oh maşallahh..
öyle askere bende giderim
Çok iyiyim canımmm hoşbulduk sen napıyosun nasılsın
Sıkıntı stres iş güç, öyle geçiyo işte. çok sıkıldım ya. ne zamana kadar çalışcam hof
katılıyorumne zamana kadar çalışıcaz bıktım ben 1 senede işten güçten
yok büyük konuşmuyorum kuzum ya. hayırlısı ne ise o olsun.. valla sebebi hatırlamıyorum bile. saçma bir sebepten atıştık büyüttüde büyüttü. ayrılık lafı etmeye başlayıncada benım tepem attı.. sonrası kıyamet zaten
dimi. benimde 1 sene oldu. sıkıldım yahu.
evde yatarak para kazansak ne ka gözel olurdu
2 gündür sıkıntılıyım. ( hergün bitsede gitsek modundayım)
aynen daral geldi bana üni de olmayı özlüyorum ne güzeldiii
bencedee , ben bir de mesleğimi sevmiyorum o yüzden de işi sevmiyo olabilriim :44:
bende her gün o moddayım :89::89::89:
ben üniyi hiç özlemiyorum. keşke başka üni ye gitseydm.
çalışmaya ne zaman alışıcam ben ya.bi de ben tekim ya, iş arkdaşım vs. hiç bişeyim yok. senin ortamın iyidir yine. bişi sorcak olsam direkt patrona sormam lazım :18:
Sıkıntı stres iş güç, öyle geçiyo işte. çok sıkıldım ya. ne zamana kadar çalışcam hof
şükredin lan bakın iş için koşturuyorum ben , izin yerinizde olmak isteyen insanları düşünün lütfen
aa niye ben memnundum ünimden güzeldii
amann bende odada 2 kişiyim oda erkek , sadece öğle arası kız arkdaş var bir tane onla takılıyorum falan onun dışında bende yalnızım hep
bilmem alışamıycaz galibaa , ben evlenince falan da çalışmam haa
şükredin lan bakın iş için koşturuyorum ben , izin yerinizde olmak isteyen insanları düşünün lütfen
amann boşversene yan gel yat işte
ahhh sashaa
Mecbur olmasam zaten çalışmıcam.
İst. mı okudun? Yollarda sefil oldum ben. Sevmiyodum bide okulu-ortamı...
Ben kalabalık çalışıyosunuz sanıyodum . Keşke fabrikaya falan girsem. Ben de bi dönem çalışırımda sonradan bırakırım işi. 3-4 yıl çalışmam lazım şuan öyle gözüküyo
Yok bea. ben tam ev kuşuydum . okul bitince 1 bucuk 2 sene boşta gezdim ben 1 yere girdim 2 bucuk ay calıştım sıkıldım çıktım. cidden calışmak bana göre değil.çalışmayıp ne yapacaksın ki ev hiç çekilmez inanbana
evet canım istanbulda evime de yakında otobüsle gidip geliyodum , zor olmadı o yüzden hımmm
kalabalıkta oda oda bölmeler o yüzden diğer odalarla pek alakan olmuyo
benimde çalışmam lazım şu ann eve destek borçlara falann
yan gelip yatmaktan sıkıldım ben
Yok bea. ben tam ev kuşuydum . okul bitince 1 bucuk 2 sene boşta gezdim ben 1 yere girdim 2 bucuk ay calıştım sıkıldım çıktım. cidden calışmak bana göre değil.
aynen destek için calışıyorum bide borcum var ünide kyk bursu almıştım geri ödemeli onu geri ödemeye başladım bu ay pooooffff. cok koyuyo ya
bende severim ama bi yerden sonra çekilmiyo , kendi paranı kazanmak gibisi var mı kızım evlenene kadar bari sık dişini herşeyini kendin alırsın kimseye yük olmadan oh missYok bea. ben tam ev kuşuydum . okul bitince 1 bucuk 2 sene boşta gezdim ben 1 yere girdim 2 bucuk ay calıştım sıkıldım çıktım. cidden calışmak bana göre değil.
aynen destek için calışıyorum bide borcum var ünide kyk bursu almıştım geri ödemeli onu geri ödemeye başladım bu ay pooooffff. cok koyuyo ya
bizim yerimize de yat ohhhh
şimdi yimek zamanııı
seninki ne kredisi:26:
ama bende kredi ödüyorum maaşımla bana bişey kalmıyor maaştankredi bitmeden bir şey yapamam zatii
bende severim ama bi yerden sonra çekilmiyo , kendi paranı kazanmak gibisi var mı kızım evlenene kadar bari sık dişini herşeyini kendin alırsın kimseye yük olmadan oh miss
kız bende yatmıyorum oturuyorum dükkanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?