulduuukk
nasılsın bakalım bayram nasıl geçti
canım buralarda bayram mı olurAmaaan deliye hergün bayram
Bi özelliği yoktu senin nasıl geçti canım ?
ooo gece kim uyumamış belliGünaydın akide şekerlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?