Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

katılıyorum ne zamana kadar çalışıcaz bıktım ben 1 senede işten güçten

dimi. benimde 1 sene oldu. sıkıldım yahu.

evde yatarak para kazansak ne ka gözel olurdu

2 gündür sıkıntılıyım. ( hergün bitsede gitsek modundayım )

Şimdi okudum :s

Ya ben barışırsınız dye umuyorum ama barışmasanız daha mı iyi ki.. of blemedim şuan. hayırlısı olsun tabi de birbirinizi çok severken ayrılıktan bahsedilmesi cok yıpratır insanı. bizde öyleyiz malesef

dimi. benimde 1 sene oldu. sıkıldım yahu.

evde yatarak para kazansak ne ka gözel olurdu

2 gündür sıkıntılıyım. ( hergün bitsede gitsek modundayım )

aynen daral geldi bana üni de olmayı özlüyorum ne güzeldiii

bencedee , ben bir de mesleğimi sevmiyorum o yüzden de işi sevmiyo olabilriim :44:

bende her gün o moddayım :89::89::89:

aynen daral geldi bana üni de olmayı özlüyorum ne güzeldiii

bencedee , ben bir de mesleğimi sevmiyorum o yüzden de işi sevmiyo olabilriim :44:

bende her gün o moddayım :89::89::89:

ben üniyi hiç özlemiyorum. keşke başka üni ye gitseydm.

çalışmaya ne zaman alışıcam ben ya. bi de ben tekim ya, iş arkdaşım vs. hiç bişeyim yok. senin ortamın iyidir yine. bişi sorcak olsam direkt patrona sormam lazım :18:

aa niye ben memnundum ünimden güzeldii

amann bende odada 2 kişiyim oda erkek , sadece öğle arası kız arkdaş var bir tane onla takılıyorum falan onun dışında bende yalnızım hep

bilmem alışamıycaz galibaa , ben evlenince falan da çalışmam haa

İst. mı okudun? Yollarda sefil oldum ben. Sevmiyodum bide okulu-ortamı...

Ben kalabalık çalışıyosunuz sanıyodum . Keşke fabrikaya falan girsem. Ben de bi dönem çalışırımda sonradan bırakırım işi. 3-4 yıl çalışmam lazım şuan öyle gözüküyo

evet canım istanbulda evime de yakında otobüsle gidip geliyodum , zor olmadı o yüzden hımmm

kalabalıkta oda oda bölmeler o yüzden diğer odalarla pek alakan olmuyo

benimde çalışmam lazım şu ann eve destek borçlara falann

çalışmayıp ne yapacaksın ki ev hiç çekilmez inanbana
Yok bea. ben tam ev kuşuydum . okul bitince 1 bucuk 2 sene boşta gezdim ben 1 yere girdim 2 bucuk ay calıştım sıkıldım çıktım. cidden calışmak bana göre değil.

aynen destek için calışıyorum bide borcum var ünide kyk bursu almıştım geri ödemeli onu geri ödemeye başladım bu ay pooooffff. cok koyuyo ya

ama bende kredi ödüyorum maaşımla bana bişey kalmıyor maaştan kredi bitmeden bir şey yapamam zatii

bende severim ama bi yerden sonra çekilmiyo , kendi paranı kazanmak gibisi var mı kızım evlenene kadar bari sık dişini herşeyini kendin alırsın kimseye yük olmadan oh miss
bizim yerimize de yat ohhhh

şimdi yimek zamanııı

kız bende yatmıyorum oturuyorum dükkanda

ama bende kredi ödüyorum maaşımla bana bişey kalmıyor maaştan kredi bitmeden bir şey yapamam zatii
seninki ne kredisi:26:

ptt memur alıyo bak bi sende. kpss grdin mi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…